Vip postpaid na koliko?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Vip postpaid na koliko?

Post od NightBird »

Na koliko godina se sklapa ugovor sa vipom sa tarifom 60 nigde ne pise da li na jednu godinu ili dve?
htc wildfire s

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ne moras uopste da sklopis ugovor koji je vezan za odredjeni period, ako ne uzimas telefon. Znaci, ako uzimas samo karticu, onda ti je fakticki taj ugovor neobavezujuci i mozes mesec dana da budes u sistemu i posle da raskines ugovor, naravno kad platis racun za taj mesec.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kod Vipa je to tri meseca... Bez telefona, "neobavezujuce".
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Tacnije: 90 dana od aktivacije kartice, i minimum tri obracunska perioda od kada se podnese zahtev za raskid ugovora. Dakle, moze biti i do 6 meseci.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Meni rekose u poslovnici da se ugovor svakako potpisuje na dve godine, bez obzira da li se kupuje telefon ili ne. Da se nije mozda ona teta nesto zajebucnula? :?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Ovo sto sam ja napisao su uslovi prema novim "opstim uslovima" - a koje vip moze da menja kako hoce, to pise u ugovoru. Takodje po mom iskustvu sluzbenici su jako ljubazni, ali ne uvek i previse bistri. Uglavnom unapred racunaju da svi hoce i broj i telefon, pa treba uvek lepo naglasiti sta te zanima...

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NightBird »

Da, pitam ako uzmem i telefon
...
posto na telenor sajtu lepo pise kolika je cena za 1 god i za 2 god dok na vip sajtu nema toga...
htc wildfire s

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

NightBird,ako uzimas telefon,ugovorna obaveza se potpisuje na 24 meseca. :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NightBird »

Da, to sam skontao
Kakvi su telefoni kod vipa da li imaju ubacen neki njihov sofver mislim kao italijanski TIM sto radi ubacuje neke gluposti vezane za njihovu mrezu u softver...? Znaci da li nesto razlikuju u odnosu na mts, telenor?
I da li moras da imas racun u banci da bi ti dali telefon?
htc wildfire s

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

NightBird, nikakav softver oni ne ubacuju tako da su telefoni najnormalniji. Sto se racuna u banci tice, oni proveravaju tvoju kreditnu sposobnost i na osnovu toga odlucuju da li ce ti dati ili nece ne samo telefon nego i neki veci paket (kad kazem veci onda mislim na one 325 pa navise)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ako nemas redovna primanja, nece ti dozvoliti da uzmes telefon uz paket od 1000 dinara, ako si novi korisnik. Tako je meni rekla jedna cura u njihovoj poslovnici u Nisu, kada sam se raspitivao za kupovinu Tattoo-a uz ugovor.

ZvezdasBG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2010. 15:29

Post od ZvezdasBG »

Ne uzimaj nista kod VIP-a. Oni uslove menjaju dva puta nedeljno. Minimalni period na post paidu bez uzimanja aparata je 6 meseci.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ZvezdasBG, a što majke ti da ne uzima ništa, ako mu možda odgovara ono što dobije? Ja sam kod Vipa sa jednim postpaid 900 već godinu i par meseci, sa drugim istim paketom nekih osam meseci, i nikakvih žalbi nemam. Uzeo sam pakete koji mi trebaju i odgovaraju, telefone koji mi odgovaraju, i sve mi je po volji.

NightBird, ako sklapaš ugovor sa telefonom, onda je to isključivo na 24 meseca. ne sećam se ko od ova duga dva ima i na godinu dana, ali znam da i to postoji, na Vipu ne. kao što je Azimuth napisao, proverava se tvoja kreditna sposobnost, koja zavisi od gomile nekih faktora koji mi nikako nisu jasni, ali nije me mnogo ni briga da se raspitujem, da budem iskren. i onda u zavisnosti od rezultata možeš ili ne možeš da uzmeš ove više tarife i bolje telefone. ja lično sa ovime nisam imao problem, ali ok, imam račun u banci, solidnu platu, redovno izmirujem obaveze...pa mi i nisu pravili problem.

pozz 8)

ZvezdasBG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2010. 15:29

Post od ZvezdasBG »

Ja samo kazem iz sopstvenog iskustva. Koristio sam tri meseca VIP i veceg sranja od mreze nisam video. Puca veza svaki cas, kod pri pejda na onoj promociji prica za dz svaki razgovor pukne na petom minut, sms zna da kasni, mnoge MMS poruke se nikada ne isporuce, a gomila sms ka inostranstvu takodje nikada ne stigne do odredista, a uredno skinu pare. Meni vise nego dovoljno razloga.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

To je tvoje iskustvo. Moje iskustvo je drukčije od tvog, nikada pukla veza, ne seckaju mi razgovori kao na mts-u, tu gde ja živim znači deo NS-a Telenor ima očajan signal, za 9 meseci ni jedan sms ili mms nije zakasnio ili bio neisporučen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ako sam dobro razumeo kreditna sposobnost se proverava samo ako tek postajete Vip korisnik. Da li to znaci da ukoliko mi uskoro istice dvogodisnji ugovor mogu uzeti jace pakete bez problema tj. bez te provere?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

U Telenoru vazi pravilo ako je korisnik redovno izmirivao obaveze dok je postojao ugovor i ako isti korisnik zeli novi telefon i ako je on skuplji nema nikakvih problema niti provera,odmah dobijes trazeni telefon :| ako ga trenutno imaju :ohmy: i potpises novi ugovor. Verujem da je i u vip-u ista procedura.

Odgovori