Smatram da je neka tenzija bespotrebno ispoljena na ovom forumu,koji bi u principu trebao biti namenjen ljubiteljima mobilne telefonije koji se preko njega na neki nacin druze,

.Ispostavilo se da smo zauzeli neke linije kao da maltene radimo u tim firmama i samim tim cuvamo svoja radna mesta.Iznecu svoj slucaj,jer bio sam korisnik sva 3 operatera.Prvo smatram da nijedan u urbanim sredinama i duz glavnih puteva nema problema sa prijemom i sa netom,svi su se popravili...Od 2001 godine nalazim se na postpejdu i od pocetka sam bio (prvo Mobtel)pa onda Telenor korisnik.Da mi je tada neko rekao,mada su i tada bili malo skuplji da necu znati sta sa brojem kad mi za 1 1/2 meseca istekne ugovor ne bih verovao.Prvo smatram da su stvarno preterali sa cenama i paketa i telefona,drugo na radnom mestu mi je 063 neupotrebljiv.Onda sam iz ciste radoznalosti uzeo Vip,jos kad se pojavio.Bio sam svedok rominga na teritoriji nase zemlje,jer u pocetku su stvarno koristili infrastrukuturu mts.To naravno nije uticalo na iznos racuna,jer tek su pocinjali i bili su spremni da idu i na svoj gubitak.Onda su se pojavili smartovi...gledano iz perspektive korisnika naviknutog na minute i sms,sama pojava Vipa sa paketima u kojima imate Mb bila je velika novina i drgoj dvojici operatera je trebalo malo vremena da se i oni "zavrte",a smartovi su to sve ispeglali na neki nacin i to je bilo malo cudno...E sad,ako uzmemo da nisu ama bas svi zaludjenici androida i da bi vise voleli pricati,onda je ispalo da je to pun pogodak,koji sms,koja provera mejla i ostatak za pricu...Medjutim imali su neke gafove tipa kazne za prevremeni raskid i famozni prestanak pretplatnickog odnosa i rekoh zbogom.
Sta sada...tu utrcava mts sa famoznom akcijom 50% bez uzimanja aparata.Pokrivenost na radnom mestu vise nego odlicna,net imam i u toj "vukojebini" i u gradu...Ali...svaka promena zahteva odlazak u poslovnicu,jer putem kol centra nemozete ama bas nista resiti,tamo cak kako je mislim banega naveo dva saltera a ono 15 ljudi ceka,onda aktivacija kartice,npr sa pripejda na postpejd moze da traje i 24 sata,ali molimo Vas,kada dobijete signal,dodjite da potpisete ugovor(koliko puta molicu lepo da dolazim)...Znaci svaki operater ima svoje pozitivne i negativne strane.Treba odabrati prema sopstvenim afinitetima,zelji i mnogo cemu onoga kod koga cemo biti,ovde izneti svoja iskustva koja imamo,jer nijedan nije zlatan.Ne zaboravite,sva tri zive od nas...Mozda sam nesto preskocio,mogao bih pisati dve stranice,malo bi bilo.Pozdrav svima.