Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vrhunski
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 16:55

Post od vrhunski »

@aleksaa ovo za telefone si potpuno u pravu. Potpuno je zakazala Telenorova nabavka novih telefona. Npr na svim Evropskim mrezama novi Samsung Galaxy S i9000 ce se pojaviti u Julu a Telenor cak nema ni 'najavu'. Jer kod nas je to 'TAJNA'. Dok drugi operatori kazu uradite 'preorder now'. A realno da ce se kod VIP-a telefon pojaviti pocetkom Avgusta a kod Telenora u Septembru.

Mada opet telefon kupujem posebno bez Ugovorne obaveze tako da mi sve jedno ali ipak nisu se proslavili sa HTC Desire-om.

Osim toga na Vodaphoneu npr svi noviji telefoni se dobijaju za 0 centi samo uz pretplatu na godinu ipo dana dok kod nas traze da se plati 30.000 dinara (300 eura alooo). + 2 god obaveze da ne mozes da raskines trt-mrt.

Opet kazem ti Internet paketi kod Telenora su savrseni. Samo nadam se da nece krenuti da banuju VOIP portove kad ljudi krenu malo vise da FRING-uju nego sto je predvidjeno :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Telekom bolji ot telenora?!?! E ova je dobra!
Ja sam vise godina koristio telekomov postpaid,i trpeo tu proveru stanja sve dok nisam odlucio da kupim mobilni uz ugovor. Prodavao se tad 5800,i ja se iscimao ne bi li ga kupio,a lopovi ukinuli tu ponudu. Lepo sam raskinuo ugovor i presao na telenor. Jesu skuplji od drugih,ali bar ne kradu...U pola dana u pola noci mogu da proverim stanje,sve imam lepo napisano na netu,ma milina...Jos da su malo jeftiniji,ali jbg ne moze i jare i pare
ex ivan87

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ne mogu da proverim stanje trenutno na post paidu,kazu trenutno nisu u mogucnosti,a i na portalu isto,mozda nesto rade :wink:

A da,po meni nema poredjenja bolji je : Telenor :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Isto i kod mene,nemoguca provera trenutnog stanja. Mora da su ovi iz serekoma ubacili nekoga da napravi pometnju u telenorovoj proveri stanja :lol:
ex ivan87

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Citam ovih dana da ljudi dolaze u Telenor i zele da kupe skue telefone htc,sasung itd.i zale se da nemaju te telefone na lageru,pa se cudim zar je i to moguce,mislim da je ocas posla da ako nekog tel.nestane u ponudi da se taj isti model ili ukloni sa njihovog sajta ili se napise neko obavestenje kao tu ga ima ili bice otad i tad i toliko ljudi znaju a oni ih ovako zakacili kao ukrase na jelki i pomislice narod uh dobar ovaj telenor vidi sta sve nudi.
Trebalo bi pored svega sto su poboljsali njihove stranice i ovo malo azurirati,barem bi ljudi manje gubili vremena.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

deksicom, ne bih sad da ispadne da branim telenor,ali vrlo lako se moze doci do informacije da li nekog telefona ima i gde. Ja sam zvao korisnicki servis (mislim da sam njih zvao) i pitao za desire,oni mi rekli ima u knezu jos 1-2,i u uscu...
ex ivan87

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa lako je tebi da kazu za bg.ali za prodavnice u unutrasnjosti Srbije nemaju uvek podatke,licno sam se uverio februara meseca.Ma oni za sta su dobri dobri su a neke stvari koje lako mogu da se urade da budu bolje kao recimo ta informisanost o dostupnosti pojedinih modela trebalo bi da se i tu malo poprave.
Ja sam 6 god.bio kod mts.a zadnje 4.5 kod telenora i vidim sta je bolje u svemu.

vrhunski
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vrhunski »

To su i meni rekli pa sam otisao u Knez a tamo mi rekli da nema. Nije sad sto sam se ja iscimao i isao za dzabe do Kneza nego sto su slagali. Posle toga to im kazem a oni meni kazu baza se azurira jednom u 2 dana pa kao zbog toga.

