MTS novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Re: MT:S novosti
pomahnitali, aktiviranjem 3G usluge nećeš dobiti brži internet. Ukoliko telefon podržava i imaš 3G signal, moći ćeš da surfuješ 3G brzinom. U suprotnom, ostaćeš na EDGE, bez obzira što si aktivirao 3G uslugu. wucinac, plaćaju se samo pretplate do isteka ugovorne obaveze.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
pomahnitali, kao sto je mezzano sturo objasnio, 3G brzina surfa postoji na svim telefonima koji podrzavaju ovu mogucnost. Placanjem te posebne 3G pretplate, imas mogucnost besplatnog pristupa preko 3Gmondo APN-a, i jos imas video pozive po ceni obicnih - ako se ne varam. Sve u svemu, ne isplati se platiti ni dinara.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
pomahnitali sigaran sam jedno 3 god ako to nešto znači .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pomahnitali, za 3G internet nije potrebna 3G pretplata. Ta pretplata se odnosi isklicivo na video pozive i pristup sadrzajima preko 3GMondo APN-a.
Ja bez problema koristim 3G internet (UMTS, HSDPA) kad god je dostupan bez ikakve dodatne 3G pretplate.
Ja bez problema koristim 3G internet (UMTS, HSDPA) kad god je dostupan bez ikakve dodatne 3G pretplate.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
mt:s je imao pravilo da uz kupovinu "3G" telefona (posebno su označeni na sajtu) automatski dodatno naplaćuje 3G uslugu nekih stotinjak dinara preko pretplate. Tako je bar bilo ranije, ne znam da li im to pravilo još uvek važi. Takođe, ne znam da li to pravilo važi i za KT pakete.
Napomena: Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G servis
3G Postpaid
Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća mesečnu pretplatu za 3G uslugu.
Mesečna pretplata za 3G uslugu iznosi samo 116,82 dinara sa uračunatim porezom, a omogućava:
•video poziv po ceni običnog poziva za vaš tarifni profil
•pristup 3G sadržajima na Mondo WAP portalu preko jedinstvene pristupne tačke 3Gmondo.
Trajanje usluge se automatski produžava svakog meseca.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: MT:S novosti
Da li to znaci da,ako imam na raspolaganju odredjen broj minuta u okviru pretplate,da se od tih minuta "otkida" video poziv,ili video poziv ima tarifu,kao "obican" poziv u okviru te tarife kada se potrose "besplatni" minuti?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- tomas.hokenberi
- Moderator
pelleruma, video poziv se placa posebno, ako nesto nisu menjali.
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Video poziv se placa posebno kod svakog operatera, ali cene valjda variraju od paketa do paketa.
U Telenoru kazu ovo:
Za uslugu video poziva ne postoji mesečna pretplata, a pozivi se tarifiraju na isti način kao i obični govorni pozivi, po ceni iz tarifnog paketa korisnika.
U Telenoru kazu ovo:
Za uslugu video poziva ne postoji mesečna pretplata, a pozivi se tarifiraju na isti način kao i obični govorni pozivi, po ceni iz tarifnog paketa korisnika.
NOKIA E7 User
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
E jesam glup, ja uključio 2g only da čuvam bateriju i nisam imao pojma da samo treba to da isključim, da ne moram ni podešavanja da menjam ni ništa.
Međutim, piše mi samo "H" i brzina je 2-3mb/s, a 3G se pojavi samo na sekundu-dve i nestane. Ne znam koje su razlike između tih oznaka i da li ih ima uopšte, i kolika bi trebala da bude brzina?

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
H je HSPA - sto je u principu 3.5G, ili cak 3.75G kako neki vole da kazu. To je jos brze od 3G, sto ce reci, kad ti se pojavi 3G pao si konja na magarca. Nema veze, ne beri brigu, bitno je da radi 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
Ma najgore od svega je što sam ja na starom telefonu koji je imao 3g godinu dana surfovao preko edge-a. 

zna li neko da li ona promocija 50% popusta vazi za sve postpejd nove korisniike i kad uzimaju telefon u paketu ili kako sam ja razumeo samo na odredjene telefone? hvala
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: MT:S novosti
Vazi samo na odredjene telefone
Licno sam ih pitao a i imas na njihovom sajtu obelezen telefon sa popustom 

a jel zna neko da li će 50% promocija trajati i sledeće godine?
planiram da prenesem broj iz telenora u mts ali se pitam da li da potpišem na 12 ili 24 meseca, jer u slučaju da je signal loš ili internet spor kako pričaju ljudi, možda ću u tom slučaju gledati da ih otkačim posle 12 meseci
planiram da prenesem broj iz telenora u mts ali se pitam da li da potpišem na 12 ili 24 meseca, jer u slučaju da je signal loš ili internet spor kako pričaju ljudi, možda ću u tom slučaju gledati da ih otkačim posle 12 meseci

