A mts: produzio akciju 50% do nove godine i to je sjajna promocija. Ako jesenas nema nista povoljno od telefona u ponudi telenor, trazicu im Prenesi i Surfuj 500 za 50% popusta sa novim ugovorom. Ako mi nedaju ostavicu im karticu na stolu i uzeti novi broj kod prijatelja i paket MixNetS sa popustom ce izaci 347 din. ejjj pa gde to ima. A telenorovci neka prave Portal Dobre Stvari
Deksi, zasto uzimati nov broj ako mozes stari da zadrzis? Mislim da tako jos vise pakostis operateru od kojega si otisao. Broj je tvoje vlasnistvo, a ne njihovo...
miodrage napisao:Mislim da tako jos vise pakostis operateru od kojega si otisao.
Mozda si i u pravu, ali nervira me ona poruka koja se emituje kad neko pozove, a imam bas dobar sesto cifreni broj. Ali ostavio bih im je na stolu iz inata. mezano upravu si, lose sam ga izracunao
joejoe napisao:Oni su skroz odlepili ako su nesto umislili da odskacu kvalitetom usluge.
Na sve tri mreze kod nas je sada uglavnom sasvim zadovoljavajuci kvalitet mreze i za pozive i za internet. Od toga sto su oni presli na TCP/IP kao kicmu svoje mreze ja nemam apsolutno nista. Pa nisu ljudi ovce (?) da im placaju brdo para zato sto im neko ispira mozak preko tv-a da telenor ima 'pametnu mrezu' i neki glupavi portal!
Ili neka se isticu sa ponudom paketa ili telefona ili laptopova po sjajnim cenama, ili hvala prijatno!
Ne znaju ni oni sta je,cisto da se ljudi loze,reklamiraju brzinu neta kao da cu da skidam ne znam ni ja sta preko fona sa svojih 500 Mb,a signal uzasan po Beogradu,mogu da zamislim kako je po manjim mestima...
miodrage, da znam da tu poruku cuje onaj ko zove. mezzano, i to niije los predlog.
Signal telenora je ovde na jugu u manjim mestima losiji od mts-ov. Moja supruga je iz okoline Bojnika, 22 km. od Leskovca i tamo skoro niko nekoristi telenor. Tamo jedva uspem da posaljem sms iz nekoliko pokusaja a poziv i ne pokusavam jer ako zelim da kazem par reci to moram uraditi iz 5 pokusaja i odose 5 minuta. A pametni internet 5x brzi ........od toga nema ni traga.
Murinho, koliko ja znam nemaju, ali odes pa pitas. No ako si nov korisnik verovatno ti nece dati nista. Tek ako pretis da ces da ih napustis, onda mozes da iskukas ponesto... Skrti su vise nego Skoti i Pirocanci zajedno.
Za mene Telenor je najgora solucija, ali opet, ako bas pratis promocije i sve, i jos imas najvise kontakata kod njih, onda se tu i tamo isplati... Inace jok.
Za budzet najveci prijatelj je mt:s, a sto se tice price, tu je Vip sa Smart paketima neprikosnoven.
bez uvrede,ali vip smart paketi su nesto najgore sto sam ikad probao...da bih mogao da koristim besplatne minute u vipu moram prvo da potrosim sve smartove...ako izaberem da cu smartove trositi na pozive,za razgovor od minut mi se skidaju 2 smarta zbog uspostave poziva...takav vid tarife mozda odgovara nekom sa vecim budzetom,ali meni u nizim tarifama ne odgovara...sa druge strane telenor za 990din daje 500 poruka,150 poziva i neogranicen internet iako mi je vecina prijatelja u vipu,presao bih u telenor zbog boljeg paketa
Murinho, i onda na tih 990 din dodas jos 120 i od mts-a dobijas 300 minuta ka svim mrezama, 600 sms-ova i 600MB neta + sto ti je MMS 2,5din Ako jos uzmes onaj popust od 50%... Bog da te vidi
Prelistaj malo ovde pa procitaj iskustva ljudi sa tim "neogranicenim" netom Po potrosenim MB, ono neograniceno toliko "dobro" radi da ces dizati u nebesa nekadasnji dial up
Poenta mog posta nije da tebe ili nekog drugog odvucem u mts/vip ili da pljujem telenor, zelim samo da kazem da ovi nasi operateri nista ne daju badava i neograniceno. Sve sto se moze naplatiti, to ce i uraditi, a sto daju "dzabe" to nece raditi ili ce raditi tako da ces ti iznerviran odustati od koriscenja tog servisa ili im pak doplatiti za jos malo necega.
Sto se surfa tice, ako nista neces skidati onda ti je 600MB sasvim dovoljno. Ili veci paket, 600min, 1200sms i 1,2GB - 50% popusta i placas po ceni nizeg (pricam za mts). Ako pak planiras da skidas nesto, onda zaboravi za net preko telefona prvo zbog brzine a drugo zbog ogranicenja i idi na adsl ili kablovski.
imam adsl kod kuce,a uskoro cu ga zameniti kablovskim,jer je bolja ponuda i jeftinije me izadje...taj internet na mobilnom koji bih serovao na tablet sam planirao da koristim za pretrazivanje i facebook,ne za skidanje pogledacu sad ponudu kod mts,hvala na savetu
inace,korisnik sam vipa 4 godine i nikad nikakvu beneficiju nisam dobio,ne postuju stare korisnike ni malo -.-
Murinho, ok, to je tvoje iskustvo, ne znam koji paket koristis, ja sam vise puta napomenuo da je Smart 1100 meni fenomenalan. Da je Smart 2200 jeftiniji 500-600 din, ili da daju onaj 1 GB neta to bih odmah platio.
Meni licno su ti razgovori u mrezi glupost koja prosto boli, ajde da se trosi paralelno uz normalne minute, ali posle... e pa ne dam pare pa Bog. Pre bih crk'o. Zato na njih i ne racunam, ponasam se kao da ih i nemam.
Nego nije mi jasno - kako mislis potrosis 2 smarta za 1 minut razgovora? Pa ne skida se 1 smart za uspostavu veze, a drugi za zapoceti minut? To je nebulozno. Do momenta trajanja poziva 00:59 (u sec) to kosta 1 smart, sledeci sekund kad pocne, tj kad pokaze 01:00 (ovog puta u minutama), tog momenta taj razgovor pocinje da kosta 2 smarta i toliko kosta do 01:59.
Slazem se da je sve ispod 500 smartova malo za neko koriscenje telefona, osim ako bas ne pricas i ne kuckas poruke, i ne ides na net, ali ako neko koristi Smart 550, mislim da je sumanuto ne dati jos 400 din vise i uzeti duplu kolicinu smartova.
Zato i kazem da je po meni Smart 2200 bezobrazno skup.
Do kada im vazi ova promocija preko ovog glupog portala sto se dobija duplo vise minuta ili mb dva meseca? sacekao bih sledeci mesec posto je vec proslo pola maja.. i jel je neko aktivirao?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.