A onda sam narucio da mi donesu na adresu (tj oni mi ponudili) i posle 7 dana su mi rekli 'izvinite nemamo vise'. Pozovite nas u ponedeljak da proverite opet.

Dakle nemam ni jednu zamerku na Telenor, mrezu, podrsku, cene, pakete i sve je to super ali nabavka telefona je stvarno omanula. Vip je DESIRE imao jos pre 2 meseca u ponudi. Mada realno necu zbog telefona preci na VIP ali opet...

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

@mezzano: Ispravljeno.

Zanimljiva opcija je i "ocenjivanje" telefona (koje je dostupno svim posetiocima koji su ulogovani u eShop) pomoću koga svako može dati svoju ocenu (od 1 do 5) bilo kom modelu u eShopu i na taj način pomoći ostalim posetiocima/kupcima u objektivnijem sagledavanju karakteristika koje pruža odredjeni model.

Vaše primedbe i sugestije su primljene k znanju.

Pozdrav.
;)
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Otvoren Internet park u Boru

Besplatan Internet tokom leta
18. jun 2010. – Kompanija Telenor uvela je besplatan Internet u park pored gradskog šetališta u Boru. Stanovnici Bora moći će da koriste pogodnosti besplatnog interneta do kraja leta.

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... Boru/?pn=1

Internet park ponovo u Kragujevcu

I ovog leta besplatan Internet za građane Kragujevca
22. jun 2010. – Građani Kragujevca od danas će moći da koriste besplatan Internet u parku kod jezera u Šumaricama, zahvaljujući kompaniji Telenor. Pomoću mobilnog telefona ili laptop računara posetioci parka moći će da koriste pogodnosti besplatnog Telenor Interneta u prirodi do kraja leta.

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... evcu/?pn=1

Otvoren prvi Internet park u Inđiji

Građani Inđije će tokom leta moći da koriste besplatan Internet u parku na Trgu slobode
23. jun 2010. – Prvi Internet park u Inđiji otvoren je u parku na Trgu slobode zahvaljujući kompaniji Telenor. Svi posetioci parka prvi put moći će da koriste besplatan Internet u prirodi do kraja leta.

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... jiji/?pn=1
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

evolution, jako mi je drago da si ovde na forumu, kao predstavnik Telenora, i da prenosiš naše primedbe i sugestije svojim kolegama. Nadam se da će to nešto promeniti na bolje u vašem poslovanju, na obostranu korist.
Ako bih mogao da dodam, nije mi jasmo zašto Telenor ne nabavlja telefone kao što su HTC Magic i Tattoo, već samo skuplje modele istog proizvođača i onaj bedni Smart. Rado bih uzeo neki HTC telefon ali HD2, Desire i Legend su mi preskupi, dok mi se Smart nimalo ne sviđa zbog toga što nije Android i nema wifi. Kada bi Telenor ponudio Tattoo i Magic, mislim da bi to bilo prava stvar.

vrhunski
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vrhunski »

@evolution
Znam da nam ne mozes reci kada ce se pojaviti "Samsung Galaxy S GT-i9000" kod Telenora (jer je takva 'cudna' politika Telenora samo u Srbiji) ali hajde barem urgiraj da nabave taj telefon ovog puta pre VIP-a. Evo ja cu ti reci od avgusta Vip ce imati taj telefon u prodaji.

Mislim meni sve jedno ja sam narucio u 2 komada i stici ce mi vrlo brzo ali ipak ne bih voleo da VIP zaradi vise od Vas pa da Vam se pokvari kvalitet :D

T-Mobile - 21. Juli
Vodaphone - ima vec sad
O2.3 - 15 Juli.

