Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

A sto jednostavno ne kazu, poskupljujemo, dragi korisnici! Sto se sluze terminima "korigovacemo cene", te "pojednostaviti cemo svoje pripejd tarifne pakete" , te "omogućiti cemo svojim korisnicima da lakše izaberu paket koji najviše odgovara njihovim potrebama i navikama" itd, tandara mandara cvrc?

Primer samo za tarifu Posle 4 :

Slika
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

U TELENORU je sa porezima na svim tarifama SMS 4,35 din a 2,43din na tarifi poruke.
Ko ne koristi poruke ima da nadrlja za SMS.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Pripejd je postao mnogo skup,da nema raznih promocija kontam da ga niko ne bi ni koristio,4 dinara za poruku je previse... :shock:

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Pa na prepaidu i nikada nije moglo da se prica opusteno sve do uvodjenja ovih promocija 10 para minut, pricaj i kucaj.... Ako ostanu promocije na *111# minut moze da kosta i 20 din al ja cu sa prepaida zvati samo kad nesto aktiviram.
Postpaid paketi su im trenutno najlosiji i najskuplji. Nadam se da ce pustiti neku novogodisnju promociju tipa nekog porodicnog umrezavanja jer je trenutno stanje mnogo para malo muzike.

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Kod drugog operatera se dobija 1000 sms poruka besplatno uz svaku dopunu od 200 dinara. Uplaceni kredit ostaje na racunu.
Mislim da ce ljubitelji sms-a ili morati da predju na postpaid ili da promene operatera.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Imaju sada svi neke promocije i načine da se prođe jeftino, svakako za nas koji volimo da šaljemo sms-ove se postpaid ne isplati.

Konkretno telenor ima neke mix ponude i promocije, ima i tafirne dodatke gde SMS dođe oko dinar. Doduše samo na tarifi Više priče ali svejedno je promena tarifa je besplatna, mada je moguće da će uvesti dodatke za sve tarife.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Podižu sada cene na prepaidu da bi oko Nove godine ponudili neke promocije na postpaidu i navukli ljude da se prebace i potpišu ugovor. Tako su prošli put ponudili jeftine telefone i besplatne pozive za dvoje (ograničeno na 1000 min. mesečno) a prethodno su podigli cene i zaokruživanje na prepaidu, pa su se ljudi navukli jer im se činilo da je na postpaidu jeftinije. Tako će biti i sada, samo gledajte...

svadjalicacica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 05. Feb 2007. 16:57

Post od svadjalicacica »

Ajd polako. Sada VIP I MTS imaju iste cene od 5,9 din minuta ka svim mrezama i 5,9 din za zapoceti razgovor. Tako Lako paketu u Telenoru je ista cena. Prednost Telenoraca je paket Prica gde je minut 2,9 dinara a naknada za zapoceti razgovor 4,9 dinara sto je povoljnije nego kod vipa I Mts. Takodje tu su ivek promocije na *111# J

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

To za promocije nije neki izgovor jer i vip i mts imaju promocije. :uhuh:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

svadjalicacica napisao:Prednost Telenoraca je paket Prica gde je minut 2,9 dinara a naknada za zapoceti razgovor 4,9 dinara sto je povoljnije nego kod vipa I Mts.
A gde je cena iz paketa Posle 4 za 2,9 din/min i to prema svima i to svakog dana, plus vikend i praznici, i to bez ikakvih promocija?

Jednostavno poskupljuju, samo su zamazali pricu o nekakvim "povoljnostima" novih paketa. :disgust:

Da sam ja na njihovom mestu, ja bih ostavio par paketa za korisnike kojima ne trebaju promocije ikakve a za ostale pakete prepaida bih uveo. Naravno sa razlikom u cenama.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ja ni na jednom Telenor broju trenutno nemam nijednu promociju, tako da izgleda da su resili da zarade za Novu godinu... Prvo su navukli ljude na pricu i promocije, pa sad ukinuli promocije (nadam se privremeno) i dodatno poskupeli... :disgust:
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

svadjalicacica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 05. Feb 2007. 16:57

Post od svadjalicacica »

Ma naravno da svi imaju promocije ali Telenor ima fine stvari poput 10 para minut kada za 100 dindzi dobijes 1000 min u mrezi. isto tako pricaj i kuckaj za 100 din a dobijes 300 min i smsova sto nije malo

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Logično bi bilo, po meni, da za Novu godinu i praznike ukinu promocije iz dva razloga:
1. Zamislite šta bi se desilo sa mrežom ako bi svi korisnici imali besplatne poruke i minute u novogodišnjoj noći. Pukla bi totalno i ne bi mogli da je poprave mesec dana.
2. Za novogodišnje i božićne praznike se najviše troši pa im je tada šansa da najviše zarade.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

svadjalicacica, da tako je, imaju promocije, ali se te promocije gube, malo malo, na razlicitim brojevima... danas imas 10 para za minut, naviknes, i onda cvrc ... evo i ja sam primer da se tako desilo. Ne moze covek da se ustali ni kod jednog operatera za neko vreme, da odluci hocu ovo da koristim jer mi odgovara i ne brinem vise jedno poduze vreme. Samo menjaju, menjaju, menjaju ( cilj im je naravno poskupljenje 99% uvek ) .

Da ne off-ujem mnogo :), ali samo da kazem, da na primer meni Posle 4 tarifa extra odgovara, jer je jedna od retkih, ako ne i jedina koja daje prema svima povoljni minut... a promocije tipa "u mrezi" su navlakuse. Mogu i milion minuta da nam daju u mrezi za 100 din, ali onda moras da gledas da zoves samo 063. Sto ne smisle neku promociju koja ce za sve da vazi ?

Izvinjavam se zbog off-a. :wink:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

vlada1970, VIP ti daje prepaid opciju "Isti prema svima", mislim da bi ti to bilo pravo rešenje za tebe ako mesečno trošiš 500 din.+ a pozive obavljaš ravnomerno prema svim mrežama.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

promocije vracaju 100% samo da ih koriguju, prolagode i pojednostave :) i za proslu novu godinu su imali promocije pa je mreza prezivela, a i sad dobro radi iako svi koriste klik.

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Hm, jel ja to tripujem, ili HTC HD2 viÅ¡e nije u ponudi Telenora? NeÅ¡to ga ne videh u ponudi na sajtu... Nadam se da je to znak da Desire HD konaÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, pa nisu besplatni minuti i poruke tek sada uvedeni, bili su i prethodnih godina, pa nije bilo nekih vecih pucanja mreze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Ja znam da u novogodišnjoj noći poruku ne mogu da pošaljem sve do 1-2 ujutro. Ili se poruka pošalje, pa stigne primaocu ko zna kad. A pozivi se nikako ne uspostavljaju ili puca veza posle par sekundi. Zar samo ja imam takva iskustva?

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Ako su zaista zeleli da pojednostave ponudu, svakako je trebalo da izbace Standard tarifu, jer je ona po svemu skuplja od paketa Priča, osim po uspostavi veze koja je jeftinija 1 dinar, ali je cena minuta visa za bar 2 dinara, sto ukupno dodje skuplje.

Odgovori