Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Koliko mi se cini 10 para minut traje skoro 2 godine i jako je dobra, dobro bi bilo kada bi bila stalna a ne promocija i odlicna je za sekundarni telefon. Trenutno kod telenora me cuti cena telefona npr nokia e72 prenesi 400 - 23 000 din a na prenesi 500 mb - 25 000 din, a razlika u ceni paketa je oko 500din. Ocigledno da forsiraju pakete sa manje voice saobracaja. Trenutno imaju najslabije pakete koji su neproporcionalni, malo minuta a previse sms i mb.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Da,upravu si, prevideo sam to:) Mada ljudima koji ne koriste net,ili koji samo pisu poruke ovaj specijal je bolje resenje od prenesi plus500! Npr neko ko ima nokiu 2700 tesko da ce mu koristiti onih 500mb,zar ne?
Cek,ovo nisam znao. Znaci ko hoce moze da uzme neki stari paket?
ex ivan87

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ceftriaxone, pa tako je bilo, ne drzi me za rec :wink:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ma i da nije nema veze,ja imam prenesi plus 1gb i super mi je :lol:
ex ivan87

lala
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Sep 2007. 17:59

Post od lala »

Evo ga 1oktobar, sta mislite oce li biti apple iphone4 u telenoru? Sto mi brisete post nije fer sa vase strane!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sad već imam utisak da su ipak bile prazne priče, barem kada je 1.oktobar u pitanju. Do sad bi već bila najava sa mogućnošću rezervacije, što nije slučaj, a i Hrvati rekoše da su "jedina zemlja u regiji koja ga ima, a to nisu uspeli ni telekomi Slovenije, Srbije, BiH......".
Pa samim tim mislim da ovo i nije za "Telenor novosti" 8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Jel na postpejdu,treba na pocetku svakog meseca aktivirati Telenor KLIK? :)

p.s. od iphone4 nema nista bar jos neko vreme,ali nesto se kuva! :D
Sony Xperia P

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Na postpaidu dobijes automatski novih 150MB na pocetku meseca, a na prepaidu moras da aktiviras ponovo. Uostalom proveri stanje slanjem poruke KLIK STANJE na 9000 :wink:

lala
Novajlija
Novajlija

Post od lala »

Hehe nesto se kuva, ja cenim da ce doci misim iphone4 samo treba da im damo malo vremena, ajd ako neko zna o ovome nek napise nesto:-)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma da... evo stigo iPhone4, a oni cute ko ribe... Hoce to tako.... Licno mislimd a do 1.1. od toga nema nista, ali zivi bili pa viedli, voleo bih da gresim... stvarno bih voleo. Ali nije samo to davanje Telefona uz ugovor... Apple kad negde dolazi, otvara se AppStore za tu zemlju (to mora da se napravi), zatim ovlasteni servisi... ne ide to bas tako lako sve....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

AppStore se pravi u pozadini i samo jednog dana osvane, to nije toliki problem (nama :D ), ali servis i uslovi garancije :wacko:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Bas bih voleo da vidim koliko ce ljudi kupiti taj iPhone,jer ipak ovdo je Srbija i svi znamo kakva je finansiska situacija ovde kod nas.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Koji crni iphone, ne verujem da ce to doci u telenor... A i ako dodje, cen a ce biti jeziva pretpostavljam...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ok,vidim da vecina zeljno iscekuje IPhone 4 u Srbiji uz postpaid pakete,pa evo koliko taj gadget kosta uz odgovarajuce pakete u susednoj Hrvatskoj:

Uz paket cija je pretplata 7275 dinara,IPhone 4 16GB staje 2.9 KDinara,a verzija od 32GB je 13 KDinara.

Uz paket cija je pretplata 4350 dinara,IPhone 4 16GB kosta oko 19 KDinara,32GB verzija - 30 KDin.

Uz najmanji paket cije je pretplata oko 2.2 KDinara,verzija sa 16GB memorije je oko 42 KDinara,verzija od 32GB - 52.3 KDinara.

Naravno,poredjenje je navedeno da bi okvirno imali predstavu koliko bi taj uredjaj kostao kod nas uz nase postpaid pakete,ipak se nase trziste razlikuje u odnosu na trziste u Hrvatskoj,u najmanju ruku sto oni za otprilike slicnu visinu pretplate dobijaju mnogo manje minuta,poruka i MB-a.

U celoj prici je najinteresantnije da bi Telenor najverovatnije morao da napravi nove ili revidira postojece pakete,jer od postojecih Prenesi+ paketa,verovatno bi samo najveci paket zadovoljio potrebe Telenora i Apple-a. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Nema nista od iPhone-a u telenoru,ali zato stize desire (ne znam koji)!
Meni je ovo rekao drugar koji radi u telenoru...
ex ivan87

lala
Novajlija
Novajlija

Post od lala »

Eh sad nikad se ne zna da li ce doci, te tajne ne zna svako u kompaniji!!! hehe :) Ne znam vidicemo tek je poceo oktobar pa ce da se vidi sta ce se desavati, ja cenim da ce doci e sad ....

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako i bude nesto bice oko nove godine,znaci decembar jer tad ide ona potrosacka groznica gde se nerazmislja mnogo hoce li se potrositi malo vise,pa ce i operati tada kao i uvek nesto novo ponuditi.Ali opet napominjem ameri nikada nesto i nepocinju da rade ako nisu sigurni da ce uspeti,tako je u politici a u biznisu su jos strozi.Pa i u ovom slucaju ako ne prodaju dovoljan broj uredjaja koji ce nih zadovoljiti ko ce placati penale.Telenor hhm tesko,nije to kao drzavni mts i verni drzavni poreski obveznici.

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

nije im los ovaj paket prenesi plus 500 mb samo vidim da im je zaokruzivanje prenetih podataka na 10 kb,cinimi se da ce brzo da se potrose tih 500 mb,sta mislite?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

laganeze, to se i ne oseti.
Zaokruzivanje se vrsi na kraju konekcije, a ne na svakih 10 kb ili kako vec. Dakle, dok si na netu, sve se tarifira normalno. Kada net iskljucis, samo ti skinu tih 2-3 kb da se dopuni do 10kb i to je to.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ceftriaxone, jel to sigurno da stize (i da li se zna kada) novi Desire ili je samo zelja radnika Telenora? :)

Odgovori