MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
fejsbuker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2011. 16:36

Post od fejsbuker »

da li je moguce koristiti 0.facebook.com na telefonu?
Meni stalno izbacuje sledeće:

Стандардни подаци ће можда наплатити услугу.

Жао нам је, 0.facebook.com подржава само изабране мобилне оператере и није доступно за твог мобилног оператера.
Go to m.facebook.com (Standard data charges may apply)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Mobilni operateri iz 45 zemalja imaju postignut dogovor sa Fejsbukom da se putem njihovih mreža pristup adresi 0.facebook.com (nula tačka fejsbuk tačka kom) i protok ne naplaćuju. Time Fejsbuk postaje još dostupniji putem mobilnih uređaja. Na spisku zemalja se nalaze i Makedonija, Bugarska, Mađarska, Rumunija, ali ne i Srbija. Telenor je u Danskoj podržao ovu priču, stoga ostaje da se nadamo da će se slična situacija desiti i u Srbiji.

fejsbuker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2011. 16:36

Post od fejsbuker »

mezzano, hvala. nije stavljena i Hrvatska ali to je to. I da.. napisao si telenor, a sta je sa MT:S-om :shock:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

fejsbuker, nisam ja to napisao. To je citat sa drugog sajta. mt:s-a nema u zemljama evropske unije. :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Da li neko zna kako kod mts-a funkcionise kuppovina na rate,jer kada na sajtu udjem u tu opciju izbaci mi cenu za npr c5 od 18k din,a kada gledam ponudu telefona pa udjem u c5 onda je uz neki tarifni profil cena 6k pa pored pise da je rata 500 din....
Bas mi je to konfuzno....
Znam da treba kreditna kartica
D500&E71

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Telekom Srbije testirao 4G mobilnu telefoniju
Beta | 10. 04. 2011. - 09:48h | Komentara: 9

Telekom Srbije objavio je danas da je prvi operater u jugoistočnoj Evropi koji je u realnim uslovima testirao LTE (Long Term Evolution) tehnologiju, odnosno četvrtu generaciju (4G) mobilne telefonije.

Tokom dvomesečnog testiranja Telekom Srbija je sarađivao sa tri proizvođača opreme - kompanijama Nokija Simens netvorks (Nokia Siemens Networks), Huavej (Huawei) i Erikson (Ericsson), koje su instalirale opremu na više lokacija u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Testiranja su, kako se ističe, potvrdila sve mogućnosti LTE tehnologije u mobilnoj mreži Telekoma Srbija, pre svega brzine protoka do 100 megabita u sekundi i neznatno kašnjenje u odzivu. Precizira se da će tom tehnologijom biti omogućeno šire korišćenje zahtevnijih mobilnih servisa kao što su video striming (streaming), igranje igara na mreži i pristup televizijskim programima putem mobilnih uređaja.

"Primera radi, korišćenjem te tehnologije muzički fajl ili video klip moći će da se u određenim uslovima preuzmu sa interneta preko mobilnih uređaja za manje od jedne sekunde", ističe Telekom Srbije.

Testiranjima LTE su prisustvovali i predstavnici Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL), koji će u dogledno vreme predvideti odgovarajuće tehničke norme za dodelu novih licenci za 4G tehnologiju.
Izvor
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cuj testirali 4G. Nek testiraju malo 3G, nije na odmet. :P
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

