MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

darkonda, pitao sam ja na bench forumu, ima tamo ljudi sa "Moj klub" tarifom, i situacija je sledececa.

- trose se prvo besplatni minuiti (za pozive ka svim brojevima)
- kad se potrose, onda vazi 0din/min + uspostava 2din, za F&F brojeve.

Uglavnom, meni nije mnogo interesantna tarifa, a verujem i vecini ovde.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

tako je, to je takva navlakusa, prakticno za 750 dinara ne nude nista! 200 poruka se trosi za 10 dana...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pretpraznično prepaid iznenađenje!

05.12.2011

Uključite se u novu prepaid promociju do 25. decembra i za 100 dinara dobićete bonus od čak 1000 dinara kredita za pozive, SMS poruke i prenos podataka u mt:s mreži!

Promociju aktivirate putem mt:s vodiča na *100# nakon čega dobijate bonus kredit od 1000 dinara. Prilikom aktivacije iznos od 100 dinara biće naplaćen sa vašeg prepaid računa.

Bonus kredit možete da iskoristite od momenta dodele bonusa do ponoći narednog dana, a po isteku ovog perioda, ukoliko to želite, možete ponovo da aktivirate promociju.

Stanje bonusa u svakom trenutku možete da proverite na *108#.

Promocija važi za korisnike Toki, Tipi, Kul, Parti i Moj klub prepaid tarifnih profila.

Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.
Link

Neviđeno glupa promocija. Bonus važi "do ponoći narednog dana". Bolje je bilo da bude do "kraja narednog sata", a da bude 1.000.000 dinara. :disgust:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ovi iz mts-a su poludeli, 10 puta veci kredit u mts mrezi do ponoci narednog dana :blinky: :blinky: :blinky: oni su izgubili dodir sa realnoscu a i prepaidmanija i smsmanija su daleko bolje ali o njima ne pricaju. :P

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

ljudi,jeste li videli ovu ponudu - BOX paket?Objedinjeni:ADSL,IPTV,mobilni paket(500 min,500 poruka,1Gb mobilnog interneta) :blinky:
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

akcije nikakve. Za kontrolu troskova nije bila od letos kada je za sve vazilo 1 din poziv :D kad se setim samo uhhhh
ovo 50 para u mrezi je takodje zalosno! Uspostava veze 5 din, dva puta dnevno da nazovem nekoga * 30 dana = jos 300 din na onih 100 sto uzmu.
Tri f&f broja takodje (ako ne i jos gore). UKINITE USPOSTAVU VEZE na akcije! Nek mi skine 400 na omiljeni broj, al brate mili da mogu da zovem taj broj 1000 puta.

GoranW
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 21:28

Post od GoranW »

Trenutno sam telenor postpaid korisnik ( bez ugovora ) i planirao sam uzeti onaj galaxy s plus za 27 000 din i pretplata prenesi i surfuj 500 ( 150min,500mb) 990 din,na dve godine.Ali gledajuci ovaj 50% popust kod mts,nesto racunam mogao bi uzeti mix net L za oko 1000din na 12 meseci (600min,1,5gb) i da nemislim ni o minutama ni o netu,a fon da negde pazarim polovan sa garanciom eventualno.Sto se tice telefona samo me zanima galaxy s,s plus.
Sta mislite ljudi jel bolja ova kombinacija.Jedino sto nebi imao fon sa 2 godine garancije.Definitivnoi mi treba dosta neta a i minuta da nemislim o svakom pozivu.U mts je u ponudi galaxy s za 20400 din na dve godine sa mix net L 1947din,a to mi je puno da dajem :o da je tu 50% otisao bi odma i potpisao ugovor :D

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Svakako ti se mts vise isplti,za iste pare dobijas mnogo vise,a za tih 270 evra mozes da kupis galaxy S,ja bih presao da sam na tvom mestu :)

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 13:51

Post od DeDE »

GoranW Ija sam se odlucio za tu kombinacio jer em sto ispada jeftinije uz to imam i otkljucan telefon. Znaci preplata bi mi bila 974din za MixNetL + 117din za 3g a telefon Galaxy S plus kupim nov sa garancijom od 2 god za 300 evra. Jedino se jos dvoumim izmedju Galaxy s, Galaxy S plus i HTC Desire S jer su cene maltene iste. Inace sam korisnik Telenora prepaid 8 godina i sada sam se odlucio da ne propustim ovakvu akciju, maltene ti daju 24000din ( ako potpises ugovor na 2 godine ) da biras koji ces telefon da kupis u slobodnoj prodaji.

