Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

deksicom, ja sam svoj telenor prepaid broj registrovao preko mejla i kada su mi odgovorili da je sve ok, dodelili su mi i 100 sms. Te free poruke se dobijaju samo ako broj registrujes sa onim registracionim listom sto ide uz broj.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi da li se i vama kada pricate sa nekim iz 063 mreze prvo skidaju minuti za nacionalni saobracaj,pa tek onda minuti za telenor?Pitam to.jer sam od pre mesecak dana presao na telenro i uzeo prenesi i surfuj 500.Imam 150 min ka svim mrezama,500 u telenor mrezi i 500 sms poruka.Predpostavljam da mi se ovih 500 minuta u telenor mrezi trosi tek nakon istrosenih 150 minuta ka svim mrezama,posto mi na onoj aplikaciji za android telefone ne pokazuje da je istroneso nista?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Ivan Cirkovic prvo idu normalni minuti pa minuti iz mreže.tako je kod svih osim za mts u onim većim tarifama što daju razgovore u mreži tipa mix 2000+ i slično
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Tako je. Tek kad potrošiš sve minute iz pretplate, onda ti se troše ti za Telenor mrežu. I ovde si postavio pitanje vezano za Vip, kao i u mt:s temi. :wacko:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

deksicom, kao sto su ti rekli iznad i ja potvrdjujem, bonus dobijas kada sa registracionim listom odes u KS u tvom gradu. Nakon toga posle 7 dana ili vise dobijas poruke.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Hvala vam na odgovoru.

@mezzano postavio sam temu na sva tri operatere,jer ce mi vise ljudi odgovoriti kako bih znao sta da radim...To jest ko je upravu u Vip-u...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

mb011, mp3mp3, ja sam registraciju uradio preko portala a mozda ce tih 100 smsa stici kao sto pisete posle sedam dana. Sacekacu pa cu videti hocel bit ili nece bit.
A kako se sad vrsi promena paketa na pripeidu, ranije sam ja to na cerkin broj radio preko portala ali sada izgleda da se mora ici u poslovnicu.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

deksicom,
1. Ja sam se prvo registrovao preko sajta ali nije uspelo to sa porukama i čak šta više nisam ni bio registrovan, dok nisam otišao uživo sa LK i listićem tek onda sam dobio poruke.
2. Možeš preko portala da promeniš tarifu na prepaidu ali ne znam koliko se čeka, vratili su ponovo tu opciju.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

@deksicom: 100 free sms poruka se dobija samo ako se registracija obavi putem registracionog listica koji se dobija u paketu sa brojem. to mi je u mejlu koji sam dobio i naglaseno:

"Na osnovu dokumenata koje ste nam prosledili, broj xy je registrovan na Vase ime. S obzirom da je broj registrovan putem registracionog kartona, broju ce biti dodleljeno 100 sms poruka, dana 19.09.2011.".

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Zvali su me danas iz Telenora,od datuma podnosenja prijave do kad oni zovu imaju na raspolaganju 15 radnih dana.

Inace bez problema su mi rekli da mogu da predjem sa post paida na pri padi i da koliko sutra u odredjeno vreme ukljucim broj i pozovem kao da se prvi put ukljucujem u merezu. Iako se broj vodio na mene,on je od sutra nov i mora ponovo da se registruje,ili u poslovnoci,portal sve jedno je.

