A1 novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
AquaZX, kakvu dzevu? JA se uklapam u svoju tarifu, ali zasto za 500 kinti ne bih dodao jos jako puno? Jer - za 500 kinti ja dobijam vise minuta, poruka i Interneta. Radi se o tome da se prvo trosi ovaj net dodatak - to sa sve ukljucenim free tetheringom ne mogu da potrosim za metar dana, A onda se 1100 Smartova deli samo na minute i poruke. I ja onda profitirao debelo - slazes li se?
Pa jel to dizanje dzeve sto zelim da dobijem nesto za sebe? A ako izvedem za sebe, mozda ce moci jos neko...
Gde sam ja rekao jedno, radio drugo? Ova promocija nije postojala kad sam ja potpisivao ugovor - da jeste, sigurno je da bih je uzeo odmah!
Necu da placam vise ako ne moram. To mi je jednostavno u krvi. Ako postoji i najmanja sansa da nesto dobijem po nizoj ceni, ne biram sredstva da do toga dodjem. E tako i ovde, ima da kopam i rovarim koliko god je moguce, da trazim da razgovaram sa nekim glavonjama u Vipu, da dobijem ono sto zelim, i sto mislim da mi pripada. Ne trazim telefon, trazim gigu neta!
Pa jel to dizanje dzeve sto zelim da dobijem nesto za sebe? A ako izvedem za sebe, mozda ce moci jos neko...
Gde sam ja rekao jedno, radio drugo? Ova promocija nije postojala kad sam ja potpisivao ugovor - da jeste, sigurno je da bih je uzeo odmah!
Necu da placam vise ako ne moram. To mi je jednostavno u krvi. Ako postoji i najmanja sansa da nesto dobijem po nizoj ceni, ne biram sredstva da do toga dodjem. E tako i ovde, ima da kopam i rovarim koliko god je moguce, da trazim da razgovaram sa nekim glavonjama u Vipu, da dobijem ono sto zelim, i sto mislim da mi pripada. Ne trazim telefon, trazim gigu neta!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
AquaZX napisao:@miodrage:
Dizes dzevu bezveze po forumu.
Hteo sam da kazem da jedno govoris a drugo radis. Hvalis da se savrseno uklapas u smart1100 ali si zinuo na promociju od 1GB. Kao da ne razumes da je to promocija a ne stalna ponuda.
.
covek jednostavno hoce da doplati i da koristi plus 1Gb neta kao sto to imaju novi korisnici. em sto je stari korisnik, em sto zeli posteno da doplati da ima to sto se nudi, svako normalan bi to preduzeo. A na njima je da to i realizuju.

@miodrage:
slazem se ja da treba da profitiras ali i da treba da jasno sagledas svoje potrebe. (koje btw preko VIPSmart jasno i javno istices mesecima na forumu)
Ako ti do sada nije bio dovoljan paket zasto nisi uzeo vecu tarifu prema svojim realnim potrebama i uredno platio za ono sto ti radi posao i kraj.
Nego sad ispada VIP los jer ne postuje stare korisnike, ma daj. Dil je dil u trenutku sklapanja. Ako se nesto pojavi u redovnoj ponudi operator to ponudi i postojecim korisnicima (meni dali VIP minute za smart) ali ako je nesto promocija onda je jasno.
Kukati u poslovnicama za promocijom je isto kao osporavati pravo prodavca da promotivno spusti cenu na odredjeni period.
A ti vec kupio pa ti krivo.
slazem se ja da treba da profitiras ali i da treba da jasno sagledas svoje potrebe. (koje btw preko VIPSmart jasno i javno istices mesecima na forumu)
Ako ti do sada nije bio dovoljan paket zasto nisi uzeo vecu tarifu prema svojim realnim potrebama i uredno platio za ono sto ti radi posao i kraj.
Nego sad ispada VIP los jer ne postuje stare korisnike, ma daj. Dil je dil u trenutku sklapanja. Ako se nesto pojavi u redovnoj ponudi operator to ponudi i postojecim korisnicima (meni dali VIP minute za smart) ali ako je nesto promocija onda je jasno.
Kukati u poslovnicama za promocijom je isto kao osporavati pravo prodavca da promotivno spusti cenu na odredjeni period.
A ti vec kupio pa ti krivo.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
AquaZX, mislim da nisi dobro razumeo, miogrande samo hoce da uz minimalnu doplatu dobije prakticno duplo vise. Sto mi je razumljivo i normalno. A zasto i ne bi hteo to? Ti bi radije presao na duplo vecu tarifu i dao gotovo duplo vise para umesto da das svega par stotina za nesto sto vec imaju u ponudi?
Ova politika Vip-a je vise nego smesna, da novi korisnici a jos bolje potencijalni, imaju bolje uslove i da dobijaju vise od starih i vernih platisa... Ne mogu da nadjem opravdanje niti objasnjenje jer je kod druga dva operatera drugacija i normalna prica, sve je dostupno svima u svakom momentu.
