Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Za ovo KLIK sam poslao poruku, tek od sutra ćemo znati o čemu se radi pošto usluga još uvek nije aktivna .
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Lep gest. Jel ovo samo za postpejd ili ce biti i za pripejd?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ako je ovo tacno i ako bude vazilo za ceo postpaid, onda su zaista oduvali sve. zna se da telenor ima najbolji net od sva 3 operatera. super, cekam sutra
::luv phonez::

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ako je ovo zaista istina, ima da se odvaljujem od youtube-a na mobilnom, kad god mi je dosadno... Mada sigurno ima neka caka sa ogranicenjem megabajta ili protoka....
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Definitivno je sve ovo neki vid pripreme za uvođenje iPhone-a i odgovarajućih internet paketa koji će da ga prate. Jedva čekam da dođe.
Lobachewsky, ovaj narod je suviše bedan da bi svi šetali iPhone. Ali se slažem da će biti popularan. :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lobachewsky, mnogi (ukljucujuci i tebe i neke iz blizeg okruzenja) nece hteti da ga uzmu jer ne podnose brend, mnogi koji bi hteli nece imati para, a mnogi koji ga budu uzeli su........... najblaze receno razlog da ne pokazujes taj telefon u javnosti da te neko ne poistoveti sa njima, ali svakako ce biti popularan. VIP je jedno vreme imao nekih povoljnosti ali se uglavnom ponudom HTCa čupao, mt:s je odavno otpao kao ozbiljan igrac, a Telenor je zadrzao i kvalitet i cene telefona, i malo se izdvojio iz konkurencije. Jedino ostaje pitanje - šta ako posle MNPa gomila sa mt:s-a predje malo na VIP i malo vise na Telenor, da li ce zadrzati stabilnost pri povecanom kapacitetu, kao i kad se baci pogled na temu o peripetijama sa neispravnim Tatto-ima i HD2jkama, ostaje malo gorak ukus u ustima. Imaju dosta propusta a i to je bolje od konkurencije :dry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Malo vise o usluzi Telenor KLIK:
* Sta dobijate?

1. Neogranicen broj MB. Prvih 150 MB mozete potrositi tako sto cete koristiti najvecu dostupnu brzinu repetitora u okolini i mogucnosti vaseg mobilnog telefona, a nakon toga vam niko nece ograniciti MB, ali ce se brzina protoka informacija smanjiti. Primer: ako vas telefon podrzava 3G i u zoni ste gde je isti slucaj i sa repetitorima, onda ce vasa brzina prilikom koriscenja prvih 150 MB takodje biti 3G. Ako vas telefon podrzava GPRS, onda ce to biti vasa najvca brzina.

2. Aplikaciju "Komunikator" koja nije zahtevna i moze se instalirati na bilo koji telefon koji podrzava Java tehnologiju (moja procena je 80 % danasnjih telefona u Srbiji). Nakon prvobitne aktivacije usluge, pratite korake na srpskom jeziku u SMS-ovima i instalirajte program. On ce vam ponuditi mail, drustvene mreze, chat, kalendar, kontakte i foldere.

Mail: Gmail, Yahoo, Hotmail, Telenor mailDrustvene mreze: Facebook, Twitter, LinkedIn
Chat: Google, talk, Facebook, Yahoo, MSN
Kalendar i kontakti mogu biti sa nekih od gore navedenih servisa.

Na ovaj nacin, korisnici dobijaju mogucnost neverovatno raznovrsne komunikacije putem ogromnog broja servisa. Sve je na jednom mestu i jednostavno se koristi, a trose se gore pomenuti MB (sto je za ovakve telefone vise nego dovoljan broj MB)
Source: http://tihomirstojanovic.com/

Hmm, izgleda da je ova usluga namenjena prvenstveno dumb-phone korisnicima...
:unsure:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa za smart tel.se podrazumeva zato ih i ne spominju,nego naglasavaju javu telefone jer su oni idalje naj zastupljeni na nasem podrucju.Oni spominju te dve aplikacije koje ce se morati instalirati opera mini i telenor komunikator i u okviru njih taj besplatni net.a sta ce biti ako se internet pretrazuje na neki drugi nacin ili nekim drugim brosverom dali ce i onda biti besplatan ???