P.S. Dobrodasao bi mi savet oko izbora telefona jer vec 3 dana bijem glavu od zid koji da kupim od ova 3 moba :unsure:

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

DeDE napisao:GoranW Ija sam se odlucio za tu kombinacio jer em sto ispada jeftinije uz to imam i otkljucan telefon. Znaci preplata bi mi bila 974din za MixNetL + 117din za 3g
P.S. Dobrodasao bi mi savet oko izbora telefona jer vec 3 dana bijem glavu od zid koji da kupim od ova 3 moba :unsure:
ne placa se 3g ako ne uzmes telefon u mts, ili uzmes telefon bez 3g.
otvori temu u poredjenje modela i dobices savete za kupovinu.

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeDE »

Znaci imacu zadovoljstvo koriscenja 3g usluge za dzabe ako ne uzmem tel kod njih? Mislio sam da moram da se prijavim za tu uslugu i placam tu cenu bez obzira gde kupujem telefon.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jedino je pitanje kako taj mt:s net radi tamo gde si najcesce... Ako ti radi prihvatljivo, uzimaj i ne razmisljaj, ako ne, ipak razmisli pre nego potpises ugovor, da se ne bi godinu dana kajao bez razloga :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

GoranW
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 21:28

Post od GoranW »

@Dede
Neznam za tebe ali cesto sam se poigravao sa galaxy s,galaxy s2.Display je fenomenalan i sve ostalo,samsung touchwiz mi je nekako finiji nego htc sense fazon,i nekako sam sigurniji u update za galaxy nego desire.Da neidem u sitne detalje samsung s i s plus su u sustini isti koga interesuju sitna crevca nek nadje poredjenje rezultata u igrama i td...Jedino sto me jos kopka je ICS nekako mi mirisi da ako nedobije galaxy s ICS,da ce ga bar dobiti galaxy s plus.Zato sam i ja u dilemi galaxy s ili s plus.
Uglavnom ova ponuda od mts je do nove godine.Sacekacu nedelju dana ako Telenor ostane bez torbica i slucajno izmisli neku normalnu novogodisnju ponudu,mozda jos i razmislim ali ovo je stvarno dobra ponuda mts-a.

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeDE »

Pa najcesce sam kuci a tu mi internet ne treba:) Treba mi svugde ostalo :D
Ovih dana je Telekonj stvarno puludeo sa nekim promocijama, ne znam da li je pametno cekati jos malo, tj. do katolickog Bozica barem, mozda i izbace neku fenomenalnu ponudu kao sto je sada ponuda za Desire Z uz MixNetL ili Neo u Hendy-u za 12800 uz MixNetM (popust od 50% vazi do 31.12.2011.)
Kakvo je Vase misljenje o ovome?

P.S. Hvala na savetu, i ja sam za Galaxy S plus jer su mi igrice manje bitnije od same brzine telefona u poredjenju sa S, a sto se tice ICS nadam se da ce ga biti, to nam je jedino i preostalo :|
Ok, znaci cekamo jos neku promociju da daljnjeg ( citaj nestasicu torbi u Lelenoru) :D

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

DeDE, ako kupiš telefon kod mts-a, moraćeš da plaćaš 3g uslugu. Ako kupiš u handy ili kod nekog drugog njihovog partnera nećeš morati. Naravno, ako je ne plaćaš, nećeš moći da je koristiš. :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

hehe, ta "3g usluga" ne znaci nista, normalno moze da se koristi 3g signal i bez toga.
+ DeDe, moze ili popust 50% na 12/24 meseci ili telefon, ne moze i jedno i drugo
::luv phonez::

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

Da se razumemo:
3g radi, u smislu protoka, placao ili ne. Ako se placa, onda se omogucava preko mondo portala, gledanje nekolicine domacih tv kanala, kamere uzivo sa ulica(Beograd i jos par gradova) i jos par manje vise simpaticnih stvarcica.

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeDE »

mezzano Znam da nemam obavezu placanja 3g ako uzmem telefon u slobodnoj prodaji al to: "Naravno, ako je ne plaćaš, nećeš moći da je koristiš"... probudila se samo nada(Topcagic) :smutny:. Ali upravo zbog simpaticnih stvarcica koje je napisao n82 ipak cu uzeti 3g.

djoxie Uhh, kada bi bilo i jare i pare...

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

Cek, nisam razumeo, iako ne placam 3G, imacu tu brzinu neta? Samo omogucim 3G na telefonu? Da nema tu neka skrivena naplata? Nesto sto ume da iznenadi na racunu?

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

imaces brzinu za 3g, kod mene i 3.5g, ali ne i neke dodatne opcije sa mondo portala. kome je bitno i za video razgovor mora da se plati 3g.
brzina neta je jedno, a usluge drugo.

Odgovori