Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Bio je S plus odavno,mogli su i neku jeftinu Nokia-u da ubace :lol:
A o ceni N9 ne treba gubiti vreme...
Poceli ugovori na 18 i 36 meseci,nadam se da nece i za telefone uskoro da uvedu to...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja smesnije pakete od ovih za internet nisam video za svoju 31 godinu. Pa kakva je to sprdacina? Cemu to ogranicavanje da se 50% paketa moze trositi iskljucivo od 00 do 06h? Marketing? Pa dajte onda kao sto Vip daje, popuste, dignite protok, ma bilo sta ali ostavite paket da se moze trositi normalno 24/7.
Druga smesna stvar je sto se onih drugih 50% zove "dodatni saobracaj". Zasto dodatni kad tu niko nikome nista ne dodaje, paket se zove npr. "surfuj vise 50" koji podrazumeva 50GB protoka. Ili mozda ja nisam dobro razumeo pa ste se ipak otvorili za neki dodatni saobracaj?

Malopre sam bio u jednoj od poslovnica u NS-u da bih uzeo sestri jedan od gore pomenutih paketa, i moram priznati da su se zaposleni prilicno izbezobrazili i postali mnoooogo drcni a uz to i nisu nesto previse upuceni niti mogu da daju nekakvo blize objasnjenje.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor je osvežio mapu pokrivenosti signalom Pametne mreže: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mre ... rivenosti/
iPhone 6 Plus

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Sve je to super, ali nama trebaju izbalansirani postpaid paketi, a ne prica bez sustine.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Azimuth
Их немој тако, перфидно пазе на здравље корисника, од 00-06 се спава а не зева по нету! :lol:
Слобода или смрт

magnolija
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2012. 18:25

Post od magnolija »

Danas mi je stiglo pismo iz Telenora sa kodom za E51, ja sva srećna uneh kod jednom, pojavi se info, greška u kodu, pokušam drugi put i pažljivo gledam šta unosim i opet greška u kodu, pronađem dodatne informacije na netu, uporedim IMEI sa telefona sa onim što su naveli u pismu, sve se slaže, pokušam još jednom, proverim šta sam unela, upuredim sa savetima na netu, sve ok, pritisnem # za kraj i ponovo: greška u kodu :blinky: Pokušala sam da pronađem na forumu da li postoje slična iskustva, ali nisam ih pronašla pa zato post stavljam ovde, jer je ipak vezan za Telenor usluge. Da li neko ima slično iskustvo ili bar da me uputi na deo foruma gde mogu pronaći informacije (jer nova sam na forumu, pa se jođ uvek ne snalazim :oops: )? U pismu piše da ukoliko se kod 3 puta pogrešno unese otključavanje će biti onemogućeno. Suludo mi je da verujem da su mi dali pogrešan kod, a opet, ja ga definitivno nisam pogrešno unosila... Naravno, stoji i napomena da pismo sačuvam i da ga priložim ovlašćenom servisu u slučaju neuspešnog otključavanja aparata navedenim kodom. To je ok, ali sam želela da "zaobiđem" servis i da to završim u kućnoj varijanti, al očigledno neće da može :angry:

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

U kucnoj varijanti ne mozes da zavrsis nikako,verovatno su ti dali pogresan kod,tako da ne verujem da mozes tu nesto da uradis,jedino da nosis u servis da ti ga oni otkljucaju...

magnolija
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2012. 18:25

Post od magnolija »

Da... Baš ću da se iscimam do ovlašćenog servisa, kad budem imala vremena, pa da vidim šta će oni da mi kažu :)

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

mezzano napisao:Noviteti u Telnoru
Nokia 100
Nokia Asha 201
Nokia Asha 300
Nokia C2-05
Nokia N9
A Lumia!?! Pa nije 2007. godina!

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

stvarno je telenor preterao sa ovim glupostima i debilnim akcijama.dajte uradite nesto konkretno dajte na fleksibilne pakete kao sto je smart u vipu 1100 pa da i neprenosim ovo se isplati nego prenesi 400.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi Telenor sajt

Redizajniramo zajedno Telenor web prezentaciju!

Napravili smo 4 predloga nove Telenor web prezentacije. Pomozi nam da izaberemo najbolji. Prijavi se i glasaj za svog favorita.

http://www.telenov.net/
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Glasao sam za 4. predlog.
Zasto u trecem predlogu pise "iOS mobiteli"? Zar "mobitel" nije hrvatska rec? :?
I da li to znaci da Telenor priprema doalazak iPhonea?
Ala ce da se obraduju Appleovci, ako je tako. :)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Vidim pominje se iOS,pa nece ovo biti lose :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Obradovace se isto kao i ljubitelji Nokie sa cenom N9 :lol:
Bolje da su izbacili neku anketu da li vam se svidjaju trenutni paketi i sta bi ste izmenili na njima...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Нажалост после пуно година поднео сам захтев за прекид претплатничког односа....Сада чекам да ме позову(наводно то су у обавези) и да ме питају за разлоге,кажу да им је рок 15 дана за позив...Сложио бих се са претходником,у вези тога да би могли и кориснике да питају шта мисле о тренутним пакетима.Шта одговорити,шта могу да ми понуде да ме приволе а што већ други не нуде повољније.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

dzonsi, ispod 100.000 nista :) n9 ce da bude budzetni u poredjenju sa iphoine
PetarI, neces vise da budes "power user" ?

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Jel vazi u Telenoru pravilo da ako si korisnik 6 i vise meseci mozes uzeti telefon bez provere kod kreditnog biroa? Ili nesto slicno.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Proverio sam nece biti iOS,ono je kao samo fora,kakvi kreteni!

Mislim da posel sest meseci mozes da uzmes bez provere.. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Andrijano, hvala na informaciji. Verovatno cu prebaciti jedan stari prepaid na postpaid, mrzi me vise da uplacujem kredit :)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ako si korisnik vise od 6 meseci, mislim da imas i pravo da uzmes telefon na rate, kroz uvecani mesecni racun.

Odgovori