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Previse savrseno je taj besplatan internet da bi bilo istinito. Mislim da ce se posle tih 150MB protok znacajno smanjiti, tj. sasvim solidna brzina za surfovanje i chat, ali ne i za youtube.
Ne znam gde spominju operu mini, ali ako je spominju to je samo zato sto ona pravi mali protok i najefikasnija je u surfovanju pri malim brzinama.
Medjutim, sve u svemu, mislim da ce ovo biti pun pogodak i da se ovo u srbiji dugo dugo cekalo. Da se priblizi internet sirokim narodnim masama. A izgleda da Telenor jedini radi na tome, prvo kroz parkove, a sada ovo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

deksicom, rekao sam da je namenjeno za dumb-telefone zbog ogranicenosti na 150mb. Jeste, besplatno je i posle toga, ali sigurno ce ograniciti brzinu, tako da nema youtube, nekontrolisanog downloada, i slicno. I naravno da megabajti vaze i van aplikacija opera mini i komunikator, ovo su samo predlozene aplikacije.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Namenjeno je za sve ne samo za dumb, molicu bez laznih podela :P :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Koliko ja imam informaciju,neće Telenor imati u ponudi Iphone već Telekom :( Tako makar kruži neka priča u direktorskim krugovima u Telekomu... Mada bi i meni više odgovaralo da ga Telenor ima u ponudi :)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Jel neko aktivirao "klik"? Ja sam poslao zahtev sa jednog pripejd broja, da vidim kakvu cu povratnu poruku dobiti. U poruci kaze da servis nije aktivan i da pokusam ponovo 7. septembra.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mezzano ja sam aktivirao i proces je sledeći koji prenosim na sve ljubitelje telenora tj besplatnog gprsa..
ovako ideš na wap.telenor.rs/klik
i to je to
preko toga aktiviraš ali pst nikom ni reč već samo onima kojima treba dž gprs... :P :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi broj kontakt centra Telenora – 9000

Beograd, 6. septembar
- Svi Telenorovi korisnici mogu da pozivaju ovaj broj direktno, bez dodatnih prefiksa mreže. Korisnici drugih mreža fiksne i mobilne telefonije Telenorov kontakt centar mogu dobiti pozivom na broj 063 9000.

Pozivanjem ovog broja korisnici mogu da provere mesečnu potrošnju, podese telefon za korišćenje usluga, preslušaju informacije o aktuelnoj ponudi ili traže pomoć operatera. Kontakt centar dostupan je 24 časa.

Tarifiranje ovih poziva za Telenorove pripejd i postpejd korisnike se ne menja: preslušavanje snimljenih informacija je besplatno, a ukoliko se uspostavi veza sa operaterom, cena poziva je 10 din, sa porezima.

Dosadašnji broj 063 9863 ostaje u upotrebi.

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... 9000/?pn=1
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

VeNoM, hvala. :) Aktivirao sam, moze i pripejd. P.S. Cudo da evolution ne kaze nista o tome?! :wacko:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

I ja aktivirao danas. Imao sam istovremeno aktiviranu i Mix ponudu ali prvenstvo ima KLIK, koliko sam razumeo. U svakom slucaju super ponuda, drago mi je sto vazi i za prepaid, mada se selim iz zemlje za 20 dana, pa necu moci u potpunosti da uzivam u blagodetima ove ponude :)

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Svaka cast za Telenor!!! :D

A ja taman planirao ovih dana da predjem na prenesi plus,bas zbog interneta. :lol:

Verovatno telenor planira da napali ljude na internet,pa od sledece godine svi da predju na pakete sa MB,ili da uplate tarifne dodatke.

Nego da vas pitam,jel taj internet aktivan od danas,znaci cim posaljem poruku,imam FREE NET? :wink:
Sony Xperia P

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Da da, mozes da proveris stanje u svakom momentu slanjem poruke klik stanje na 9000
Ja probao i sve funkcionise. To mi je nedostajalo uz tarifni dodatak koga sam danas deaktivirao

Odlicna im je ova akcija, opasno nas navlace na net
HOX Titanium gray

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

aleksaa, ne planiraju oni da navuku da koristis pakete sa internetom, nego da te navuku na internet, jer, koliko sam video, ovo ce biti besplatno do nove god, a posle ce se naplacivati 290 din, cini mi se. U svakom slucaju, bravo za Telenor. :)

Odgovori