koliko vidim da su Telenordjani ubacili i Wildfire u ponudu i to po mnogo povoljnijoj ceni od VIP(ciji sam user)
al steta jer nedaju nikakve MB u paketu a bez interneta nema svrhe koristiti android
Ovo sam se i ja plasio, ali na ajfonu sa ukljucenom push notifikacijom potrosim mesecno manje od 200mb. Pritom, nije da nesto razmisljam o megabajtima, tako da mislim da je ovaj paket odlican sto se tice megabajta. Veci je problem zaokruzivanje minuta, i sto kada izadjete iz paketa, svaki poziv van telenor mreze vas kosta minimum 10din (sa porezima). Ali dobro, valjda mora i telenor negde da zaradi - zato pamet u glavu i iskucati poruku kad god je moguce.
Izmenio: IDzO *ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
markomarko, na koju foru potrosis 200 mb? JA sam ukljuchenim svime na iPhonetu (Push, automatsko update-ovanje vremena, mail, notifications za jedno 15-ak aplikacija), jedva potrosim 35-40 mb, a i to na misice. Dodushe, ozbiljno trosenje neta samo preko WiFi-a.
Telenorova novogodišnja ponuda se zna polovinom novembra meseca i ta ponuda je sa najboljim akcijama u toku godine. Pre toga ništa. Znam iz iskustva jer sam radio u Telenoru. A to da li će iPhone biti u Telenorovoj ponudi, za sada zna 5 ljudi u Telenoru i niko više.
Izmenio: IDzO *ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Aktiviran mi je Klik i prosli mesec je sve bilo u redu. Nije mi rastao racun i u to sam se uverio prilikom provere na Biznis portalu kao i kucanjem *311#.
Medjutim, ovaj mesec mi se poceo uvelicavati racun i na Biznis portalu mi je jedna vrednost, a na *311# mi je druga vrednost racuna.
Da li mogu sada reklamirati gresku ili tek na kraju meseca kada mi stigne novi racun?
Inace za Biznis korisnike vazi da se Klik aktivira jednom i ne mora se aktivirati svakog meseca.
IDzO, i moj brat ima biznis paket i pocetkom meseca mu se uvecao racun i kada je opet aktivirao uslugu oni su mu javili da je usluga vec aktivna ali posle te ponovljene aktivacije racun mu se ne uvecava.
Pa bilo je reči o tome da treba svakog meseca ponovo aktivirati uslugu da se ovo ne bi dešavalo
Nisam detaljno gledao pa nisam znao da za biznis korisnike ne mora da se aktivira, ali ako tako piše onda možeš da se žališ, ali svejedno te ništa ne sprečava da aktiviraš svakog prvog.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ja ne mogu ponovo da aktiviram Klik uslugu posto mi je vec aktivna. Na Biznis portalu pise da je usluga aktivna ali racun raste. Isto tako za Biznis korisnike vazi da sve sto zele da aktiviraju/deaktiviraju mogu to da odrade preko Biznis portala ili putem faksa na memorandumu firme sa pecatom i potpisom.
Videcu da danas skoknem do poslovnice da vidim sta ce mi reci.
da li je moguce da deru za internet na pripejd,pokusao sam da aktivirim klik sestri na tatoo,100din ko od sale...cak nisam stigao da se ulogujem na satj da aktiviram koliko su ga brzo sprzili
sramota
ma otici cu JA do njih pa nek se oni bakcu,i aktiviraju...nemam sta da vas lazem,mada mozda zato srce jer ide preko HSDPA!!! al da je mnogo,mnogo je!!!!
skar, hejteru, nema veze to sa HSDPA. Ako si koristio wap ili operu mini, nema teoretske sanse. I ko jos trosi protok da bi aktivirao besplatan protok. Imas sms, imas *111#. Prosto nemoguce ovaj put da se ne snadjes. Priznaj da si gledao neke XxX.
Pa nama koji koristimo obicne postpeid brojeve,racun se ne uvecava ali biznis brojevima izgleda da racun raste ovde se zalio IDzO i imam licni primer kod mog brata.Tek kada smo ponovo aktivirali uslugu racun se vise ne uvecava.
Kod tih biznis paketa je sve mnogo drugacije tamo da aktiviras klik trebas uraditi neke dodatne radnje ili otici do neke poslovnice i podneti zahtev.
Ko koristi biznis pakete nemoze ni talefon kupiti na rate nego samo za kes.
Ja sam danas poslao mejl na koji se javljaju Biz korisnici pa cekam objasnjenje.
Kod mene je komicna situacija, jer ne znam koliko mi je pravo zaduzenje i sta mi je naplaceno. Preko *311# koda mi pokazuje da mi je trenutno mesecno zaduzenje 15.56 RSD, preko Biz portala 61,16 RSD, a na listingu koji sam danas izvadio 42,80 RSD.
U listingu vidim da su mi naplacene neke poruke i razgovori iako imam besplatne minute i poruke. Uglavnom moram sacekati da cujem sta kazu.
Само ви момци и девојке и даље послујте са Теленором. Ја сам од њих побегао пре четири године баш због фантомских рачуна. Код Мт:с-а провера касни, али никада, баш никада (као ни код Вип-а) нисам морао да платим нешто што заиста нисам потрошио....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.