MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Slazem se, nije velika steta za fresh i sportbel,ne znam ko bi uopste birao ove tarife! Da su npr stavili 4 puta vise kredita od pretplate i obracunavali po sekundi,fresh tad i ne bi bio los! E,da, od prelaska na 066postpaid nema NISTA, ostao sam na mix500,kao i da nisam podneo zahtev za prelazak na postpaid1000, mts je to!;-)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ukinut Fleksi, odmah zatim i Fresh. Neki menadzeri su ovde iskompleksirani :) :)
Ali dobro da se telekom setio da pojednostavi ponudu, bilo je potpuno besmisleno imati toliko aktivnih paketa.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Da li je iko razumeo uzimanje telefona na 12 mesecnih rata?! Prosto su mi neke stvari totalno nebulozne! Uzmim npr Nokiu X2, kosta 14000din,to je mesecno 1166din,i ispade da svi placaju toliko nezavisno od tarife koju izaberu?! Bas mi nelogicno, nije isto bel100 i mix2300, jeste da posle 12 meseci placas vecu pretplatu,ali zasto bi iko to radio! X2 je AlphaCopy nudio za 4720din uz bel50. Mislite o tome...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ensiferum, bas tako. Ponuda je totalni shit! Nema veze uz koju tarifu uzimas, rata ti je 1166 dinara, s tim sto ti je mesecna pretplata za tih 12 meseci 1 dinar, ali kad na to dodas da mesecno placas za telefon 1166 din, onda dodjes u situaciju da, recimo, MIX750 placas 1166 dinara, a on je inace 960 dinara :uhuh:
Pored toga, samo korisnici kreditnih kartica mogu da iskoriste ovu ponudu.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pre ce biti da se cene razlikuju od tarife do tarife i ta cena, u zavisnosti od odabrane tarife, se deli na 12 rata pa nakon toga se nastavlja sa odredjenom pretplatom.
E sad, ono sto kontam je da ce cene biti osetno vece nego sto su bile do sada uz ono klasicno placanje telefna u startu + pretplate svih 12/24 meseca.

mmijatovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 21:18

Post od mmijatovic »

Ja čekam da ih kupi T-mobile tj. Dojče telekom. Onda će, nadam se, biti prava mreža sa pravom ponudom.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Mts je od juce u mts vodicu ubacio opciju biranja tarifnih dodataka,koja od danas radi! Aktivirao sam 50mb,mada mi nije trebalo,jer su me ipak prebacili na postpaid1000, to nisam ocekivao! Za one koji su podneli zahtev,neka provere na 788,da li im je promena tarife prihvacena!;-)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Ljudi, ima li jos nekog ko je presao na sada 'nepostojece' 066postpaid tarife?! Moje iskustvo je,da sam sa mix500 presao na postpaid1000, na automatu 788 kazu da mi je tarifa postpaid1000, a mts vodic kaze mix500,al' sa 250min i 250sms besplatnog saobracaja, svasta!;-)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pre ce biti da ih uzima VIP jer izgleda d a samo oni 'oce da odrese kesu,i tako nama ostanu 2 operatera :x :x jer Srbija kao zemljica nije mesto za vise riba u akvarijumu!!!! :shock:

mmijatovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 21:18

Post od mmijatovic »

@skar
Ne znam druže. T-Mobile je svuda oko nas. Samo smo im mi rupa. Mislim da je taj posao dogovoren odavno.

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

Gledam ove nove tarife sa mb i kod mts i kod telenora,stavrno su dobre!! Ja koristim mix 500 onaj stari gde se drugi minut zaokruzuje na sekunde i svaki mesec 50 mb kupujem dodatno,samo zbog sekundi mi se ne menja mada od skoro koristim n79 koji ima svakakvih aplikacija pogotovo za net i cas mi pojede 50 mb tako da se ozbiljno razmisljam da uzmem neki od ovih net paketa.
Zanima me kakvi su utisci od ovih sto su presli sa starih na nove pakete,kako se uklapaju,pogotovo ovo sa zaokruzivanjem minuta...?

