Znaci, kada posaljem poruku SMS koji je sastoji iz samo jedne poruke (ekrana teksta) ona uglavnom ode ali kada posaljem poruku koja ima recimo 3 ekrana teksta u 99,99% slucajeva ona nece cela da ode! To me izludjuje a kulminiralo je pre 2 minuta kada sam na jedan broj poslao poruku iz 3 ekrana, znaci 3/3 i pisalo je pending i stiglo je do 1/3 i STALO je bas kao sto sam i ocekivao, onda posaljem ponovo tu istu poruku jer nekada ova druga "probije" ovu prvu ali i ona se zaglavi na 1/3 i onda posaljem nesto bezveze tipa bla bla, znaci 1/1 i ni ona nece da ode a PROVERENO je osoba dostupna, znaci sto posto.
Aman sta se desava i da li se to jos nekome desava?
Moze li biti problem u mom telefonu?
One od sa mog telefona ali ne mogu da se raspodele u mrezi.
Zasto SMS ne moze da "ode" ?
Zasto SMS ne moze da "ode" ?
Nokia 6670
Pise u potpisu sta imam. 
A evo sta se desava konkretno a sto nisam rekao. Naime, takve poruke nekada i odu ali ja ne dobijem obavestenje. Na primer, juce sam poslao tri poruke na isti broj, 3/3, 3/3 i 1/1. Od te tri poruke, samo jedna 3/3 je stigla cela i to tek sto sam uz pomoc 1/1 "probio" sto zvuci smesno ali zaista funkcionise po nekada. Ta 1/1 je stigla posle par sati a meni i dalje pise pending a ova druga 3/3 nije stigla cela i jos uvek mi pise pending 1/3.
To me stvarno jako nervira i desava se u 90% slucajeva kada posaljem dugacku poruku.
Ne verujem da to ima veze sa mojim telefonom jer poruke "odu" sa njega a kada dodju na mrezu ne mogu lepo da se raspodele.

A evo sta se desava konkretno a sto nisam rekao. Naime, takve poruke nekada i odu ali ja ne dobijem obavestenje. Na primer, juce sam poslao tri poruke na isti broj, 3/3, 3/3 i 1/1. Od te tri poruke, samo jedna 3/3 je stigla cela i to tek sto sam uz pomoc 1/1 "probio" sto zvuci smesno ali zaista funkcionise po nekada. Ta 1/1 je stigla posle par sati a meni i dalje pise pending a ova druga 3/3 nije stigla cela i jos uvek mi pise pending 1/3.
To me stvarno jako nervira i desava se u 90% slucajeva kada posaljem dugacku poruku.
Ne verujem da to ima veze sa mojim telefonom jer poruke "odu" sa njega a kada dodju na mrezu ne mogu lepo da se raspodele.
Nokia 6670
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Sorry Ka, nisam obratila pažnju na tvop potpis...
S'obzirom da imaš nokiju, čudi me da ti se to tako često dešava...Znam o čemu pričaš, ali kod mene je to samo ponekad...mislim znam da ima fora da se pogura sa drugom porukom...Ali stvarno ne znam kako bi ti mogao nešto da uradiš po tom pitanju na svom telefonu...

S'obzirom da imaš nokiju, čudi me da ti se to tako često dešava...Znam o čemu pričaš, ali kod mene je to samo ponekad...mislim znam da ima fora da se pogura sa drugom porukom...Ali stvarno ne znam kako bi ti mogao nešto da uradiš po tom pitanju na svom telefonu...