Vip postpaid na koliko?
Vip postpaid na koliko?
Na koliko godina se sklapa ugovor sa vipom sa tarifom 60 nigde ne pise da li na jednu godinu ili dve?
htc wildfire s
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ne moras uopste da sklopis ugovor koji je vezan za odredjeni period, ako ne uzimas telefon. Znaci, ako uzimas samo karticu, onda ti je fakticki taj ugovor neobavezujuci i mozes mesec dana da budes u sistemu i posle da raskines ugovor, naravno kad platis racun za taj mesec.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Meni rekose u poslovnici da se ugovor svakako potpisuje na dve godine, bez obzira da li se kupuje telefon ili ne. Da se nije mozda ona teta nesto zajebucnula? 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ovo sto sam ja napisao su uslovi prema novim "opstim uslovima" - a koje vip moze da menja kako hoce, to pise u ugovoru. Takodje po mom iskustvu sluzbenici su jako ljubazni, ali ne uvek i previse bistri. Uglavnom unapred racunaju da svi hoce i broj i telefon, pa treba uvek lepo naglasiti sta te zanima...
Da, to sam skontao
Kakvi su telefoni kod vipa da li imaju ubacen neki njihov sofver mislim kao italijanski TIM sto radi ubacuje neke gluposti vezane za njihovu mrezu u softver...? Znaci da li nesto razlikuju u odnosu na mts, telenor?
I da li moras da imas racun u banci da bi ti dali telefon?
Kakvi su telefoni kod vipa da li imaju ubacen neki njihov sofver mislim kao italijanski TIM sto radi ubacuje neke gluposti vezane za njihovu mrezu u softver...? Znaci da li nesto razlikuju u odnosu na mts, telenor?
I da li moras da imas racun u banci da bi ti dali telefon?
htc wildfire s
ZvezdasBG, a što majke ti da ne uzima ništa, ako mu možda odgovara ono što dobije? Ja sam kod Vipa sa jednim postpaid 900 već godinu i par meseci, sa drugim istim paketom nekih osam meseci, i nikakvih žalbi nemam. Uzeo sam pakete koji mi trebaju i odgovaraju, telefone koji mi odgovaraju, i sve mi je po volji.
NightBird, ako sklapaš ugovor sa telefonom, onda je to isključivo na 24 meseca. ne sećam se ko od ova duga dva ima i na godinu dana, ali znam da i to postoji, na Vipu ne. kao što je Azimuth napisao, proverava se tvoja kreditna sposobnost, koja zavisi od gomile nekih faktora koji mi nikako nisu jasni, ali nije me mnogo ni briga da se raspitujem, da budem iskren. i onda u zavisnosti od rezultata možeš ili ne možeš da uzmeš ove više tarife i bolje telefone. ja lično sa ovime nisam imao problem, ali ok, imam račun u banci, solidnu platu, redovno izmirujem obaveze...pa mi i nisu pravili problem.
pozz
NightBird, ako sklapaš ugovor sa telefonom, onda je to isključivo na 24 meseca. ne sećam se ko od ova duga dva ima i na godinu dana, ali znam da i to postoji, na Vipu ne. kao što je Azimuth napisao, proverava se tvoja kreditna sposobnost, koja zavisi od gomile nekih faktora koji mi nikako nisu jasni, ali nije me mnogo ni briga da se raspitujem, da budem iskren. i onda u zavisnosti od rezultata možeš ili ne možeš da uzmeš ove više tarife i bolje telefone. ja lično sa ovime nisam imao problem, ali ok, imam račun u banci, solidnu platu, redovno izmirujem obaveze...pa mi i nisu pravili problem.
pozz

Ja samo kazem iz sopstvenog iskustva. Koristio sam tri meseca VIP i veceg sranja od mreze nisam video. Puca veza svaki cas, kod pri pejda na onoj promociji prica za dz svaki razgovor pukne na petom minut, sms zna da kasni, mnoge MMS poruke se nikada ne isporuce, a gomila sms ka inostranstvu takodje nikada ne stigne do odredista, a uredno skinu pare. Meni vise nego dovoljno razloga.
To je tvoje iskustvo. Moje iskustvo je drukčije od tvog, nikada pukla veza, ne seckaju mi razgovori kao na mts-u, tu gde ja živim znači deo NS-a Telenor ima očajan signal, za 9 meseci ni jedan sms ili mms nije zakasnio ili bio neisporučen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White