mts, korak ispred vremena Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Bolje neka poboljsaju 3G mrezu, umesto sto vrse neke tamo testove 4G mreze! Reklamiraju se, ali prosecnom korisniku ova vest i nece biti od neke koristi! :dry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Па они су раније најавили да ће 3Г да прескоче јер су закаснили али су увели јер је 4Г каснио тј дошао касније од очекиваног али им се опет више исплати да крену улагање у 4Г а да 3Г остане на овом нивоу на ком је сада.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Reč "preskočiti" između ostalog znači i neki kratak vremenski period...
Slika
Možda ovo "4G" zbog još uvek aktualnog tendera, malo šminke za mladu...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Meni lično najviše smeta krčanje i puckanje u slušalici pri razgovoru, što se često dešava. Mogao bi Telekom malo i time da se pozabavi. Na Telenor i VIP mreži zvuk je kristalno čist.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Ljudi, u kojoj boji mt:s nudi Nokiu C5 uz postpaid pakete, u beloj ili sivoj, zna li neko? :? Pozdrav!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Saznao sam! :oops: U poslovnicama daju samo u sivoj boji, pa ko hoce beli nek pogleda kod dilera, Tehnomobile ga isto daje za slicne parice! :D
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Prva Droid
Slika
Prva televizija je rešila da na ovdašnje prostore ponudi naprednije Internet servise i to upravo kroz mobilni Internet Mobilne telefonije Srbije. Sa druge strane MTS sprema potpuno novu post-paid tarifu kroz koju će ovaj projekat biti ispraćen. Dakle ukratko, Prva Droid je integrisani paket usluga MTSa i Prve televizije u okvitu koje se kroz jedan post-paid paket može pristupati mnogim Internet servisima, uključujući i besplatno gledanje Prve televizije preko mobilnog telefona.
portabl.rs

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Kako su krenuli sa ovim Grand, Zvezda, Partizan, Prva paketima... ocekujem neki NIKE paket ili Bozen cosm. paket. Malo postaje blesavo mada volim da ima sto vise paketa, to je veci izbor, mada mnogi medjusobno lice.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

"Prva Droid": Spoj televizije, interneta i mobilnih komunikacija

"Prva srpska televizija" i Mobilna telefonija Srbije predstavili su novi "Prva Droid" postpejd paket, prvi ovakve vrste u Srbiji, koji će korisnicima omogućiti da putem mobilnog telefona besplatno gledaju omiljene emisije "Prve" i ujedno telefoniraju.

"Prva srpska televizija stalno je u koraku sa svetskim trendovima. Trudimo se da svojim gledaocima ponudimo nove i zanimljive forme, a ovog puta prvi u Srbiji uvodimo koncept televizije na mobilnom telefonu", rekao je Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije.

"U saradnji sa liderskom kompanijom Telekom Srbija kreirali smo Prva Droid paket koji će našim gledaocima omogućiti da budu uz program Prve gde god se nalazili. Ono što je važno, korisnici Prva Droid paketa, uz izuzetno atraktivne cene i razgovore za nula dinara u okviru mreže, moći će unapred, pre svih da pogledaju omiljene emisije i serijski program Prve", rekao je Jocić.

Ovaj paket će korisnicima biti dostupan od 21. aprila.

"Pogodnost više za korisnike ovog paketa su besplatni razgovori, SMS poruke, korišćenje interneta, kao i ekskluzivni android mobilni telefoni po povoljnim cenama", rekao je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Ovaj paket nudi smart telefon i "mt:s" postpejd tarifni plan. Pored modela "Samsung Galaxy S", uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon "LG Optimus GT540".

"Prva Droid" paket čini 501 minut za besplatne razgovore, 1001 SMS poruka, kao i besplatan pristup aplikaciji i 1GB za pristup ostalim internet sadržajima u okviru mesečne preplate u iznosu 1.501 dinar.

Uz ovaj tarifni profil i ugovor na 12 meseci korisnici imaju mogućnost da između sebe razgovaraju za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Mislim da nista gluplje i beskorisnije od ovoga nisam video. Mts je stvarno poceo sa nekim bezvrednim "promocijama", ne znam koga ovo moze da zanima... Verovatno je Prva potpiasala neki jak ugovor za biz telefone, a sto je i ocekivano jer su Grci u obe firme umesani.

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Meni se cini da je to Mixnet paket izmedju Mixnet M i Mixnet L, za 1500din 500min 1000sms i 1gb. ;) i mora se zakljuciti na 24meseca

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

A koliko su truda ulozili u reklamu pomislio sam da je nesto neverovatno povoljno.Ne znam koga bi toliko zanimalo da gleda Gumus,lisce koja pada i ostale Turske serije na mobilnom.

Odgovori