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

laganeze, kod Telenora su te tarife smešne jer ne nude nikakve minute uz te tarife koje imaju MB-ti, dok VIP i Telekom imaju
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

upravu si,nego malo mi je mnogo 1200 din mesecno da uzmem ovaj mts net paket od 300min...za sad je ipak mts najbolji i nudi najvise,jeste da nisu azurni i brzi,jbg od drzavne firme se u Srbiji bolje i ne ocekuje,verujem da kada bude dosao neki German u Telekonj da ce sve biti aruzrno,precizno i tacno ali ne verujem da ce biti izdasni u povoljnostima nego sada sto su...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

laganeze, videćemo ali sumnjam da neće biti pogodnosti jer moraju da navuku masu, kao što je morao i VIP....ja sa uzeo pre dve godine N95 za dinar :D

Inace VIP ti je prvi izašao sa tarifama primer 325 i imas 325 minuta 325 poruka pa je tek onda recimo Telenor počeo sa prenesi 325 i ostalim IDENTIČNIM kao i VIP, a ubrzo je to i Telekom uradio.....posle je VIP uveo i istu količinu MB-ta uz sve imalo jače tarife, tek onda Telenor i Telekom počeli da prate ali ne baš.....post u tarifi recimo prenesi 1850 u kojoj imaš 1850 minuta i poruka ali ne i MB a košta kao VIP-ova 2000 koja ima 2000 svega......VIP definitivno prednjači u svemu sem što su sada malo zakazali sa cenama telefona u odnosu na oba operatera :dry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da li neko od vas ima onih 3GB sto idu uz pretplatu? Ako ima, kako se vrsi provera tog preostalog saobracaja? Na *797# mi ne pokazuje stanje potrosenih/preostalih MB... :unsure:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Azimuth, ne postoji provera MB. Jedino ti je moguce da instaliras neki brojach u telefon, ili da njegov integrisani gledas i malo malo racunas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ovu temu bi trebalo ugasiti , tj zakljucati ! ( evo stavio sam i uzvicnik :) )

Razlog :

Telekom je od danas i zvanicno na dobošu i svak njihova promocija je na akciji koje sluze za cisto privlacenje korisnika , sve te njihove zajebancije ce buduci vlasnik ugasiti cim dodje i postaviti sostvena praviola i arsine .

Laku noc lelekom dobro jutro dvojnicima :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

sigi, ne lupetaj molim te... Dvojnici kad je veliki procenat digitalizacije vec zavrsen? Kad postoji drugi operater fixne telefonije (Orion)? Sve ce da ugase? Nesto se ne secam da je Telenor ista ugasio od Mobtela kad ih je preuzeo... prvo je par meseci osluskivao trziste, potom je poceo da uvodi nove stvari, i postepeno da gasi neke stare koje su bile nepotrebne. Isto je radio i Telekom. Mislim da je sumanuto da neko kupi firmu, i onda kaze do danas je bilo ovako, od sutra okrecemo novi list, sve sto je do sada bilo zaboravite kao da nije ni postojalo. Pa izgubice sve u roku od odmah. Novi vlasnik Telekoma ce da ostavi sve kako jeste, a onda ce polako poceti da uvodi nove stvari kojima ce da pokusa da privuche nove korisnike, da zadrzi stare, i da ih animira da troshe jos vishe novca na nove i povoljne uslove, telefone i sl. Ako imaju mozga, a ne bi imali novca za kupovinu firme poput Telekoma, da nemaju mozak da naprave novac.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

bas tako miodrage,taj koji uzme telekom samo ce pokusati da privuce sve vise korisnika novim ponudama,dobrim tarifama a imace i odlicnu infrastrukutru za pocetak...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

sigi, ko god da kupi Telekom moraće da ispoštuje sve što je Telekom napravio :uhuh:

Kao što sada nije moguće čak ni da promene stare tarife, već tek kada korisnik izrazi želju, tako će i ovde biti! Šta ti misliš šta će se dogoditi sa ljudima koji su uzeli ugovore i telefone!?!

Odgovori