IzvorBesplatni minuti u romingu u celoj Evropi
Vip je pripremio dve atraktivne roming promocije za korisnike koji će svoj letnji odmor provesti u nekoj od evropskih zemalja. Po prvi put na srpsko tržište, stiže Vipov paket, ,,Letnji Roming 20’’, sa 20 besplatnih roming minuta po ceni od samo 490 dinara. Učešćem u promociji može da se uštedi do 75% u odnosu na regularne Vipove cene rominga u Evropi. U okviru ovog paketa minuti mogu da se koriste za roming pozive prema svim brojevima u posećenoj zemlji i Srbiji, kao i za dolazne roming pozive iz bilo koje destinacije.
Kako bi koristili prednosti ove promocije, korisnici treba da pošalju SMS sa tekstom ,,20’’ na broj 1286 kada su u romingu i da u posećenoj zemlji odaberu mrežu preporučenog partnera.
Takođe, Vipovi pripejd i postpejd korisnici koji budu letovali u Crnoj Gori će roming plaćati samo 14.9 dinara po minutu za pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori. Cena dolaznih poziva je samo 7.9 RSD po minutu, koliko se naplaćuje i slanje SMS poruke. Specijalne cene važe u okviru crnogorske T-mobile mreže. Vipove pripejd kartice moći će elektronski da se dopune na više od 1300 prodajnih mesta u svim crnogorskim turističkim centrima, koja se lako prepoznaju jer su obeležena Vip logom.
Vip je nedavno svojim postpejd korisnicima ponudio i specijalne pakete sa besplatnim minutima i prenosom podataka koji važe u preporučenim mrežama širom Evrope. Paket ,,Euro Pozivi 30’’ sadrži 30 minuta za roming i međunarodne pozive po ceni od 990 dinara mesečno. Korisnici takođe moga da odaberu jedan od 3 paketa za prenos podataka koji uključuju 5, 10 ili 50 megabajta mesečno za pretraživanje interneta, elektronsku poštu i MMS komunikaciju u celoj Evropi.
Sve cene su prikazane bez poreza i nadoknade za uspostavljanje poziva. Važenje paketa ,,Letnji Roming 20’’ je 7 dana od aktivacije, a može da se aktivira jednom mesečno/po obračunskom periodu.
Vipove roming ponude važe od 1. juna pa sve do kraja septembra ove godine.
A1 novosti
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
koliko se sećam,neka zvanična objava VIPa je bila da je 3G u test fazi...
znači-nikako ti ne garantuju stabilnost i stalnu prisutnost signala!
meni je na 3G išao do nekih 110-115kbps,ne sećam se koliko je teoretski max!?
mada-slično je i sa telenorom:bio sam kod ortaka koji ima njihov 3G modem za komp,u jednom momentu počela da pada kiša-a brzina Neta opala...potom počeo da duva jači vetar ista situacija!
znači-nikako ti ne garantuju stabilnost i stalnu prisutnost signala!
meni je na 3G išao do nekih 110-115kbps,ne sećam se koliko je teoretski max!?
mada-slično je i sa telenorom:bio sam kod ortaka koji ima njihov 3G modem za komp,u jednom momentu počela da pada kiša-a brzina Neta opala...potom počeo da duva jači vetar ista situacija!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mile500, 16 do 28 megabita u sekundi i ti se zalis?
Sta je to 3,6G mreza?
Maksimum brzine downloada je za GPRS (2G) je 80 kbit/s (10 kbajta/sec) , za EDGE (2.5G) 236.8 kbit/s, UMTS (3G) 384 kbit/s i za HSDPA 28.8 i vise Mbit/sec (kod vecine operatera u svetu je najcesce do 3,6Mbit/sec ili 7,2 Mbit/sec).
P.S. Znam da si slucajno napisao M umesto K

Maksimum brzine downloada je za GPRS (2G) je 80 kbit/s (10 kbajta/sec) , za EDGE (2.5G) 236.8 kbit/s, UMTS (3G) 384 kbit/s i za HSDPA 28.8 i vise Mbit/sec (kod vecine operatera u svetu je najcesce do 3,6Mbit/sec ili 7,2 Mbit/sec).
P.S. Znam da si slucajno napisao M umesto K

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
- tomas.hokenberi
- Moderator
bgexplorer, ovo nije egzaktan eksperiment, ali sam primetio da mu u okolini Brankovog mosta, i na mts-u i na telenoru pada kvalitet gprs konekcije.
-
- Neredovni učesnik
- tomas.hokenberi
- Moderator
bgexplorer, kad vec testiras brzinu, testiraj i ping. To ce ti dati dodatne informacije o kvalitetu linka: http://www.pingtest.net
-
- Neredovni učesnik
Na speed testu piše da je ping 343 ms
evo rezultata sa www.pingtest.net

Edit:
Evo da dodam i šta piše o pingu
Very poor. Real-time Internet application performance will suffer greatly on such a connection. Test to other servers to confirm the result, but definitely talk to your ISP about troubleshooting the issue
evo rezultata sa www.pingtest.net

Edit:
Evo da dodam i šta piše o pingu
Very poor. Real-time Internet application performance will suffer greatly on such a connection. Test to other servers to confirm the result, but definitely talk to your ISP about troubleshooting the issue