mikica90, koji deo ti nije jasan? ako si novi korisnik vrse proveru u kreditnom birou, moras da imas racun u banci, i redovna primanja. ako si stari korisnik (duze od 6 meseci imas postpaid broj), kupujes telefon po odgovarajucoj ceni za odabranu tarifu, platis iznos i nosis telefon kuci
a imam i ja jedno pitanje: zna li neko da li telefon na rate moze da se uzme bez kreditne kartice posle placenih 6 racuna, ili posle 6 meseci (kalendarski) od uzimanja postpaid broja? pitao sam u KC i dobio dve razlicite informacije...
Novi sam korisnik do sad nikada nisam uziimao tako telefon, pre sam uvek uzima u servisima telefon al mi je ovako nekako bolje! Video sam tarifne pakete i najvise bi mi odgovarao prenesi plus 2GB, al mi nije jasno dal je u tu ratu uracanata i cena tarfnog paketa???
mikica90, abre tamo ti lepo pise koja je cena telefona za kes ili na rate,a gde proveravas tarifne pakete tu su ti cene tih paketa i to nije uracunato u cenu telefona,to ces platiti posle obracunskog perioda tj.posle prvog u mesecu. mb011, mislim da je moguce a ja bih ti preporucio da ga narucis preko e-shopa sad kao poklon daju fles mem.od 4 gb. nije za bacanje,telefon ti stigne kuci za dva tri dana.
mb011, moguce je ja uzeo novembra 5228.Kad popunjavas onaj obrazac za narucivanje tamo je bilo i pitanje na rate ili ne.Svaku ratu placam kroz mesecni racun.Ma mnogo lepo prstom nemrdnes a telefon stigne na kucnu adresu,bas crnogorski .
Ne ne nisi me razumeo,ja sam to radi sa starim postpeid brojem samo sam produzio ugovor uz njega i uzeo eto 5228 kolko da nije bez nista jer adekvatnu zamenu za N79 josuvek nevidim.
Hteo sam da predjem na drugi paket,okrenuo call centar,kad kazu ne moze,mora licno da se ode u poslovnicu,tu oni izvade papir koji vlasnik broja potpise,ono licna karta...,i umesto da zavrsim sve za min,sutra moram malo da pesacim da bi promenio paket. Plus je za operaterku koja je nevidjeno bila ljubazna i sve lepo objasnila oko novog paketa
Extra! Hvala na odgovru! Jel tacno da je telenor obican Desire izbacio iz prodaje??? citao sam neke komentare po netu i ispada da je on boli od Desire HD!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.