A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Raspitao sam se malo i saznao da važi i za stare korisnike. Dakle, ne mora da se kupuje nova kartica. Ali ne važi za one korisnike koji koriste SIM Duo paket, već samo za "solo" brojeve.
Dobro je to što važi 30 dana i za sve mreže. Loše je što su cene toliko "nabildovane" da i sa ovim popustom ispada skupo. Moja procena...

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Jel si siguran da moze za stare korisnike? :unsure:

Lepo na sajtu pise "za nove korisnike". :smutny:
Sony Xperia P

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Zvao sam korisnički servis da proverim i tako su mi rekli. Ako im je za verovati... Bilo bi stvarno glupo i nefer da ispale stare korisnike.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Pa znaci ispada da onda svi koji uplate kredit dobijaju duplo, tesko da je tako... :D
Sony Xperia P

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

aleksaa, evo jedne vesti koja govori u prilog onome što su mi rekli u korisničkom centru: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=578989
A ti u svakom slučaju uplati kredit pa proveri. Mislim da će ti se duplirati bilo koji iznos, pa i onaj od 50 dinara.

magnolija
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2012. 18:25

Post od magnolija »

Promocija važi i za stare korisnike, ali je potrebno prvo prijaviti se na nju, to je moguće i preko govornog automata ili pozivom ka korisničkom servisu, starim korinsicima neće biti automatski dupliran kredit, ako su imali neku drugu promociju, kao što je to bio slučaj sa karticom moje sestre. Ja sam pozvala korisnički, pa sam sestru prijavila na tu opciju i nakon uplate dobila je bonus iz tog takozvanog šteka. Pa ako to joj ne odgovara, uvek može da se vrati na opciju da dobija 1500 poruka :)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Vip sajt:
"Ponuda je dostupna i postojećim Vip pripejd korisnicima."

Kada bi svi citali sajt umesto da pitaju na nezvanicnom forumu :)

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Jel VIP naplacuje i koliko,izdavanje nove tj. duplikat SIM akrtice,posto sam staru izgubio? :D

Inace juce upalceno 250 dinara na jedan pripejd broj,i od VIP STEKA ni traga ni glasa! :shock:
Sony Xperia P

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Taj stek mora prvo da se aktivira. Ako nisi aktivirao onda jbga.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Pre aktiviranja steka,treba da se deaktiviraju ostel promocije,pogodnosti...

Tako da mislim da se meni ne isplati da ukinem "besplatan sms" da bi presao na "vip stek".. :D
Sony Xperia P

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

aleksaa, kada sam prelayio na VIP dobio sam klasičnu SIM karticu, međutim naglasio sam im da mi treba micro, i rekli su mi da pošto je to taj neki privremeni broj da kad mi ga aktiviraju da onda odem u bilo koju poslovnicu da ga zamenim za micro i tako je i bilo, zamenili su mi za novu micro za 3 minuta i ništa nisu naplatili. Pretpostavljam da se to ništa specijalno ne razlikuje od tvog slučaja, osim što me malo čudi da ako ti je to aktivan broj da ga nisi odmah prijavio.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Ma izgubio sam karticu u kuci :lol: ,tako da nisam ni zurio da prijavim.

Danas sam otisao dop poslovnice,i sve resio i dobio novu karticu za 5 minuta. :wink:
Sony Xperia P

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

Pozovem kor. centar u vezi promene paketa i 'ajde usput da pitam da li ja kao strari postpaid korisnik imam neke pogodnosti prilikom produzenja ugovora posto mi uskoro istice? Kad oni meni lepo ispricaju sve sta imaju od promocija, znaci ako ne uzmem tel. 25% popust na tarifu, ako uymem imam do kraja februara promociju itd. Ja im kazem sve je to ok, to i pise na vasem sajtu, ali posto sam ja stari korisnik zar ne treba da imam jos neki popust na tarifu ili tel. pored tih promocija na sajt? Oni mi kazu da nemam! Znaci produzujem ugovor kao da sam nov korisnik! :dry: Jos mi kazu pa vama ugovor istice krajem aprila ali vi mozete i VEC SAD da produzite ugovor i uzmete nov tel ili popust na pretplatu. NEKA HVALA! :P
Nisam imao volju ali izgleda da cu morati da ih menjam. :angry:

EDIT:
Meni ugovorna obaveza istice krajem aprila. Da li ja tek tad mogu da podnesem zahtev za raskid ugovora pa da cekam mesec-dva da bi presao kod drugog operatera ili mogu jos sad pa da krajem aprila samo prebacim br u drugu mrezu? Kako to uopste funkcionise?
Unapred zahvalan na odgovoru

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

frace ista stvar se desila i meni i najverovatnije zbog toga cu da predjem kod drugog operatera .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

@ Frace:
Moraces da ostanes jos jedan ekstra obracunski period. Moj ti je savet da u poslednjem mesecu raskines ugovor i podneses zahtev za smanjenje tarife na najmanju.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

frace, posto ti istice krajem aprila, ti lepo fotokopiraj licnu kartu i na poledjini tog papira napisi zahtev za raskid ugovora i odnesi im mesec dana ranije. U zahtevu napisi da zelis da od dana isteka ugovora vise ne budes njihov korisnik. Kazem ti mesec dana ranije jer im treba 15 radnih dana da taj zahtev proknjize ili sta vec tamo rade sa njim. Tako su rekli mojoj kevi u korisnickom i tako je uradila. Tacno na dan isteka ugovora joj je stigla poruka da su joj broj prebacili na pripejd... :)

AquaZX, to im je tkz. APP sistem (ako prodje, prodje) jer ako ti u ugovoru pise tacan dan isteka ugovora svaka vasa dalja saradnja bez potpisanog ugovora je ilegalna... tasta mi je pravnik, jbg. :lol:

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

psyhound, cekaj znaci prebacili je na pripaid? a ja mislio da tada gase broj :oops:
evo sad sam nasao ugovor i tamo pise " Raskid Pretplatnickog odnosa stupa na snagu nakon proteka 3 obracunska perioda racunajuci od dana propisnog podnosenja pisanog obavestenja o raskidu Pretplatnickog odnosa od strane Pretplatnika Vipu."
Znaci ja bi mogao jos sad da podnesem zahtev za raskid ugovora da ne bude posle da u aprilu kad mi i istice ugovor moram da cekam jos 3 obracunska perioda? :dry:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

psyhohund:
u ugovoru pise da se obavezujes da moras 1 ekstra obr.period da se plati...

@frace:
to je stari ugovor. novi Opsti uslovi glase na 1 obracunski period.
Posle toga te prebacuju na prepaid ili na drugog operatera po volji.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

AquaZX, ja ne znam koliko oni razlicitih ugovora imaju ali u njenom, i zeninom ugovoru (potpisani januar i mart 2010.) ne pise nista za nikakve dodatne naplate i gluposti, a i lepo su ovi iz korisnickog rekli da ako na vreme najavi raskid tacno sa danom isteka prebacuju na pripejd. U januaru su je prebacili i imala je da plati samo taj jedan racun za decembar/januar i to je to.
Sad cu bas videti sta ce biti sa zeninim ugovorom jer u utorak ide da podnese zahtev za raskid ako stigne, ako ne onda ce posle praznika...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

@psyhound:
vidim da nisi citao opste uslove ugovora, na poledjini.

Odgovori