Pozz

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Aleksaboy, ajde sto telenor ima samo skupe modele od HTC-a u ponudi, nego sto ni te modele nema. Evolution, imam jedno pitanjce, naime zelim da nabavim Desire preko telenora, zvao sam sve brojeve zive i posetio poslovnice u ns, ali kazu svuda da telefona nema nigde. E sad, sacekao bih ja, nije problem, nego mene interesuje da li ce tog telefona uopste vise biti i ako oce, da li moze da se zna otprilike datum kad ce stici. Ne znam kome da se obratim za takve informacije pa bih te molio da me uputis na nekog ko to zna ili da mi ti das informaciju, vrlo mi je bitno da znam, jer trenutno nemam nikakav telefon, a novi mi treba, pa ako Telenor nece nabaviti nove, da razmislim o prelasku na Vip, jer oni imaju u stock-u ili da razmotrim alternativne vrste kupovine. Hvala na odgovoru u napred.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

@vanjuska: Preciznije informacije o vremenskom terminu kada će ovaj model telefona biti ponovo dostupan putem eShopa ili u pojedinačnoj Telenor Prodavnici nisu dostupne.
O trenutnoj dostupnosti bilo kog modela telefona u ponudi, možete se informisati pozivanjem broja 063/9863.

U Inđiji uništen uređaj za emitovanje internet signala

Samo dan nakon što je u Inđiji pušten u rad Telenor Internet park, nepoznati vandali su uništili uređaj koji emituje internet signal i postament na kome je stajao, saopšteno je danas iz kompanije Telenor.

U saopštenju se ističe da "Telenor" do daljnjeg neće postaviti novi uređaj koji je bio u parku na Trgu slobode u Inđiji.

Osim parka u Inđiji, Telenor je ove godine otvorio Internet parkove u Novom Pazaru, Nišu, Boru, Beogradu i Kragujevcu, a u planu je otvaranje parkova u još četiri grada.

Telenor je projekat Internet parkova započeo 2008. otvaranjem Studentskog parka u Beogradu, a do sada je otvorio takve parkove u više od deset gradova širom Srbije, navedeno je u saopštenju.

http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/u-in ... 96980.html

:cry:
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

evolution, reci svojim kolegama u Telenoru, a naročito Norveškim kolegama, da je ovaj narod stoka i da ne zaslužuje ništa. Iako sam i ja, na moju veliku žalost, deo tog naroda, moram ovo da kažem jer je to istina, pa neka se vređa ko hoće. Ljudi su lepo došli i napravili nešto korisno i pri tom besplatno, a mi vandali uništili. Ovi iz VIP-a izgleda znaju s kim imaju posla pa ne prave slične projekte, dok je Telekom stara lisica koja samo uzima a ništa ne daje. Revoltiran sam ovim događajem i krivce bih streljao na licu mesta bez suđenja. :x

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa takav ti je nas zakon te bitange i da uhvate nece im hvaliti ni dlaka sa glave a cisto sumnjam i da ce ozbiljnije pokusati da ih uhvate.To kad se privede odmah treba najstrozija kazna od nekoliko godina bez milosti pa davidimo dali bi neka bu.... ponovo nesto slicno pokusala a ovako rade sta hoce.Sramota i uzas.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ja sam iz Indjije! :lol:

Bas ja danas prolazim kroz taj park,reko da vidim i to cudo,kad mi rekose da su ga razvalili,reko kad pre! :blinky:
Sony Xperia P

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Telenor neka uredjaje za emitovanje internet signala popne na drvece a ove vandale na ispitivanje pod hitno, e kad se u indjiji, gradu buducnosti, to desilo, sta dalje ocekivati... :uhuh:

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

dusanN70 napisao: e kad se u indjiji, gradu buducnosti,
Previse gledas TV! :lol:

Inace pohvale za telenor,i ove internet parkove,mada mogu oni to i vise,jace,bolje... :)
Sony Xperia P

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dusanN70, ma kada bi vandale "popeli na drvece", odnosno povesali par njih, brzo bi se popravila situacija sa vandalizmom ;-).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori