A1 novosti
Naravno da mozes da prekines ugovor,ALI,prvo moras da platis penal za prevremeni raskid ugovora,pa onda preostale racune do kraja...
Onda dobro razmisli kad pravis ugovor sa kim ga zakljucujes i prvenstveno da nisam mozda napravio/la gresku u izboru telefona,ipak je onaj drugi bio bolji...(ne prozivam Vip,mislio sam generalno,a Vip ima taj penal).

ovo sto sam rekao za 177 dinara 200 sms je 100 posto tacno potvrdjeno danas iz vipa
a inace su strasno neljubazni prema starim korisnicima
slogan vipa je sve novima nista starim korisnicima
Skupljam bunu protiv vipa svi koji su zaniteresovani neka se jave sto nas je vise bice lakse
Da bude bolje meni i vama i svima cak i vipu
a inace su strasno neljubazni prema starim korisnicima

Skupljam bunu protiv vipa svi koji su zaniteresovani neka se jave sto nas je vise bice lakse
Da bude bolje meni i vama i svima cak i vipu
nesikirati se
oni zive od nas ne mi od njih to uvek imajete na umu , uvek ima bolje tj druga opcija
Druge opcije nazalost ovde kod nas nema isto je sve ko jaje jajetu samo grabljenje novih korisnika , ubijanje u pojam starih deranje i kako ocete to da nazovete to traje od prve godine .
stari i posteni i marljivi korisnici bar jednim EPP paketom nagrade u normalnim zemljama ovde se sve svodi na navlacenje i vecu potrosnju i nesto sto se realno nemoze ostvariti .
nadam se da ce im se to obiti oglavu na vreme a ne kad bude kasno .

Druge opcije nazalost ovde kod nas nema isto je sve ko jaje jajetu samo grabljenje novih korisnika , ubijanje u pojam starih deranje i kako ocete to da nazovete to traje od prve godine .
stari i posteni i marljivi korisnici bar jednim EPP paketom nagrade u normalnim zemljama ovde se sve svodi na navlacenje i vecu potrosnju i nesto sto se realno nemoze ostvariti .
nadam se da ce im se to obiti oglavu na vreme a ne kad bude kasno .
Slazem se cist promasaj sa "smart paketima" Sto pre neka menjaju... Ja sam uzeo po starom, valjda dok mi istekne ugovor bice nesto drugo od tih paketa sigurno hoce... Ja sam zadovoljan sa vip-om veoma su korektni oko poruka potrosnje i minuta, za razliku od mts-a! I ostacu kod njih nadam se duze... Treba malo da pomisle malo na svoje korisnike koji su duze kod njih malo da daju neke povoljnosti.. pozz
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kada ti do isteka ugovora kod Telenora hvale jos oko tri meseca oni te nazovu i ponude ti neke minute dodatne ili poruke uz novi ugovor. Dobro je sto taj ugovor mozes prekinuti ako zelis novi tel. i onda ide novi ugovor na dve godine. Jos je povoljno sto stari korisnik moze preko e-shopa kupiti novi telefon na rate i dobiti neki poklon i sve mu to dodje na kucnu adresu.
To su povoljnosti kod Telenora za koje ja znam.
To su povoljnosti kod Telenora za koje ja znam.
znaci koliko sam ja svatio svi daju sem vipa
zato http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 90690&ap=1
1100 rsd za 1100 smartova pa ne znam pa .... hmhmhmhmhmhmhmhmh .... aj kad svi prelazite precicu i ja
@deksicom
Iskroristicu tvoju poruku o pogodnostima telenora za produzenje ugovora nadam se da se ne ljutis
Hvala
zato http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 90690&ap=1
1100 rsd za 1100 smartova pa ne znam pa .... hmhmhmhmhmhmhmhmh .... aj kad svi prelazite precicu i ja

@deksicom
Iskroristicu tvoju poruku o pogodnostima telenora za produzenje ugovora nadam se da se ne ljutis
Hvala