Da li ćete iskoristiti MNP?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Glasao za mt:s i HOCU iz razloga sto smatram da ce do NG da se iskristalishe neka primamljiva ponuda. Glavno mi je da imam dovoljno minuta (poruke su mi manje bitne) i da imam pristojnu zalihu megabajta (citaj 250+). E sad, videcemo sta ce ko da ispostuje. Ako naravno jos moze neki high-end telefon za male novce uz paket koji meni odgovara... mozemo da prichamo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telenor i ne pada mi na pamet da ih menjam, mozda placam malo vise ali mi mirna glava sa svim vrstama signala koji su mi potrebni, a i sa zvukom u slusalici...
Prenesi 400 je mi je ok i nemam razloga da ga menjam, steta sto u sklopu njega nema i neki MB ali imam tarifni dodatak i uklapam se u sve
Prenesi 400 je mi je ok i nemam razloga da ga menjam, steta sto u sklopu njega nema i neki MB ali imam tarifni dodatak i uklapam se u sve
HOX Titanium gray
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
IDzO, trebao si da ubaciš i opciju možda jer nikad se ne zna kad krene MNP da operateri neće dati neke povoljnije uslove za prelazak (višful tinking
) .
Imam tri broja na postpejdu (2 telenor (prenesi 700 i prenesi 80) i mts profesionalna tarifa (100+ rsd mesečno
) ) pa i zato nisam izabrao neku od ponudjenih opcija. 
Kod telenora i mts-a stariji paketi i dalje imaju tarifiranje 60+1s i mobi fun gde se tarifira po sekundi, pretplata je 100 rsd + porezi ali se samo dobije 10 min u mreži i 100 sms-ova, start paket isto kod telenora i kod mts-a imaju tarife gde se tarifira po sekundi (profesionalna, poslovna tarifa, bel sms,hello..).

Imam tri broja na postpejdu (2 telenor (prenesi 700 i prenesi 80) i mts profesionalna tarifa (100+ rsd mesečno

Kod telenora i mts-a stariji paketi i dalje imaju tarifiranje 60+1s i mobi fun gde se tarifira po sekundi, pretplata je 100 rsd + porezi ali se samo dobije 10 min u mreži i 100 sms-ova, start paket isto kod telenora i kod mts-a imaju tarife gde se tarifira po sekundi (profesionalna, poslovna tarifa, bel sms,hello..).
and justice for all...
Izvini sigi, kakve ovo što si napisao veze ima sa temom? Imaš 066 i super je broj, i videćeš da li Telenor ima isti takav sa 069 prefixom? OK, ali ovde pričamo o zadržavanju postojećeg, i čekamo NG za to, a ovo što ti hoćeš možeš već danas.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Telenor i necu. Mada kod nasih operate nikad se nista ne zna. Do pre 20 dana svi su bili za vip a sad mnogi su odustali. Novi paketi kod telenora su manje vise ok ali da se kod prenesi + 500 mb paralelno teose minuti u mrezi i van i da mu je cena 1200 din bez pdv potpisao bih odmah na 2 godine. Telefon najvise koristim za razgovor a on daje vise sms i mb i deluje nekako ne izbalansirano. Al to su nase zelje ne moze se svakom ugoditi.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Telenor i necu! Sad sam presao na prenesi plus 1gb,imao sam prenesi 325. Nisam vise ikao zivaca da se molim da cu naci negde otkljucanu WiFi mrezu kad nisam kod kuce.
Neko je vec pomenuo besplatne mms u vipu, to jeste super,ali mi se ne prelazi tamo samo zbog toka. O serekomu ne treba pricati, bio sam njihov korisnik dugo, pri i postpaid, bilo,ne ponovilo se!
Neko je vec pomenuo besplatne mms u vipu, to jeste super,ali mi se ne prelazi tamo samo zbog toka. O serekomu ne treba pricati, bio sam njihov korisnik dugo, pri i postpaid, bilo,ne ponovilo se!
ex ivan87