Ensiferum,ma smesni su.
Galaxy S2 je u avgustu bio u ponudi u Handy-u za 26.8 KDinara uz MixNetL,a kod njih je uz isti paket 36KDinara...Kakvo dranje...
Ali zato je u Handy-u Nokia C7 uz MixNetM 14.4KDinara.
darkonda ja već 2 meseca imam 100mba.e sada možda mi se to prenelo iz prošlog na onaj od 66 ali čisto sumnjam jer ne mogu 2x da ubodem istu megabajtažu.-
Eeee konacno im je doslo iz d..... u glavu i sada se svi telefoni nude i u najmanjim tarifama. Posle toliko godina konacno i dogodine kada obnavljam ugovor bogami razmislicu podobro o mts-u.
Xperia Mini je stvarno odlicna ponuda, razmisljam se da uzmem. Mislim da je ovo novi bestbuy sto se tice cene do 200 eura. Jedino sto moze da zasmeta je ekran od "samo" 3 inca. Bravo MTS. Jos samo mrezu malo unapredite.
bestboy, i ja se slazem za Arc! Ali,na to smo navikli kod svih operatera, kada je rec o telefonima od preko 400 evrica! Nego, Xperia Mini je zaista sjajna ponuda!!! Nadam se da ce ponuditi jos koji povoljan telefon!
Stvarno fenomenalna ponuda za xperia mini. Uz mix net m(1120 dinara) telefon kosta samo 5400 din. sto je fenomenalno. Mada mene iskreno vise zanima xperia mini pro zbog fizicke tastature i front facing kamere. Cudi me sto ga mts nije uvrstio u ponudu znajuci da je svojevremeno u isto vreme u ponudu stavio i x10 mini i x10 mini pro
lacko1984, to ti je neka kombinacija pripejda i postpejda. Da li ti je isplatljiva, to zavisi od tvojih potreba. Suština je da ti svakog meseca plaćaš 500/1000/2000 din, toliko imaš i na računu, kao da si pripejd. Meni, lično, ništa nije posebno. Pre bih uzeo MIXNetS nego KT500. Na KT500 imaš 500 dinara kredita, razgovori u nacionalnom saobraćaju su ti 7.79din + uspostava veze 4.60din = 12.39din/prvi minut, što znači da bi ti imao za 40 razgovora, koji su kraći od minuta, dok na MIXNetS imaš 100min, doduše za 649din, ali i 200porukua i 200MB, za razliku od 100MB kod KT.
mezzano ali imaš i 500din kredita u mreži,a ako nećeđš da zoveš cena smsa ti je oko 70 para.mislim da za ljude koji ne mogu kontrolirati sebe ovo dodje kao dobar paket da ne preteraju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.