Pohvala za Telenor :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

GoranW
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 21:28

Post od GoranW »

Ja sam pre par meseci presao sa pripaid-a na postpaid i rekli su mi da vise nemogu biti pripaid sa tim brojem,broj imam od pocetka Telenora 062,sestocifreni nije nesto poseban mada ima 3 iste cifre u njemu,tako da sam se malo i iznenadio zasto mi to govore.Pre jedno 3-4 godine bio sa tim brojem postpaid mozda 1-2 godine,,bili su oni smesni paketi gde nedobijes nista i uspeo sam preci na pripaid sa istim brojem ali sam morao placati novu karticu,mozda oko 400dina,nesecam se.
Tako da sam ispucao svoje izgleda,jedino prelazak kod drugog operatera mozda moze pomoci ako imaju bolju ponudu.
Zasto su mi rekli da nemogu vratiti taj broj vise na pripaid,neznam pojma mada ni nemam razloga neisplati mi se : :chytry:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

GoranW, pa trebalo bi da moze a to su ti rekli ili iz neznanja ili eto da bi ostao postpeid da bi imali vise koristi od tebe.
Ako je to bilo tehnicki izvodljivo u prvom postupku sto nebi i sad.
A za taj period pre 3-4 godine nisam jos od nikog cuo da je uspeo preci sa postpeida na pripeid, kako si ti to uspeo samo ti znas. :ohmy:

GoranW
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 21:28

Post od GoranW »

Neznam mozda sam bio kvalitetan postpejdas.Uglavnom bili su mi rekli da nemoze,ali na kraju sam isao kod njih po novu,isti broj,platio,cisto bela kartica bez ikakvog logoa Telenora.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Politika koju Telenor ima je da ne dozvoljava prelazak sa postpaida na prepaid. Glupo, nepraktično, ali je tako. mt:s, sa druge strane, bez problema omogućava tako nešto, a to lepo piše i na njihovom sajtu. Sa vip-om ne znam kako stoje stvari...
Inače, znam da je moj komšija uspeo nekako da nagovori Telenor da mu omogući da svoj postpaid broj prebaci na prepaid. To se desilo kada je Vlada uvela dodatni porez od 10%, navodno iz revolta. Mislim da je glavni razlog bio taj što su njegovi računi bili 2000+ dinara mesečno, pa su se bojali da ne izgube takvog korisnika. A on je naravno zapretio da će ugasiti broj i preći kod konkurencije. 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Popusti u Telenoru na sve telefone u poslednjoj nedelji decembra

Svi korisnici dobiće popust od 5.000 dinara za svaki kupljeni telefon uz neki od paketa „Prenesi i surfuj“ tokom promocije od 24. do 31. decembra. Telefone čija je cena uz paket niža od 5.000 dinara, korisnici će plaćati 1 dinar.

Opširnije: http://i.evocentar.net/tPEtBZ
iPhone 6 Plus

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Nadam se da Vam je doslo iz du..ta u glavu 8) ,nemaju svi u zemlji primanja da bi mogli biti Vasi korisnici,kao neki krem.Jos samo da malo korigujete pakete,npr.pis 1000,umesto 300 minuta neka bude 400,smanjite ako treba broj poruka :disgust: ,i naravno cene telefona MORAJU ostati ovolike,ali ovo je Srbija :cry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Koliko je meni poznato, kod njih mozes imas samo jednu sansu da sa post pejda predjes na pri pejd, dok sa pri pejda mozes uvek na post pejd. Kad to ispucas nema nazad. E sad, jedino ovo sto kaze Ancient po app (ako prodje prodje) sistemu.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Konačno nešto pametno od Telenora. Pozdravljam potez. Ovakvim akcijama bi dobili daleko više korisnika.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa to je najmanje sto su mogli da ucine. Kontam da su to uradili samo da bi se reklo da imaju neku promociju za ove predstojece praznike. Da su hteli bilo sta ozbiljnije i kudi kamo trajnije dali bi vise minuta/poruka/mb ili smanjili za neku kintu pretplatu i tome slicno. Ovo ovako je samo trenutno i minimalna neostvarena dobit za kompaniju, a sve samo kako bi i dalje ostali u igri...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ovim potezom oni ce postici dupli efekat, (jednim udaecem dve muhe)
Finansijski nece nista izgubiti samo ce vezati jos kojeg korisnika i drugi efekat eto telenor izlazi u susret korisnicima.
Misli o njima i njihovim paricama

Odgovori