Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pozdravljam ovaj potez,ali zvanicno im je islo katastrofa i ovo su morli da urade da im ne bi bilo brdo telefona na zalihama,jer ipak oni hoce mrezu sa ljudima sa dubljim dzepom,ali to u Srbiji u ovim vremenima ne prolazi bas.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Kao da 5 hiljada pravi neku ogromnu razliku,ko je hteo da uzme telefon uzece ga i onako i ovako,ali dobro je da su se makar malo aktivirali...
Zaboravljate da Telenor jedini ima tarifne dodatke u postpejdu,sto ih po meni cini povoljnijim od Vip-a kada se sve sabere,a Mts je sabio sa 50 % tu nema sta...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

dzonsi;pa i mts ima tarifne dodatke u postpejdu :D ,proveri malo,samo Vip nema.Telenor MORA da pokusa ili da snizi cene paketa ili da promeni neki odnos u paketu.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dzonsi, tarifne dodatke u postpaidu ima i MTS i ja ih koristim, tako da u tome Telenor nije jedini... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Nisam znao za mts,ne pratim ih od kada sam pobegao od njih,moja greska :)
Hteo sam da kazem da Telenor nije nista skuplji od Vipa,kada se sve sabere,a za mts sam napisao da su najbolji sa promociom,tu nema sta...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

dzonsi, da, Mts ima raznovrsnije i bolje tarifne dodatke od Telenora! :P
http://www.mts.telekom.rs/index.php/tar ... i.908.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Koliko ugovornih obaveza to jest ugovora uz kupljen telefon moze da se ima u Telenoru??? Unapred hvala za odgovor!!!
Huawei

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja imam dva ugovora i naravno uvek ih obnovim uz telefon a sigurno se moze imati i vise ako je korisnik uredan platisa/

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Sad zvao Telenor i lepo pitao koliko jedan postojeci korisnik moze da ima ugovora i odgovore mi moze koliko hoces jer sam inace stari korisnik... :D
Huawei

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor roaming tarifa: TravelSure

Ostvarite velike uštede na pozive u romingu uz novu roming tarifu - TravelSure!

Od 1. januara 2012. godine, za sve korisnike na postpaid i hibridnim tarifnim paketima dostupna je nova roming tarifa TravelSure. Roming tarifa TravelSure je prevashodno namenjena korisnicima koji su često u romingu i imaju potrebu za dužim razgovorima, jer omogućava znatne uštede već nakon prvog minuta razgovora (vidite tabele u odeljku “Poređenje sa standardnom roming tarifom”).

Opširnije: http://i.evocentar.net/vjOFrM
iPhone 6 Plus

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 13:51

Post od DeDE »

Zamoli bih nekog ko zna da mi odgovori, da li garancija koja se dobija pri kupovini telefona kod Telenorovih partenera (ne u Telenorovoj zvanicnoj prodavnici) vazi svugda a ne samo kod tog partnera, to jest da li je sve jedno da li kupujem kod njih ili u zvanicnoj prodavnici Telenora? Hvala!

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

koliko ja znam, telenor ne daje garanciju na telefone - sve ide preko ovlascenog distributera/servisa. telenor je samo prodavac kao i svaka druga prodavnica. vazno je ono sto pise u garantnom listu

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

Ljudi jedno pitanje
U ovim prenesi i surfuj paketima (koji bi meni perfektno odgovarali) kolika je brzina tog "neogranicenog" neta kad se potrose megabajti? Svojim ocima sam se uverio da je brzina dok imas megabajte negde izmedju 4 i 8 mb zavisi kako kad i zavisi kako gde... I to je super ali kolika je brzina kad se ispucaju megabajti?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ne znam tacno koja je brzina,ali recimo da mi otvara onu npr,neki sajt prilagodjen mobilnom,neke novine ili tako nesto 15-20 sec,a u normalnim uslovima trenutno,tako je neko moje iskustvo,meni licno neupotrebljiv.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

ToMiC, ja sam uplaćivao "Telenor Klik" i nakon potrošenih megabajta koji su uključeni u pretplatu pod punom brzinom, internet je bio praktično neupotrebljiv. Kako bih dobio na brzini, isključio sam učitavanje slika u browser-u ali ništa bolje nije bilo. Tako da... Sve se završava na reklami.

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

Dali je neko mozda probao na nekom android telefonu speedtest.net ? Zanima me brzina i ping dali se menja ;/ ... Ako je tako kako vi kazete predpostavljam da je to onaj najobicniji GPRS koji ide jedva do 86 kbps .. Kao dial up.. Ili je mozda EDGE? Koji ide i do 200 kbps

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

ToMiC,sreca pa nije tako...Vise o tome,klik. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

ToMiC, pre bih regako da je GPRS. I ja sam, koristio Klik dodatak, i kao Aleksaboy i kad se potrosi 150MB, internet je toliko spor da strancie www.flashscore.mobi otvara po ceo minut, bez ukljucenih slika.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Od 1. januara Telenor uvodi nove roaming tarife. Prva se odnosi na Evropu sa Turskom, druga na ostatak sveta sa Rusijom. Za više informacija posetite: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ravelSure/

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sunce ti, pa oni nisu normalni. 100 din uspostava veze, i 50 din svaki minut, odnosno 150 za odlazne pozive. Dobro da svuda skoro ima WiFi, pa da mogu da koristim Skype da zovem na telefone, daleko se vise isplati. 10€ traje do unedogled.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori