MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Jel se placa nesto usluga Moj listing? Nisam nista nasao na njihovom sajtu. Znam da su kod,bezobraznog Telenora,svaki pristup mom portalu naplacivali 10din :angry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koliko je meni poznato listing je besplatan. Ali proveri za svaki slucaj. Nekada su imali uslugu da online vidis trenutnu potrosnju, pa im nije radilo, ne znam da li su to sredili.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Pa tto sam i video na njihovom sajtu da se prijavis za listing,posalju kod i imas 30min da pogledas.Dnevno je ograniceno na 5 poseta listingu ali ne razumem sta im onda znaci da usluga nije dostupna pre 10tog u mesecu. Mislio sam da je listing u realnom vremenu(nekoliko sati zakasnjenja)..Bas su kontradiktorni al' bitno da ja imam prijatelja(Mts) .:-))))

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Dzeki Cen,radi se o listingu za prethodni mesec... :wink:
mt:s napisao:Listing za postpaid korisnike za prethodni mesec je dostupan najranije desetog dana u tekućem mesecu.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Aleksaboy, mislio sam na online zahtev. mt:s nudi popunjavanje online zahteva za prelazak sa Vipa i Telenora postpejd/pripejd, na mt:s postpejd/pripejd, ali ne nudi mogucnost popunjavanja online zahteva za prelazak mt:s postpaid u mt:s pripaid. A kad se ode do poslovnice, i to se resi. :)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

mezzano, sorry nisam te razumeo. Bilo bi najbolje kada bi se svim tim opcijama moglo manipulisati online, preko portala. Brzo, lako i besplatno. Možda će tako nešto i zaživeti za nekih 5-10 godina. :oops:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dali postoji neki pripeid paket u kome se mogu dokupiti mb. nesto slicno kao sto ima Telenor "klik".

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

deksicom, imas na svim paketima mogućnost kupovine 50Mb, koji važe 7 dana i koštaju 60din. Nema kao kod Telenora za 30 dana.

milanl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2011. 17:21

Post od milanl »

E, ovako...
Juce sam zvao KS da u vezi bonusa od 500din i onako usput pitam, posto mi je ostalo mesec i po dana do kraja ugovora, koliko treba da se plati da raskinem ugovor pre vremena. Dobijem odgovor 2 pretplate i g-din iz mts-a me pita zasto hocu da raskinem ugovor. Rekao sam da mi nista ne nude kao dugogodisnjem korisniku (7 god.). Pita da li su vas zvale kolege u vezi ponude, jesu kazem, pre 15-tak dana, ali to sto oni nude moze da dobije svaki novi korisnik mts-a. Bio sam zainteresovan za Galaxy Ace i rekli su mi da mogu da ga uzmem u Mix Net L tarifi za 1 din. Toliko kosta i novog korisnika. G-din iz MTS-a mi kaze pozovite 064/790 i tamo ce vam ponuditi nesto. Pozovem ja, i izvesni Sava se javi i ponudi mi isto kao i ovi koji su me zvali pre 15 dana. Pa mi je onako ljutito rekao, Gospodine, Vama istice ugovor tek za mesec i po dana, i kazem ja, znam, ali hteo sam da platim 2 pretplate i da vidim sta mi nudite kao starom korisniku. Onda me Sava uputi da odem do poslovnice, verovatno jer je njega mrzelo da objasnjava. Boze ko sve ne radi tamo....
Sad cu iz inata sacekati mesec i po i ugasiti br. pa makar mi ponudili i 6 telefona!!!!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

milanl, zasto bi gasio broj, kada mozes da iskoristis MNP i da ga preneses kod drugog operatera, ako nisi zadovoljan mt:s-om?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

milanl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2011. 17:21

Post od milanl »

Ne znam, razmisljao sam i o tome, ali ovaj broj koji imam, mnogo ljudi zna, a ne treba. Mislio sam da ako ponude nesto konkretno, ostanem, ali da stavim app black list i da budem kolko tolko miran.

Tarra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 20:15

Post od Tarra »

Zna li neko u kojim poslovnicama u BG ima jos zaliha telefona za 1 din uz KT sa popustom? Icicu u ponedeljak da uzmem KT, pa bi bilo lepo da pokupim i mob ako ih jos ima negde. Procitala sam na jednom forumu da iako je prosla promocija ipak jos uvek poklanjaju telefone ukoliko im je ostalo.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... rofil.html

MTS tek sada izbacio reklamu i informacije o tarifnim opcijama na prepaidu.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Sviđa mi se Mix opcija. Nadam se da će ovi dodaci ostati duže vremena u ponudi. Svaka čast, nešto korisno posle dužeg vremena.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Aleksaboy, ovo nisu promocije, ovaj mix je prisutan i dodaci već mesec i više dana. Mislim da će biti prisutni kao Telenor dodaci što su već 4 i više godina.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

mp3mp3, ja koristim postpaid tako da nisam baš u toku. U svakom slučaju, sviđa mi se ponuda. Verovatno ću kupiti jednu mt:s prepaid karticu i koristiti paralelno kako bih uštedeo. Ipak, najviše mi se sviđala tarifna opcija koju je do nedavno imao VIP, a bila je 1,5 din./min. prema svim mrežama uz adekvatnu dopunu. Šteta što su je ukinuli.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

imam pitanje: potpisao sam ugovor na 2 godine na kontroli troskova, sad me zanima dal ja mogu da menjam tarife, npr da predjem na neki mix net ili slicno?

Izmena: u medjuvremenu sam ih nazvo da pitam, i dobio sam odbijenicu :D vezan sam za 066 2 godine!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Nova ponuda MT:S-a od 01.9.2011.

Telekom Srbija proširio poslovanje na Hrvatsku

Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko izjavio je na promociji povodom dokapitalizacije TV kanala ''Arena Sport'', da je partnerstvom sa tom kompanijom Telekom proširio svoje prisustvo u regionu, tako da sada posluje i u Hrvatskoj, osim što je već prisutan u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori
Telekom Srbija postao je većinski vlasnik kompanije HD NjIN i njena sva četiri TV kanala Arena Sport, pošto je dokapitalizacijom u iznosu od 7,7 miliona evra stekao 51 odsto vlasništva nad tom kompanijom.
Telekom je prepoznao Arenu Sport kao najatraktivniji TV kanal u regionu, zbog čega je i ušao u aranžman sa kojim će biti prisutan na kablovskoj televiziji Open TV IPTV, tablet računarima i mobilnim telefonima, preko interneta i 3G mobilne mreže, rekao je Radujko u petak uveče na promociji povodom dokapitalizacije TV kanala ''Arena Sport''.
Korisnici usluge, koja će promotivno krenuti od 1. septembra, moći će da prate utakmice Lige šampiona u fudbalu, košarkaške utakmice i druge sportove na domaćem terenu i u svetu, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija.
Radujko je naglasio da će nova usluga doprineti razvoju sportova u Srbiji u svim njenim vidovima.
Ova investicija predstavlja najznačajnije ulaganje Telekoma Srbija posle kupovine većinskog paketa Telekoma Srpske i osnivanja operatora m:tel u Crnoj Gori.
Na ovaj način, Telekom Srbija je postao prvi telekomunikacioni operator u Srbiji koji će pored distribucije imati značajnu ulogu i u proizvodnji multimedijalnih sadržaja.
Telekom Srbija će, tako, svojim korisnicima preko internet televizije (Njeb TV) i televizije putem mobilnih uređaja, telefona i tablet računara (Mobile TV) omogućiti gledanje televizijskog programa čak 14 kanala.
TV Arena Sport i Telekom Srbija već su pokrenuli i nove zajedničke projekte koji će uskoro biti ponuđeni na tržištima Srbije, BiH i Crne Gore.
Telekom Srbija će na ovaj način korisnicima ponuditi sopstvene sadržaje i tako proširiti već značajnu ponudu multimedijalnih servisa.
Za razliku od klasične televizije, korisnici će putem interneta i mobilnog telefona uz Njeb i Mobile TV, pored TV programa, moći da prate i specijalne i ekskluzivne sadržaje kao što su prenosi utakmica, koncerata, filmova ili različitih zabavnih i informativnih emisija koje nisu na redovnom programu.
Nove usluge Njeb i Mobile TV korisnicima Telekoma Srbija biće omogućena od 1. septembra. Televizijski program putem Interneta (Njeb TV) biće dostupan u okviru 3 paketa: Osnovnog (B92 info, SOS kanal, Studio B, Feelmadž Yu, TV S, Travel, Outdoor, BBC njorld, DM SAT), Arena paketa (Arena 1, 2, 3, 4) i Paketa za odrasle (Dorcel). Dodatna pogodnost je i to što korisnik Njeb TV-a, kada mu je potrebno da na taj način ima pristup ovim TV programima, pakete može da aktivira i na samo 24 sata.
Putem mobilnog telefona (Mobile TV), korisnici će moći da prate sadržaj 14 TV kanala: B92 info, Studio B, SOS kanal, Metropolis, Arena Sport 1, 2, 3, 4, Feelmadž, TV S, Bloomberg, BBC njorld, Deutsće Njelle i Dorcel, takođe podeljenih na Osnovni (TV uživo), Arena i Paket za odrasle.
Vrlo je jednostavno, korisnici na Mondo NjAP portalu treba da izaberu opciju Video i uz pomenute TV programe na raspolaganju će imati i druge zanimljive multimedijalne sadržaje kao što su: Stanje na putevima, Filmovi i serije, Fudbal Liga Šampiona i Liga UEFA i slično.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Moze li neko pomoci,sa pravom informacijom?Ako se ne uzima telefon,kakve povoljnosti nudi mts,prilikom zakljucenja ugovora,npr.na 12 meseci?Hvala puno.

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

@PetarI
Ako potpises ugovor na 1 ili 2 godine, kod Telekoma dobijas:
- 50% popusta na izabrani tarifni paket za vreme trajanja ugovorne obaveze;
- bonus dobrodoslice u iznosu od 6 pretplata (u visini izabranog paketa pri potpisivanju ugovora);
- bonus od 500 ili 100 dinara (zavisno da li je postapid ili prepaid) za broj koji navedes da te je doveo u MT:S mrezu;
- telefon ZTE.

Odgovori