Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Hahaha strana kompanija se bori protiv monopola kod nas, al ne moze!!! Ne da drzava!! Strasne stvari...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

jazz, hvala puno na odgovoru. Sada mi je jasno kako to ide. :wink:
evolution, ja navijam za Telenor jer smatram da je nepravedno to što ova zemlja radi i voleo bih da ova tužba bude uspešna. Znala je ova Vlada da uzme pare za licencu, a ne zna da stvori fer klimu za poslovanje. Međutim, znam da će račun na kraju platiti ovaj bedni narod, kome pripadam i ja, pa mi to, s druge strane, neće biti milo. Muka mi je od ovih naših kretena koji samo greju svoje kožne fotelje, uzimaju pare i ne rade ništa. :x

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Muka mi je od ovih naših kretena koji samo greju svoje kožne fotelje, uzimaju pare i ne rade ništa.

Aleksaboy za ovo se i ja slazem sa tobom jer je u svakom srpskom javnom preduzecu tako i zato sam napustio mts i internet ne koristim telekomov.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

deksicom, i ja sam napustio mts. Ljudi obično kažu: "koristimo mts zato što je naš". Pa može da bude naš koliko god hoćeš ali ja nikakve vajde od toga nemam. Plaćam im usluge kao i svima drugima a ništa za uzvrat ne dobijam. Da barem daju neke ljudski promocije, a ono ni to. E pa neću!!!
Kod Telenora super prolazim, plus koristim i jedan VIP broj i hvatam promocije i popuste. Tako prilično uštedim, dok bi me Telekom ošišao kao ovcu.
Iz tog i mnogih drugih razloga, ja lično navijam za Telenor i VIP, i nadam se da će uspeti da se izbore sa ovom propalom državom. Ovo što im rade nije normalno. Prvo su minirali VIP za nacionalni roaming preko Telekoma, a sada isto to rade Telenoru za fiksnu telefoniju. Pa pravi su skotovi.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Nove ponude na *111# meniju za sve nove i postojeće pre paid korisnike:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Promocije/

Moj Miks - za one koji telefon koriste "punim plućima": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 400 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže, 400 poruka u domaćem SMS saobraćaju, kao i 40 megabajta u domaćem GPRS saobraćaju.

10 para minut - da nikad ne ostanete "bez teksta": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže!

10 puta veći kredit - najbolja mera za borbu s ekonomskom krizom: za samo 200 dinara korisnik dobija 2000 dinara kredita koje po želji raspoređuje na razgovore, SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže!
Poslednja izmena od evolution u Čet, 08. Jul 2010. 16:36, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kako "nove ponude"? :? Moj miks, 10 para minut i 10 puta veci kredit su barem mesec-dva, ako ne i vise, u ponudi.

edit:
evolution, nije ti ispravan link. :unsure:

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Pitanje za evolution-a
Da li je normalno da se uplati kredit, posalju dve poruke i nakon par dana javlja da nema vise kredita? I tako par puta. Ne ide se na net, ne skida nista, ne prave se pozivi a kredita nema!!!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

gica_komandos, možeš na Telenor internet portalu da proveriš gde ti je otišao kredit. Potrebno je samo da se registruješ. Možeš da vidiš celokupan saobraćaj koji je obavljen - vreme, ka kojim destinacijama i koliko puta. Ukoliko postoje neke nepravilnosti, obavesti korisnički servis o tome.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor prvi u Srbiji uveo kupovinu mobilnih telefona na
rate

14.07.2010. - Prvi put u Srbiji, Telenor je omogućio kupovinu mobilnih telefona na rate. Novi, ali i postojeći Telenorovi postpejd korisnici od sutra mogu na šest rata da kupe novi mobilni telefon, uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Prilikom kupovine mobilnog telefona na rate, novi korisnici podnose zahtev za MasterCard kreditnu karticu, preko koje će plaćati rate za telefon, a za ovaj zahtev im je potrebna samo lična karta. Prodavac popunjava formular, prosleđuje zahtev banci i, ukoliko korisnik ispunjava uslove banke, dobija kreditnu karticu, koja mu stiže na kućnu adresu. Za mobilne telefone koji su skuplji od 26.000 dinara, koliko iznosi limit banke na kartici, korisnik treba da plati razliku u ceni odmah po potpisivanju ugovora. Postpejd korisnici koji su duže od šest meseci u Telenor mreži mogu da kupe mobilni telefon na rate bez kartice, a rate će plaćati kroz mesečne račune.

