A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

E vidis kod mene je malo drugacija situacija. Skoro sam se zalio kako mi neprestano pada signal sa 3g na e. Sad je to mnogo bolje, imam konstantniji 3g signal. Bice da rade na poboljsanju ali se sve kao po obicaju prvo desava u Bgu :dry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ali ono što je zanimljivo u vezi s tim je to da mi u Subotici GPRS odlično radi sve i brzo učitava kao u BGu 3G, a u BGu bez 3Ga ne mogu bukvalno ništa da uradim, mnogi servisi neće ni da se pokrenu :wacko: plus kad je 3G upaljen iako imam pun signal mogu da se oprostim sa telefoniranjem. Nedostupan sam. Odnosno u praksi: za vremensku prognozu i takve stvari može GPRS da mi bude upaljen (ali bilo šta veće od par kilobajta se guši sa istekom vremena) i tada sam dostupan, kad upalim 3G net je odličan ali sam nedostupan. I sad kad koančno znam da ovo ovako funkcioniše nije neki poseban problem ali on nastaje kad posle surfa zaboravim da isključim 3G. 3G = Airplane Mod.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa to ti je razlika SIMFree vs Gevey... ali ajde da ti ne pametujem sad, znas sve i sam. Teoretski moguce da je do Gevey interposera problem, jer drugi na forumima ne prijavljuju ovo sto ti prijavljujes, pa ispitaj to malo :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

gargamel4, krajnje interesantno, meni se nikada do sada nije ovako nešto dešavalo ni na jednom od uređaja. Ne znam u kom uređaju koristiš Vip karticu, da nije nšto do gevey? Lupam, ali ko zna, možda nešto i pogodim :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Moze li mi neko reci kako da aktiviram govornu postu na vip kartici da ne nosim mdva telefona sa sobom.Zvao sam broj 7777 i snjimio poruku koju ce da cuje onaj ko bude zvao.Sada me zanima zasto mi usluga ne radi?Probao sam da ugasim telefon ili da ostavim da malo duze zvoni i nista se ne desava?

Naredio sam sve.Caka je bila u tome sto u podesavanju za govornu postu nisam uneo moj broj posle pozivnog za govornu postu :D

borische
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Nov 2011. 20:45

Post od borische »

cenobite napisao:hm...
seća li se neko onih 'doživotnih' vaučera koji su puštani kad je VIP tek krenuo...
ja imam jedan, sa 25% nižom pretplatom...
interesuje me, jel će biti poništeni ako uzmem telefon!?
[pošto se svaki put piše novi ugovor, ne produžava se stari...]
I ja sam dosao da istih vaucera. Ista stvar i mene zanima, da li se odnosi samo na paket bez telefona ili mozes da uzmes uz paket i neki tel. npr. jedan od onih za dinar!?

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

Mislim da ne moze i popust i telefon! Medjutim, ako imas taj vaucer za 25% nizu pretplatu, mozes dodatno da ostvaris regularan popust od 25% koji Vip daje uz potpisivanje ugovora.
Tako bi dobio 50% popusta, sto se po meni isplati vise nego telefon!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Horejšio, ne moze! Gargamel je to probao, i nisu mu dali - rekli su da bi mu 50% popusta bilo puno!!! :D
Ovi vauceri su dobri jedino ako uzimas skuplji telefon uz veci paket.

borische
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Nov 2011. 20:45

Post od borische »

miodrage, ako se vauceri od 25% odnose samo na pretplatu, ne mozes onda nikakav telefon da uzimas, pa ni skuplji!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

borische, kako ne? Ajde razmisljaj malo, ako uzmes 25% popusta na pretplatu bez da si uzeo telefon (imaju tu promociju), i zelis jos 25% popusta preko vaucera, to NE DAJU!!! Ali ako uzmes telefon, uz neki paket, i imas ovaj vaucer, ne vidim zasto ti ne bi dali? TElefon recimo kosta 25990 uz pretplatu 1490 din, a ti umesto 1490 placas 1120....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Zapravo vaučer je bio na 20% a popust za neuzimanje telefona 25%, ako se potpiše ugovor na 2 godine. Ono što uz ovo nije moglo je bilo da na 45% popusta dobijem još i promociju dupliranja smartova, dok je još postojala. Odonosno vaučer i promocija su bili ok, a dve promocije i vaučer su bili previše pa sam uzeo tih 45% (po principu: Lady Marrien:" You can take my body, but m soul never", Notingham Sherrif:" OK, I'll take that" :D )

Odnosno odgovor na pitanje: vaučer je nezavisan od promocije, tj. može vaučer i telefon ili vaučer i popust zbog ne uzimanja telefona.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Horejšio »

miodrage, znaci ipak sam bio u pravu. U Vipu je, u navednom slucaju, moguce ostvariti popust od cak 45%. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Horejšio, ti probaj... ako uspes... castis :P Hehehehehe.

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Horejšio »

miodrage, pa vidis da je gargamel4 uspeo i dobio 45% popusta. Ako su njemu odobrili, logicno je da omogucavaju i ostalim korisnicima (ako se u medjuvremenu nesto nije promenilo).
Necu pokusavati, jer nemam nameru da napustam Telenor. :uhuh:

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

45% popusta, kada budu uveli popust 50% kao mt:s, mozda i obratim paznju na njihove tarife! :disgust:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Pa jel dele te vaucere!? :unsure:

Na koju foru mogu da se dobiju,cini mi se da su prethodnih godina mnogo vise delili,sad su se nesto stisli! :D
Sony Xperia P

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

situacija: prilikom pokusaja kupovine telefona i uzimanja broja u vipu drugara su odbili jer nije prosao proveru k.biroa. Receno mu je da moze jedino da uzme smart 120 ali da uplati tri pretplate unapred. Pitanje: da li u tom slucaju ima pravo da uzme telefon?

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

imam jedno pitanje...
31. avgusta 2010 sam uzeo nokiu c6 u vipu i sada mi ne radi touch screen sa vremena na vreme,a vibracija se skroz izgubila,inace telefon je neogreban i stvarno dobro ocuvan i nije imao fizicka ostecenja koja bi uslovila te kvarove...interesuje me da li oni mogu da mi to srede,ako im odnesem telefon i da li ako ne uspeju da rese kvar moraju da mi daju novi uredjaj?
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ni ja mt:s-u nisma vrnuo karticu nakon prelaska na Vip.
Murinho, garancija na telefon je 2 godine. KAkve god probleme da imas sa istim - pravac poslovnica, i oni dalje sve sredjuju. Evo, ja sam u avgustu uzeo supruzi c3-01 (sugava Nokia - ona zahtevala), i juce sam je dobio po drugi put natrag sa zamenjenim touch panelom. Oba puta je u roku od metar dana crko touch - neverovatno. Inace servis je stvarno bio korektan, oba puta u roku od 8 dana. Jos su mi ponudili i zamenski telefon.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

a koji zamenski telefon nude...posto ako im ostavim c6 nemam vise ni jedan...vodafone 527 nece da se upali,se spiro sam izgubio,a ovaj simens mi sluzi za drugi broj...da li je neki low clas ili ipak neki malo pristojniji?
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Odgovori