A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

iPad u Vipu

Da pre dve nedelje nije objavljena vest o tome kako iPad možete nabaviti u Metrou, ova vest verovatno bi počela sa "iPad konačno dostupan i u Srbiji".

Jedan od zvaničnih distributera Apple proizvoda, Mikros MMC od danas, u Vip centru u Knez Mihajlovoj, nudi Wifi+3G modele od 16, 32 i 64GB.

Vip korisnici koji potpišu 24-mesečni postpejd ugovor uz Mikro SIM promociju u tarifi Postpejd 2000, imaće mogućnost da iPad kupe po promotivnim cenama, od 54.999 dinara za 16GB model, navodi se u saopštenju.

Kako na Vipovom sajtu nema informacija o ovome, a ni zvaničnog saopštenja, ostale cene još uvek nisu poznate.

b92

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da procitao sam i ja to za iPad u vipu ali na slici je prikazan
Slika tablet racunar,pa sta oni nude telefon ili komp.
Bravo za vip i vrlo primamljive ponude Nokia C5-03 u tarifi prenesi 60 je 15000 din a C7 30000 din. Telenor C7 u prenesi 80 nudi za 38000 :shock: .
Nudice ga al tek kada ga dobiju jer uskoro tamo stoji jos pre 20 dana.
Vip samo tako Slika

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

deksicom, ovo na slici je iPad, odnosno tablet, to jest ne radi se o mobilnom, mada ima mogucnost 3g veze. Inace cena ne deluje nimalo privlacno, jer je u Metrou nekih 10-15 hiljada skuplji, bez ugovorne obaveze.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bolje bi im bilo iPhone da su nam doveli. Ja ne znam vise sta se tripuju i Telenor i Vip i Apple. :shock:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa i ja zato se cudim,jer svi se nadaju za telefon a ne za tablet.Ali od toga nista za sada da u Serbiu signe u ponudi operatera i telefon.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

iKe, koliko ja znam najjeftiniji iPad u Metrou je oko 58k, sto se daleko vise isplati. Elem, iPad je po meni onako, simpa stvar, ali nepotrebna - overgrown iPhone bez mogucnosti telefoniranja :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

miodrage, mislio sam na verziju sa 3g inače ona samo sa Wi-Fi-jem, je mislim još jeftinija, čini mi se da cena kreće od 53 hiljada za 16 gb model. Inače slažem se da je simpatična stvar i još se više slažem da je nepotrebna, pogotovo za te pare.
A što se tiče iPhone-a bolje da ga i ne stavljaju u ponudu ako im budu ovakve cene.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

em su cene nenormalne, em nemamo ni app store a oni kao nude ipad.... o boze. sledece sto ocekujem je da mi operater u vipu kaze "pa mozete da jaibreakujete ipad pa da instalirate sta hocete".... welcome to serbia... :/
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Imam rodjaku koja je od skora presla na vip ali je nezadovoljna cenom sms-a.Ona uglavnom koristi slanje poruka (mladost ludost) ali je nezadovoljna cenom.Postoji li neki pripeid paket gde je to povoljnije kao sto telenor ima paket poruke.
Ovde sam vido da je samo moguc besplatan sms 1500 kad se uplate 250 din.i traji 7 dana.
Ima li jos nesto povoljnije.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

deksicom, najpovoljnije na našem tržištu, kada su poruke u pitanju, je paket "Bel SMS" kod Telekoma. Pretplata 290 din.+PDV, dobija se 1000 SMS poruka, 10 MMS poruka i 10 minuta u okviru mreže. Ali to je postpaid...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Nema to sto trazis kod VIPa (prepaid, jeftin na malu kolicinu).
Postoji samo ta opcija da imas besplatan SMS za uplatu 250din na nedeljnom nivou, ali to vec znas.

Postoje MTS"Tipi" i Telenor "Poruke" prepaid paketi sa cenom 2.43/SMS (porezi includeed)

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

Dobra stvar je što se tih 250 dinara može koristiti za ostale usluge dok kuckaš "besplatne SMS-ove, jedino što traje samo 7 dana...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

deksicom, momentalno je jedino Telenor ostavio cenu sms poruke od 1 din, bez ikakvih promocija i slicnog, u tarifi Poruke. Cak i mts-ov prepaid paket tipi, nije vise sto je bio. (1,9 din bez pdv-a je 1 sms).