Opširnije na www.telenor.rs
iPhone 6 Plus

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Ovo stvarno zvuči super. Telenor je baš u naletu sa pogodnostima. Samo da sada zbog ovoga ne podignu cene telefona dodatno

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dobra je ova mogucnost ali ja ipak vise volim da platim odmah i da znam da je u ovom slucaju tel.licno moj.Poslednji model kada sam kupovao oni su mi omogucili da ga platim kroz naredni racun medjutim ja sam odmah otisao preko puta u Rajfajzen banku i odmah isplatio telefon..
Bravo za Telenor :wink:
evolution posdavi direktan link za ovu vest ja trazih ali ne nadjoh.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Lepo, svidja mi se. :) Ako sam dobro razumeo, radi se o kupovini telefona uz ugovor, ali cena koja se isplacuje u kesu za telefon, moze da se placa na 6 meseci, umesto odjednom? Stvarno lep gest od Telenora. :)

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Ja sam na pospaidu vec 7-8god kod vas , ocu da prebacim novi pripeid na pospaid da li ja mogu da odbijem na rate uz racum ili moram tu karticu , bez obzira sto mi je drugi br na pospaidu toliko dugo

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Napred "plavi" :)! Ovo ce privuci veliki broj korisnika jer mnogo njih odbija cena koju ne mogu da iskesiraju.

dejdza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 10:41

Post od dejdza »

[quote="evolution"]Telenor prvi u Srbiji uveo kupovinu mobilnih telefona na
rate

14.07.2010. - Prvi put u Srbiji, Telenor je omogućio kupovinu mobilnih telefona na rate. Novi, ali i postojeći Telenorovi postpejd korisnici od sutra mogu na šest rata da kupe novi mobilni telefon, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.
u poslovnici u zemunu sam dobio informaciju da ovo vazi samo za fizicka lica a za pravna ne vazi :?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Postpejd korisnici koji su duže od šest meseci u Telenor mreži mogu da kupe mobilni telefon na rate bez kartice, a rate će plaćati kroz mesečne račune.

ovako je napisao evolution medjutim na Telenorovom sajtu to ovde nepise.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Tu ne pise ali pise u okviru Novosti za 2010. pa 14.07. :wink: Inace podrzavam ovu akciju samo se bojim da ce to kratko da traje. Ne zanima me ova kupovina na karticu, jer sam postpaid vec 12 godina, nego na 6 mesecnih rata jos ako je bez kamate super. Nadam se da Samsung Galaxy S nece biti neka cena da padnem u nesvest kao sto nije za Wave.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Super je ova akcija, ja sam se bas zatrcao, kupio sam Smarta uz prenesi 400 za 2000 din, proslo je 2 dana i pojeftinio je, 1 din uz isti paket, sada jos i ovo, da sam se strpio malo sada bih gledao neku azdaju od HTCa. Pozdravljam akciju
HOX Titanium gray

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Videh danas da je Telenor postavio AP u Malom Parku u Užicu. :) Sve pohvale za Telenor. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Korisnik sam usluga Telenora, i prezadovoljan sam u potpunosti. Samo imam jednu malu sugestiju...bilo bi lepo da (kao sto je neko vec napisao) postoje neki mali dodaci za internet protok od 50mb mozda, ili jos bolje Prenesi Plus 300 paket, ili tako nesto sto bi bilo malo pristupacnije od Prenesi Plus 500 paketa a obezbedilo bi koriscenje interneta prosecnim korisnicima.

Odgovori