Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Telenoru svaka cast,ali moram da primetim da vec imaju nekog iskustva,vec nekoliko puta su im polupali te parakove,pa kad vec znaju u kakvoj zemlji posluju mogli bi sledeci put da popnu na neku zgradu ili negde drugde,ili hoce jednostavno brzu i jeftinu reklamu,stave jedan dan ukljuce net neko vec prvo vece sve to razvali nema neta,oprema osigurana verovatno,a po svim novinama se pise o telenoru,cak i po dnevniku 2 :wink: .Ako vec hocete da ucinite nesto za nase gradjane,a znate koliko debila zivi po Srbiji i da to nije Norveska onda lepo instalirajte opremu negde visoko,tipa na neku banderu..i da onda gradjani mogu da uzivaju u besplatnom internetu,i napravite sebi takvu reklamu,evo i posle npr 2 meseca i dalje ima interneta,verovatno bi za takvu promenu i to objavile novine,dobro dnevnik 2 mozda ne bi :P
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Stoka bi i to gađala kamenjem.......... Koliko procentualno, od ukupnog broja sijalica po parkovima radi? U Beogradu verovatno ima celih 4 parka gde je sve u redu :(
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Andrijano, pogresno gledas na situaciju.Telenor donira i postavi opremu a srbija (kao zemlja,drustvo itd.) treba to da sacuva a zna se ko cuva u ovoj zemlji(i u ostalim) tako da to nije Telenorov problem vec nas i mi trebamo da smisljamo resenje kako da to zastitimo a ne oni.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Dimi89 ovakvo gledanje na situaciju bi bilo pogresno da je ovo prvi park pa da su im ovaj unistili,sigurno kad su onaj prvi stavili u centru bga i kad su im unistili i gurali zvake u usb-ove sam imao drugo misljenje,ali ovo je bar sesti-sedmi koji unistavaju i dovodi se onda razmisljanje iz mog prethodnog posta.Stoji to da je nasa stvar da pohvatamo te debile,ali to kod nas nece ici lako,zato sto vec 20-25 godina se na tu temu ne radi nista,ali oni su bar pametni pa nemoj vise ni da stavljaju onda!
Gargame4 pa i to si u pravu,bas pre dve nedelje bilo je ono ocistimo Srbiju i svi ciste i to,i onda pre dva dana stojim ispred zgrade u susret mi idu dva decka,ja ne delim ljude kako su obuceni,ali ova dvojica su imala trenerke,air max 2 cisto da se stekne slika,jedan je pio vodu iz 0.5 flasice i kad je to popio zavrljacio je na sred trotoara i nikom nista,upitanju je centar Bg-a, e sad da je to uradio u Nemackoj npr,dodji tebra 1000evra pa bacaj sta hoces..ali kad nam je situcaija u drustvu zjb oni najmanje hoce da jure te debile.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Slažem se Andrijano. Postoje načini da se ovakve stvari sankcionišu i samo ih treba prepisati i sprovesti na način na koji se to radi u razvijenim zemljama. Ako zaista želimo da uđemo u EU, onda moramo da ispratimo i njihove standarde i da se kultivišemo kao nacija. Daleko od toga da npr. u Nemačkoj ili Francuskoj nema takvih debila, ali tamo zakon postoji i sprovodi se u potpunosti pa se niko neće ni usuditi da uradi ovako nešto.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma gde nema kod njih ima jos vecih debila,al zakon se postuje i to je to.Mada sta se cude ovi iz telenora kad su nasi kreteni sposobni cak i ovo da urade http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/195463 ... Stankovicu :uhuh:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

To sto rade to nije samo vandalizam to je i skrnavljenje istorije naroda a to vec prelazi u rasizam i jos neke teze oblike povrede zakona(jedno je kad se kradu sahte i bronzani oluci a drugo su kulturni spomenici) pogotovu za ovo > "Pre nekoliko dana lopovi ukrali bistu dečaka sa Čukur-česme vrednu nekoliko stotina hiljada evra, izlomili je, strpali u džak i sa šest bronzanih golubova sa fontane „Buđenje" bez problema je prodali na jednom beogradskom stovarištu u Krnjači. " Izvor: Press .Malo smo vise otisli u off pa da se vratimo na temu telenora.Sto je do njih oni postavili a do nas je koliko ce to da nas sluzi.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Evo citam zadnje postove i vidim da se je ovo sto se je desilo u Indjiji desavalo jos nekoliko puta,dali je nekad uhvacen neko od tih razbojnika.
Mnogo su pojedinci u ovoj zemlji daleko od najosnovnije inteligencije,kulture i obrazovanja a nikada se nece ni mrdnuti sa pocetka jer im je to njihov maksimum u razvoju i oni ce uvek ostati dno dna.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Кога бре да убијете?
Јесте сад ћемо да активирамо Душанов законик!
:lol:
Најбољи закон је камера од 50e којој је потребно само обезбедити напајање и сав посао сама заврши. 8)
Слобода или смрт

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...možda. Sede tako dva "likića" usred parkića:
- Brate, jel imaš ti ovaj vifi?
- Brate, sta ti je to, nemoj da se vređamo...
- Znaći nemaš. Aj da polupamo ovu skalameriju.
- Ajde brate, nemoj samo da dobijem ćetvorku iz vladanja.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Dobio sam poruku sledeceg sadrzaja na jedan pripejd Telenor broj. "Predjite na postpejd i dobicete SAmsung C3050 za 1 dinar i jos 80 besplatnih minuta i poruka ka svim mrezama mesecno uz pretplatu od 390 dinara ... Ponuda vazi samo za vas broj. Pozurite do najblize Telenor prodavnice jer su zalihe ogranicene". Jel zna neko o kojoj se ugovornoj obavezi radi, posto pretpostavljam (skoro sam siguran da je ima)? Ja mislim da je na 24 meseca, ali ajde da ipak pitam. :oops:

Evolution (djuice@rs)?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dosad je bilo ovako
a sada su sigurno nesto promenili nabolje.I ja imam jedan pri peid broj ali nesto tako nisam dobio.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

mezzano, garantovano je 24 meseci trajanje ugovorne obaveze. Meni se lično ta ponuda sviđa ali ja bih ipak sačekao dok dođe MNP jer mislim da će tek onda doći do prave konkurencije i, samim tim, do poboljšanja ponuda.

vrhunski
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 16:55

Post od vrhunski »

@evolution
evo ti jedna info for free za koju bi mnogi u telenoru dali ....
VIP je kupio od ROMINGA 250 telefona Samsung Galaxy S i9000 po ceni od 510 eura po komadu....pojavice se u prodaji do kraja nedelje ili u ponedeljak za 550e eventualno ako su sporaci pa da im malo vise treba od toga.
Poslednja izmena od vrhunski u Čet, 01. Jul 2010. 05:23, izmenjeno 1 put ukupno.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

VIP sije sve po pitanju ponude telefona tako da nije neobicno ako ubace i Galaxy S i ja mislim da ce tek od nove godine kada stupi na snagu mnp da se poboljsaju ponude i da ce da smanje cene telefona uz pakete sada udaraju sa cenama.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

@mezzano: U pitanju je individualna promocija, nema detaljnijih informacija o tome.
@vrhunski: Hvala! ;)

Promocija u mreži Telenor Crna Gora
U Crnoj Gori kao kod kuće uz Telenor roming

Ako ste odlučili da provedete leto u Crnoj Gori, odaberite mrežu Telenor Crna Gora (Promonte) i uživajte u specijalnim cenama rominga!

Zahvaljujući Telenoru, vaše letovanje u Crnoj Gori će biti izuzetno komforno i jeftino. Povlašćene cene su dostupne svim korisnicima Telenor usluga, a što je veoma bitno - nije vam potrebna nikakva posebna aktivacija ove usluge. Dovoljno je da kad odete u Crnu Goru, izaberete operatora Telenor Crna Gora i odmah koristite prednosti specijalnih cena rominga. Na ovaj način imaćete mogućnost jeftinijeg komuniciranja u okviru mreže Telenor Crna Gora. Uz Telenor ćete se osećati kao kod kuće! Promocija važi od 01.07.2010. godine.

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -Promonte/
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Hvala evolution. :) A mogu li na mejl da kontaktiram sluzbu u Telenoru koja je nadlezna za to (da im dam broj telefona), pa da mi oni odgovore?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

evolution neznam koliko si upucen ali jedino tebe mogu da pitam.
Ulogovan sam na portalu telenora i do pre tri meseca svakog petog ili sestog u mesecu sam na moj meil dobijao telenor vesti gde je imala tabela najprodavanijih tel.i ostalih ponuda i promocija ali zadnja tri meseca vise ne dobijam. Trazio sam ponovo u portalu da proverim da tamo nesto nije iskljuceno ali te mogucnosti vise i nepostoje ili ih ja nisam mogao naci i ponovo aktivirati. Na ovaj nacin sam dobijao bas korisne informacije sta je trenutno aktuelno kod telenora.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

@mezzano: Naravno.
@deksicom: e-vesti za sada nisu aktivne.

Internet za početnike i za one u pokretu
Nova ponuda Telenor Interneta omogućava lak pristup Internetu bez rizika od nepredvidivih trokova 30. jun 2010. – Internet sa 500 megabajta saobraćaja i kontrola troškova omogućena je sa Ista cena Start Telenor paketom svim korisnicima...

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... retu/?pn=1

Telenorova roming ponuda za leto 2010.
Ušteda i do tri puta u odnosu na regularne cene 30. jun 2010. – Ušteda do 65 odsto očekuje sve Telenorove korisnike u romingu od 1. jula pa do kraja leta. Letnja ponuda obuhvata govorni saobraćaj, SMS i GPRS usluge u romingu koja su...

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... 2010/?pn=1

Pozivanje besplatnih 0800 brojeva iz Telenorove mreže
30. jun 2010.
- Od 1. jula svim Telenorovim korisnicima biće omogućeno pozivanje besplatnih brojeva 0800. Besplatno pozivanje će važiti za pozive iz nacionalne mreže, dok će se pozivi ka ovim brojevima iz rominga naplaćivati po standardnoj ceni ...

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... reze/?pn=1
iPhone 6 Plus

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

evolution, lepa je ova promocija za CG. Hteo bih nesto da pitam. Ljudi se na ovom,a i na drugim forumima zale da telefone koje imate na sajtu,nemate u poslovnicama. Kako potencijalni kupci (ja sam se obezbedio na vreme,kasnije se ispostavilo u poslednjem trenutku) da predju u telenor mrezu kad nema telefona?? Malo je to neodgovorno sa vase strane.

Da li se varam ili je telekom imao besplatne dolazne pozive ranijih godina?!
ex ivan87

Odgovori