Kad sto je presla kod Vipa na prepaid, nije se bas usrecila sa sms-om. Tako da je trebala da se malo raspita unapred. Ili da uplacuje dodatke ( ali davati nedeljno 250 din za 7 dana, i to samo za poruke, po meni gubi smisao ustede :) ), ili da predje na Vip postpaid ako bas hoce da ostane kod Vipa, pa da "archi" "besplatne" poruke u okviru pretplate. :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

vlada1970, Netačno Vlado Telenor je 18.11. najavio nove cene sms-a i 18.12. su promenili cenu, oni su pre mtsa najavili. Tipi i Poruke su paketi sa cenom smsa 1,9din tj. 2,43din.

Najisplativije prepaid rešenje je Telenor uz tarifne dodatke dodaj sms gde je cena smsa u zavisnosti od dodatka oko 1 a i manje. Traju mesec dana. To je jedini trenutno spas. Naravno tu su i sedmodnevne promocije. (Koje samo mts nema)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

vlada1970, pa tamo gde ona zivi jedino vip ima dobar signal.Mts karticu vec ima u drugom tel.a Telenor dosad nije koristila ali prvi put kad odem kod njih to cu joj i predloziti da kupi i telenor sim.
Hvala za informacije.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ooooups mp3mp3, thanks na informaciji, prevideo sam to.

Izgleda da su provajderi ukapirali da je velika lova u sms-u. I da im se ne isplati da sms bude 1 din ili manji od dinara, bez nekih dodataka.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Press centar

30.12.2010
Vipovi pripejd korisnici već danas komuniciraju bez tereta mobilnog poreza od 10%

Vipovi pripejd korisnici su već danas oslobođeni plaćanja 10% poreza na upotrebu mobilnog telefona, dva dana pre zvaničnog ukidanja ove takse, jer će Vip umesto njih uplatiti ovaj namet državnom budžetu.

Ukidanje poreza od 10% na upotrebu mobilnih telefona će, od 1. januara 2011. godine doneti velike pogodnosti korisnicima zato što će plaćati samo realan, ostvaren mobilni saobraćaj i PDV. Ovaj porez se, od 1. juna 2009. godine obračunavao na razgovore, poruke, prenos podataka i ostali mobilni saobraćaj. U toku 18 meseci primene, porez od 10% je negativno uticao na korisnike koji su morali da racionalizuju korišćenje mobilnih usluga, a samim tim i na finansijske rezultate operatera i na investicije u telekomunikacijama. Vip je, zastupajući interese korisnika i celog sektora telekomunikacija, zajedno sa ostalim mobilnim operaterima, u više navrata od Vlade Srbije zahtevao ukidanje ovog fiskalnog nameta.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vipovi pripejd korisnici su već danas oslobođeni plaćanja 10% poreza na upotrebu mobilnog telefona, dva dana pre zvaničnog ukidanja ove takse, jer će Vip umesto njih uplatiti ovaj namet državnom budžetu.
Otvorili se :) Ja se samo nadam da mi postpejdovci, kojima racun za decembar izlazi u januaru, a samim tim ga i placamo u januaru, bicemo oslobodjeni tog poreza od 10%. Takodje, nadam se da je vreme i da se PDV uracuna u cene, cini mi se da od nove godine takav zakon stupa na snagu. Ne pricam napamet.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Lobachewsky napisao:Takodje, nadam se da je vreme i da se PDV uracuna u cene, cini mi se da od nove godine takav zakon stupa na snagu. Ne pricam napamet.
Odlicna vest. To cekamo odavno. Nema vise reklama sa niskim cenama samo da bi kupca privukli, pa onda ispadne da na to treba dodati i porez. Koju cenu vidis, to je to i tacka. ;)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Lobachewsky, biće srazmerno, meni je recimo račun od 18.12-17.1 i za tih 12,13 dana do kraja decembra cu platiti tih 10% a od prvog januara do 17 neću, tako da će me izaći nekih 4% poreza umesto 10 ;)
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori