MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ljudi, hajde da vise zatvorimo polemiku! Svako bira ono sto mu najvise odgovara, meni je finansijski faktor presudan, tj. da optimalno odredim da dobijem najvise za sto manje novca! Zato i jesam na mt:s-u MixNet L uz 50% popusta! Neko voli iz nekog prestiža da plaća skuplje, kao na primer moj najbolji drug, koji koristi Telenor (nekad davno Mobtel), jer je imati 063 broj ipak neki nivo, a mt:s je socijala, svega ima! :o
E, da, niko ne komentariše ponudu telefona!?
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

tomas.hokenberi napisao:Korisnik koji placa vise nesto sto moze da dobije na drugom mestu, pribliznog kvaliteta, a po nizoj ceni, nije "heavy" vec "stupid user".
Amin!
Daj Boze da je shvatio Tvoje reci i da ce prestati da "gusi", bar nas MTS_ovce.
Mojih 300 minuta, 600 poruka i 600 Mb za 600_tinak dinara mesecno nema alternativu.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Захваљујем се свима који су бранили став типа,користим оно што ми џепу највише одговара и стварно невидим који је то мањак услуга код мтс,и онда ми се чини да сам ја лигхт усер(како овај енглески ћирилицом лепо изгледа). 8)Незнам само да ли нас колега зна уопсте разлику између ПлатиМо и Ебанка.МихнетМ на 50% попуста-long live.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Још једно питање ко зна да одговори...Да ли промоција 50% посто важи и уз Бел смс пакет,то би било 1000 смс за 180 дин...и још мало нешто у пакету.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

PetarI, važi
Izaberite jedan od Bel, Bel SMS, mybel, Hello, Mix, Mix Net postpaid tarifnih profila ili jedan od tarifnih profila mt:s Kontrole troškova i ostvarićete popust od 50% na mesečnu pretplatu za izabrani profil i to tokom svih 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.
Popust na pretplatu 50%

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Nova Motorola u ponudi kod mt:s-a.
Motorola XT910 RAZR

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Stigao je Note u MTS -> KLIK

A stigao je i HTC EVO 3D -> KLIK

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ок је понуда за 3д, прихватљива уз неки пакет =)
Нота је могла да иде уз најскупљи пакет за динар...
Слобода или смрт

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Svasta... EVO 3D je jeftiniji za 9600din uz MixNetM od N8... Svidja mi se ta cena od 20400 uz MixNetM... Na crno je oko 35000... (sad na brzinu video na malim oglasima) Eee, da je N8 toliko... Ili manje... :roll:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa ti uzmi Evo 3D, sta ti fali?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

EVO 3D ima povoljnu cenu u CT-u (ako neko hoce bez ugovorne obaveze) ali procitao sam da je lik koji ga je uzeo odmah i reklamirao zato sto je imao zaglavljen piksel i neko krckanje sa zadnje strane tj. na zadnjem poklopcu. Servis iz BG-a mu je dao odgovor da je to sve OK. Jedina pozitivna stvar je ta sto mu je CT ponudio da uzme drugi 3D ili da mu se vrati novac.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Sad sam pogledao cenu za EVO 3D u Telenoru, tamo je uz tarifu od 990din 45.960din :o Znaci, ovo u mt:s ponudi, ili je greska, ili je izuzetno povoljno.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Mislim da nije greska. Secate se kad je Desire Z isto isao vrlo povoljno pre ~mesec dana. :)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Теленор и цене телефона... :roll:
Није ништа чудан цена за Ево 3Д, у слободној продаји је 310е. Иначе леп моб и јак само тај екран, баш лош контаст и вениш боје.
Слобода или смрт

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

mezzano, tu razliku sam i ja video jos pre neki dan i bas se zacudio. Mada poznajuci telenor i njihove cene greska nije sigurno. Pametna mreza je sa cenama telefona bas preterala. :ohmy: :shock: :angry: :x

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

mezzano, ne verujem da je greska. Vidis da su spustili cenu i za SGS2. U prvoj turi je bio mnogo skuplji.
Telenor je opasno zaostao sa svojim ponudama (cene telefona i paketa) u odnosu na druga dva operatera.

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Treba mi mala pomoc oko kevinog racuna, Miks net M paket je u pitanju(50% popusta),svaki mesec placa nesto dodatno na pretplatu,iako nikad nije sve istrosila,uvek joj ostane bar 40% od dobijenog vremena,poruka...

Dakle,u papirnom racunu joj se pojavljuje nesto sto nosi naziv VAS SMS,tih poruka je imala 10 komada i isto ima sa desne stane racuna ima neku kolonu koja nosi naziv SPECIFIKACIJA NZRD,pa ispod naslova VAS STANDARD,toga imamo 11 komada i cena od 74,38din!
Sta je ovo? Telefon je Nokia,nemam pojma koji model,u svakom slucaju telefon nema,kameru,net i slicno...

Hvala.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

NZRD je "Naplata za račun drugog lica". To su poruke ka četvorocifrenim brojevima, za nagradne igre, horoskope, parking... Možda je keva slala neke poruke za neka glasanja ili slično.
To će se videti na listingu. Odi na ovaj link https://mojracun.telekom.rs/Registracija.aspx i registruj je, pa ćeš moći da pogledaš listing, i tu će se videti kad i na koje brojeve su te poruke slate.

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Hvala puno, poruke su slate za proveru stanja oko plate-penzije...

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 13:51

Post od DeDE »

Imam slican problem kao sto je i dusko1122 napisao(isto kod keve:)), isto je uzela Mix net M sa popustom ali joj stize uvecan racun. Bio sam u Telekomu i rekli su mi da se prijavila na neke dodatne uslige koje joj stizu sa cetvorocifrenog broja, u pitanju je neki horoskop sa broja 3340 i stizu joj svaki dan a kostaju oko 33 din. Probao sam da posaljem STOP na taj broj ali mi stize odgovor da sam uneo pogresan kod, takodje sam probao i STOP na 5885 sto su mi rekli u Telekomu ali njoj i dalje stize taj glupi horoskop.
Zamolio bih nekog ako zna kako da se odjavim, stvarno je bezobrazno pogotovo sto se moja majka ne seca da se prijavila na bilo kakav horoskop i ostala s..nja. Hvala!

Odgovori