A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Marko.85, u Vipu nema ugovora na 1 godinu. Pitao, proverio. Takođe, ko ima novu ličnu kartu sa čipom, ne treba mu drugi dokument. Kada sam sklapao drugi ugovor, pre nekih godinu dana, tako su mi rekli. Ne znam da li se to u međuvremenu promenilo.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

naravno da mozes da prekines ugovor :roll: :roll: ali moras da im isplatis sve rate do kraja ugovora :) :) :)
znaci bolje da ne prekidas :D :D

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Naravno da mozes da prekines ugovor,ALI,prvo moras da platis penal za prevremeni raskid ugovora,pa onda preostale racune do kraja... :chytry: Onda dobro razmisli kad pravis ugovor sa kim ga zakljucujes i prvenstveno da nisam mozda napravio/la gresku u izboru telefona,ipak je onaj drugi bio bolji...(ne prozivam Vip,mislio sam generalno,a Vip ima taj penal).

srki90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 20:23

Post od srki90 »

To je i kod telenora, vip, mts-a ista situacija! Kad prekidas ugovor moras da platis te pretplate do kraja ugovora, znaci ako godinu dana ranije raskidas ugovor to je 12 meseci puta koliko placas pretplatu pa vidi koliki je penal.. Bolje sacekaj da ti ugovor istekne.. :uhuh:

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Greska,penal je u stvari "kazna" reda velicine 8000 din,za prevremeni raskid ugovora,+ostatak pretplate. :D

Mikibg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 07:42

Post od Mikibg »

Neznam dal ste culi u vipu sad ima (na postpaidu) kad iskoristis poruke da dokupis 200 poruka za 177 dinara
ortak mi to rekao nisam nigde nisam to nasao na netu.Jel zna neko nesto o tome?Jel mogu minuti :D

Mikibg
Novajlija
Novajlija

Post od Mikibg »

zasto vip starim korisnicima ne daje nikakvve pogodnosti u odnosu na nove korisnike
svi koji se slazu samnom neka se jave na pp

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Mikibg, to znam za telenor na prepaidu. A Telenor na postpaidu je 190din oko 1000 poruka.
Na vipu nisam cuo za to ali odoh da trazim na sajtu vipa.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mp3mp3nema na sajtu :uhuh:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

VeNoM, Naravno da nema kao sto kazem. Pomesali su sa Telenor postpaid/prepaidom.
Gde vip da ima nesto dobro, za moj ukus i potrebe su najskuplji i nadam se da nece kupiti Telekom.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

A sta je sa telefonom - on ostaje ili sta? Naravno da pricate napamet

Mikibg
Novajlija
Novajlija

Post od Mikibg »

ovo sto sam rekao za 177 dinara 200 sms je 100 posto tacno potvrdjeno danas iz vipa
a inace su strasno neljubazni prema starim korisnicima :wacko: slogan vipa je sve novima nista starim korisnicima
Skupljam bunu protiv vipa svi koji su zaniteresovani neka se jave sto nas je vise bice lakse
Da bude bolje meni i vama i svima cak i vipu

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

nesikirati se :) oni zive od nas ne mi od njih to uvek imajete na umu , uvek ima bolje tj druga opcija

Druge opcije nazalost ovde kod nas nema isto je sve ko jaje jajetu samo grabljenje novih korisnika , ubijanje u pojam starih deranje i kako ocete to da nazovete to traje od prve godine .

stari i posteni i marljivi korisnici bar jednim EPP paketom nagrade u normalnim zemljama ovde se sve svodi na navlacenje i vecu potrosnju i nesto sto se realno nemoze ostvariti .

nadam se da ce im se to obiti oglavu na vreme a ne kad bude kasno .

Mikibg
Novajlija
Novajlija

Post od Mikibg »

https://www.facebook.com/home.php?sk=gr ... 6672290690
uclanite se dok ima mesta
Zajedno do pravde

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Telenor je zakon, iako imam dva postpaid ugovora sa mts-om. VIP ce gubiti korisnike, ako svoju politiku drasticno ne promeni. Nemaju tarifne dodatke, em su uveli ove "glupe" smart tarife! :uhuh:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

srki90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 20:23

Post od srki90 »

Slazem se cist promasaj sa "smart paketima" Sto pre neka menjaju... Ja sam uzeo po starom, valjda dok mi istekne ugovor bice nesto drugo od tih paketa sigurno hoce... Ja sam zadovoljan sa vip-om veoma su korektni oko poruka potrosnje i minuta, za razliku od mts-a! I ostacu kod njih nadam se duze... Treba malo da pomisle malo na svoje korisnike koji su duze kod njih malo da daju neke povoljnosti.. pozz

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Kada ti do isteka ugovora kod Telenora hvale jos oko tri meseca oni te nazovu i ponude ti neke minute dodatne ili poruke uz novi ugovor. Dobro je sto taj ugovor mozes prekinuti ako zelis novi tel. i onda ide novi ugovor na dve godine. Jos je povoljno sto stari korisnik moze preko e-shopa kupiti novi telefon na rate i dobiti neki poklon i sve mu to dodje na kucnu adresu.
To su povoljnosti kod Telenora za koje ja znam.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

JA se ne slazem da su SMART paketi promasaj - naprotiv, samo su skupi. Neka pojeftine, i bice sjajno i njima i nama. Ja sam vrlo raspolozen da platim 1100 din za 1100 smartova... Odmah prelazim :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miodrage teška srca bi se i ja odlučio za tu tvoju varijantu ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Mikibg
Novajlija
Novajlija

Post od Mikibg »

znaci koliko sam ja svatio svi daju sem vipa
zato http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 90690&ap=1

1100 rsd za 1100 smartova pa ne znam pa .... hmhmhmhmhmhmhmhmh .... aj kad svi prelazite precicu i ja :P :P

@deksicom
Iskroristicu tvoju poruku o pogodnostima telenora za produzenje ugovora nadam se da se ne ljutis
Hvala

Odgovori