Ova politika Vip-a je vise nego smesna, da novi korisnici a jos bolje potencijalni, imaju bolje uslove i da dobijaju vise od starih i vernih platisa... Ne mogu da nadjem opravdanje niti objasnjenje jer je kod druga dva operatera drugacija i normalna prica, sve je dostupno svima u svakom momentu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
AquaZX, brate evo i drugi ti objasnjavaju a i ja, pa ti ili namerno trolujes, ili jednostavno nisi u stanju da ukapiras?
Pa nisam blesav da dam 2600 din za Smart2200, si normalan ti? Za 9 meseci koliko koristim Vip Smart nijednom ne da nisam probio 1100, nego nisam presao 850. Ali zasto da ne pokusam da uzmem jos nesto? 500 din za gigu neta - i njima sam napisao, i uvek javno gazem - fenomenalna ponuda.
Sve sam napisao u prehodnim postovima, pa da se ne ponavljam.
A inace uvek sam osudjivao pojavu da novi, ili potencijalni korisnici dobiju bolje uslove od redovnih platisa.
Pa nisam blesav da dam 2600 din za Smart2200, si normalan ti? Za 9 meseci koliko koristim Vip Smart nijednom ne da nisam probio 1100, nego nisam presao 850. Ali zasto da ne pokusam da uzmem jos nesto? 500 din za gigu neta - i njima sam napisao, i uvek javno gazem - fenomenalna ponuda.
Sve sam napisao u prehodnim postovima, pa da se ne ponavljam.
A inace uvek sam osudjivao pojavu da novi, ili potencijalni korisnici dobiju bolje uslove od redovnih platisa.
Na žalost AquaZX je u pravu za ovo:
Nego recite vi meni nešto drugo - koliko na VIPu kasni stanje - izveštaj? Prošlog meseca sam često proveravao stanje, posebno pred kraj meseca i više puta dnevno, i nikad nisam dobio poruku da sam prekoračio tarifu Smart 1100, poslednja poruka koju imam je nekih 1087 potrošenih, da bih juče dobio račun na kome piše da sam tarifu prekoračio sa 35-6-7 poruka ka mt:s-u, 4MB, i par minuta na mt:s-u, što čini račun uvećanim skoro za 50%. Logično, devojka mi je na mt:s-u i ne sporim ostvareni saobraćaj, i platiću ga (kao da imam izbora
), ali da ponovim pitanje - Koliko kasni provera stanja jer definitivno nije dovoljno ažurna da bi pred kraj meseca moglo da se prati da se ne probije tarifa, jer svako probijanje donosi drastično uvećanje računa?
svrha promocije i jeste da privuče nove korisnike iako je to kratkovido ako se neko navuče na paket zbog kratkotrajne promocije, ali to je sad druga stvar. To je cilj promocije. Ni jednu kompaniju koja se prodaje u Maxiju neće zanimati da li ste ikada kupili neki njihov proizvod ili ste svakodnevna mušterija, dobićete ceger ili posudice za zamrzivač samo ako tog i tog datuma, na tom i tom mestu kupite tačno određenu količinu nečega.AquaZX:
A ti vec kupio pa ti krivo
Nego recite vi meni nešto drugo - koliko na VIPu kasni stanje - izveštaj? Prošlog meseca sam često proveravao stanje, posebno pred kraj meseca i više puta dnevno, i nikad nisam dobio poruku da sam prekoračio tarifu Smart 1100, poslednja poruka koju imam je nekih 1087 potrošenih, da bih juče dobio račun na kome piše da sam tarifu prekoračio sa 35-6-7 poruka ka mt:s-u, 4MB, i par minuta na mt:s-u, što čini račun uvećanim skoro za 50%. Logično, devojka mi je na mt:s-u i ne sporim ostvareni saobraćaj, i platiću ga (kao da imam izbora

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Bio sam u poslovnici, objasnio se sa menadzerkom, trazio sam samo decidirane razloge zasto ja ne mogu da dobijem gigu za 500 kinti. Konacno sam dobio odgovor koji mi je donekle smislen, ali ne i zadovoljavajuci. Znaci to je trenutna promocija, niko ne zna dokle ce da traje. Samo onaj ko u tom momentu potpisuje novi ugovor na 2 godine moze da je uzme, bilo da je novi korisnik, ili postojeci koji obnavlja ugovor. Ok. sve sam to znao, ali nije me kostalo ama bas nista da pokusam.
gargamel4, azuriranje stanja po Vipu oni rade 3x dnevno. S tim da automat cesto azurira i na 2-3 sata. Ipak, uvek lepo pise - stanje informativno... Jer nije stvarno stanje. Ja sma ti lepo rekao da poslednji dan ne upotrebljavas telefon, ipak me nisi slusao....
gargamel4, azuriranje stanja po Vipu oni rade 3x dnevno. S tim da automat cesto azurira i na 2-3 sata. Ipak, uvek lepo pise - stanje informativno... Jer nije stvarno stanje. Ja sma ti lepo rekao da poslednji dan ne upotrebljavas telefon, ipak me nisi slusao....
