A1 novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Zligor(bankai) tako to biva kada je vip pokušao da daje mobove za dinar i onda se pojavili ljudi koji su ih uzimali preprodavali i prijavljivali da su im ukrali...nećemo da imenujemo nacionalnost...pa niko lud ne bi više davao mob za dinar...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Pa kako neće loše da prođe. U startu sam znao da to ni za koga ne može da bude povoljno, jer kad imaš nekog kog stalno zoveš, ti ne pričaš s njim 2 minuta dnevno, nego 30, 40, 60... Toliko dinara svakog dana i mesečno te ta "povoljnost" košta minimum 1000 din. Povoljno, nema šta... Telenor je to mnogo bolje odradio u paketu "Prenesi i dopuni".
Kako to nasedate na te njihove ponude
Duo paket nista nije povoljan po cemu je povoljan??? Bolje izabrati neki paket tj. smart i eto minuta i sms da komuniciras sa voljenom osobom
Ja bar trosim te minute i sms, voljena osoba me samo cimne, ja pozovem i pricamooo
Bolje ne treba..
A za do 1000din mesecne pretplate imas dosta paketa biras koji ti odgovara

A za do 1000din mesecne pretplate imas dosta paketa biras koji ti odgovara

Pitanje ja imam vip vec duze vreme ga koristim i treba sada da izaberem mrezu koja ima najbolji signal u gradu jer mi to znaci posto trebam da uzmem broj za firmu koji treba da bude dostupan svuda u gradu ja mislim da bi mts bio najbolji jer sa vipom sam zadovoljan mada sam vise puta bio razocaran zbog signala,pa bi da cujem vasa misljenja.... 

Ja imam 2 Telekomova broja i sa njima katastrofalno iskustvo. Često sam kod kuće nedostupan, dok sa VIP prepaidom imam normalan signal i sa Telenorom isto. Ali to je individualno. Negde je sigurno slična situacija na štetu nekog drugog operatera a Telekom je ok. Od kraja do kraja, od budžaka do budžaka.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 01:01
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pa to bi bas bilo super,evo npr ja bih to uzeo samo na Telenoru,ne sto ne mi trebaju minuti i poruke,nego mb,ne bih uplacivao vise kablovski od 2000din sa iphone imam napravljen wifi hotspot i eto ga,ali morao bih prvo da vidim iskustva sa brzinom tog interneta stabilnoscu. U americi je npr 200 dolara ta usluga.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data