Ja sam bio prekjuce do poslovnice u SUbotici, i rekli su mi da ako potpisem ugovor na 2 god, imam 50% popusta samo prvih godinu dana. Mislim da cu ipak do Vip-a u petak, pa da cujem onda mt:s sta ce da mi nudi
miodrage .Ako potpises ugovor na dve godine,imas 24 meseca popust 50%.Posle pogresne informacije u poslovnici kontaktirao sam podrsku gde su mi potvrdili da popust vazi za celo trajanje ugovora bilo da je 12 meseci ili 24 meseca.Samo budi uporan i trazi da provere uslove.
miodrage, u poslovnici su ti rekli netačnu informaciju, ide 50% popusta bilo na jednu bilo na dve godine celom dužinom trajanja ugovora, ja sam u Užicu potpisao na 12 meseci sa popustom a rekli su mi da može isto tako i na 24.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Promocija traje do 30 semptembra ali treba pozuriti jer su zalihe poklon telefona sa pre paid karticom pri kraju i u mnogim poslovnicama ih vise nema.Ako ste sigurni da ste odabrali pravi paket za vas mozda bi najbolje bilo vezati se ugovorom na 24 meseca jer sumnjam da ce ovako povoljni uslovi vaziti iduce godine(kada istekne ugovor od 12 meseci).Kajem se,zasto nisam potpisao na 24 meseca.
Hvala puno, dugujem turu pica za ovu informaciju, posto sam mislio da traje do 01.09, a meni tad istice tri meseca kod maticnog operatera, jos jednom hvala puno
Jel neko zna ako sutra sklopim ugovor sa akcijom od 50% da li ce mi stici kao za ceo mesec ili ce biti nekako preracunato samo za ovih 6dana, ne znam dal da cekam 1.8.
update:
od 1.08 dobijamo tih 500 +500 + 6x500 bonuse.
ja sam presao sa prepaida na kt(u prethodnom postu sam vec...objasnio) tako da kredit koji sam preneo se vodi kao glavni kredit i vec sam korisnik tarifnog paketa KT.
listing mi radi na sajtu bas sam ga proveravao. sms naplacen 0,78,razgovor u mrezi samo 1 din(zbog aktulene promocije 0 din u mrezi sa uspostavom od 1 din), jedino su mi mms naplatili 11,80 din .
Pokusao da nazovem 789 ne mogu da dobijem operatera da ulozim reklamaciju zbog tog mms.
Jedino me buni sto su mi na 789 rekli da cemo racun za jul platiti 250 din ( zar ne bi trebalo proporcionalno broju dana? i na drugom forumu rekose da ce nam naplatiti 500din za jul?
i da li je neko pri prelasku sa prepaida na kt iskoristo bonus dobrodoslice u visini 500din ili 100 nekom drugom mts korisniku?(meni rekli da ne moze)
jel zna neko da li su nokia c5 03, htc wildfire i samsung galaxy fit sto se uzimaju preko mts-a zakljucani ili mogu da se koriste i kartice drugih operatera bez dekodiranja?
Ja na KT nisam mogo da platim parking, kaze nemate dovoljno kredita a ja imam 2500din za sve mreze + 1500 bonus kredit. Ali sad cu da uzmem Moj klub, nemaju trenutno ove poklon telefone, trebalo bi ovih dana da stignu...
spasa napisao:Ja na KT nisam mogo da platim parking
O tome nisam ni pomisljao. Do sada sam bio na bel tarifi i sve je bilo u redu. Od 01.08. prelazim na mix net, pa kakva su iskustva sa placanjem u ovom tarifnom profilu?
Zanima me koliko je Mts tolerantan na kasnjenje pri placanju racuna? Telenor je dosta tolerantan sto se toga tice, recimo racun od maja mogu platiti pocetkom jula, a da me ne iskljuce! Uvek posalju poruku da pocinju iskljucenja, ali to nikad ne urade... Kakav je Mts povodom toga?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.