Nema veze, nije stvar u parama, nije to neznamšta, preživećemo, ali me nervira princip. Iz priloženog je očigledno da im provera kasni mnogo više, jer nema šanse da sam u 7-8 sati što je neki prosek koji ste svi rekli, napravio toliko saobraćaja. Ovo je bilo minimum 24 sata.
Nezgodan je SMART za data saobracaj. Zaokruzuje na 100kb.
Nek ti kasni provera 3-4h, obavis nekoliko poziva, poruka, proveris mail 10x i probijas.
Sto kaze miodrage - na smartu poslednji dan se treba suzdrzavati. Ovo vazi samo ako se cilja da se potrosi u 1 smart. Prakticno nemoguce.
Za te stvari (data) su mnogo bolji klasicni postpaid paketi gde se sve trosi zasebno.
Nek ti kasni provera 3-4h, obavis nekoliko poziva, poruka, proveris mail 10x i probijas.
Sto kaze miodrage - na smartu poslednji dan se treba suzdrzavati. Ovo vazi samo ako se cilja da se potrosi u 1 smart. Prakticno nemoguce.
Za te stvari (data) su mnogo bolji klasicni postpaid paketi gde se sve trosi zasebno.
miodrage, pa sad, en sećam se da si baš tako rekao, pre će biti - kad se približim 1000tom smartu - telefon u fioku. No nema veze.
Nego ti si hteo + 1GB na postojeći paket? A ona zavitlancija da dobiješ karticu, telefon koji prodaš i za te pare kupiš G-Mate?
Nego ti si hteo + 1GB na postojeći paket? A ona zavitlancija da dobiješ karticu, telefon koji prodaš i za te pare kupiš G-Mate?
Данас сам отишао до једне од пословница Вип-а у Новом Саду,старији син ме је замолио пошто неможе од посла да одем мало да процуњам,шта би му одговарало,јер му истиче уговор...Ови имају још једну промоцију,али БАШ за нове кориснике који се први пут појављују...4 модела Нокије,укључујући ту и 500(па ко воли),првих 6 претплата 50% умањено,чак и да се узме по овој промоцији смарт тел.за 1 дин+1Гб интернета,плаћа се пола претплате а интернет додатак у потпуности.... 

Морам опет мало да навратим на странице форума...Уз потребу из претходног јављања,уједно сам и поднео захтев за промену тарифе са Смарт 1100 на 325,као више ми је то одговарало...Добијем поруку да је одобрена промена тарифног пакета,прелаз је 17/18,значи пре 6 дана...Сада ја бих требао да сам на 325,међутим кад вршим проверу добијам неку поруку која заблокирана на неких 12,13 смартова,тако да незнам више на којој сам тарифи.Звао сам кориснички,ишао до пословнице и добијао обећање да ће бити све у реду док се систем мало не стабилише
.Ајд мало реко да Вам загорчам,успут сам затражио да ме врате на смарт тарифу,да видим како се систем стабилише...Друга је ствар што уопште немам контролу над потрошњом,шта радити?То је онај професионални Вип...

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
PetarI, ja sam na 325 tarifi i ne sećam se kad sam porukom proveravao stanje. Imam Call Meter NG, koji potpuno menja tu poruku. Negde pred kraj obračunskog perioda, MOŽDA proverim stanje - zbog parkinga i drugih SMS servisa i toliko. Nekako nemam poverenje u server koji se sravnjuje 1-2 puta dnevno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Види,говорим о томе да им је систем "запуцао" на промени тарифе и да добијам старе поруке,које су такође "закуцане" на неко стање од пре пар дана.Сви покушаји да се то поправи иду у правцу да треба систем мало да се стабилизује,и та ситуација и даље тако траје.Ја користим Нокиу 6303и,тако да мислим(а и незнам о којој је апликацији реч)вероватно неби код мене радила.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Upravo mi stigao SMS sa sledecim sadrzajem:
Do isteka ugovora imam inace jos 7 meseci...
Obraduj sebe ili dragu osobu jos jednim postpaid telefonom! Samsung Galaxy Fit za samo 1din umesto 5990din vec u tarifi Smart 550! Pozuri do Vip centra - promocija traje do kraja aprila! Ponuda vazi uz dodatnu ugovornu obavezu i internet tarifni dodatak. Za vise detalja odgovori sa ? Vip!
Do isteka ugovora imam inace jos 7 meseci...