- tomas.hokenberi
- Moderator
djone, promocija od 50% tokom celog ugovora vazi samo ako ne uzimas telefon. Uz neke aparate se moze dobiti popust od 50% na 6 meseci i to je posebno obelezeno uz te aparate.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Juce sam produzio ugovor uz popust 50%. Veoma ljubazna u lepa devojka mi je rekla da ako se opredelim za box ili telefon moze da se ponisti postojeci ugovor i potpise novi, valjda to ranije nije bilo moguce. I jos jedna pohvala za mts, imaju 2 galaxy s3 modela, odvojena od ostalih obicnih telefona, u telesmor je najbolji telefon ace+.
U BOX paket se mogu uključiti postpaid, ADSL i IPTV linije koje su vec pod ugovornom obavezom, bez obzira na period isteka ugovorne obaveze, a za koje su zaključeni promo Ugovori u sledećim kampanjama:
* u kampanjama za postpaid usluge mobilne telefonije bez telefonskog aparata (tzv. kampanje sa popustom u pretplati)
* u svim kampanjama za ADSL i IPTV
* postpaid linije mobilne telefonije za koje su zaključeni promo Ugovori sa telefonskim aparatom, a za koje je do isteka ugovorne obaveze preostalo manje od 3 meseca.
Izvor: mts
* u kampanjama za postpaid usluge mobilne telefonije bez telefonskog aparata (tzv. kampanje sa popustom u pretplati)
* u svim kampanjama za ADSL i IPTV
* postpaid linije mobilne telefonije za koje su zaključeni promo Ugovori sa telefonskim aparatom, a za koje je do isteka ugovorne obaveze preostalo manje od 3 meseca.
Izvor: mts
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Kupio bi Galaxy II preko MTS-a. Koristim Mix Net M paket. Posto vidim da se to radi preko njihovog web-shopa dosao sam u jednom trenutku u zabunu oko cene ovog telefona. Kada dodjem do stavke "Dopuna podataka i plaćanje" ima nacin placanja pouzecem ili online placanje karticom. E sada mene zanima da li je cifra 36000din cena koja treba i da platim za taj mobilni ili ce paket tolko kostati pa cu placati 12 meseci po 3000din? Ako je 36000din + 3000din mesecno 12 meseci onda sam u potpunosti pogresio i po prilicno je nejasno napisano. Mada mi se cini da je to tako u stvari.
Zovem ih na 789 ali su tamo non-stop zauzeti i izbaci me automat.
Zovem ih na 789 ali su tamo non-stop zauzeti i izbaci me automat.
Cena telefona za taj paket je 36.000,00 RSD.
Možeš platiti u celosti ili ćeš plaćati 12 rata po 3.000,00 RSD + 1.121,00 RSD za paket.
Na cenu paketa trebaš dodati i 116,82 dinara za 3G servis.
Napomena sa MTS sajta:
Možeš platiti u celosti ili ćeš plaćati 12 rata po 3.000,00 RSD + 1.121,00 RSD za paket.
Na cenu paketa trebaš dodati i 116,82 dinara za 3G servis.
Napomena sa MTS sajta:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/3gs ... tpaid.htmlKupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća mesečnu pretplatu za 3G uslugu.
Mesečna pretplata za 3G uslugu iznosi samo 116,82 dinara sa uračunatim porezom, a omogućava:
video poziv po ceni običnog poziva za vaš tarifni profil
pristup 3G sadržajima na Mondo WAP portalu preko jedinstvene pristupne tačke 3Gmondo.
Trajanje usluge se automatski produžava svakog meseca.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Onda sam dobro procitao znaci telefon ce me izaci 36000din ali tek posle 12 meseci. Sta onda oni hoce da platim pouzecem? Tu sam stao sa kupovinom jer sam mislio da kada stigne postar da treba 36000din da platim i onda jos da placam 3000din+1121din+116,82 din.
Ovo za 3g im je losa fora, niti je to vise neka nova tehnologija, niti neko koristi. Po meni bi trebalo da to bude dodatno usluga a ne da budes u obavezi kroz kupljen telefon da ti jos naplacuju. Bolje da podignu za 2000din svaki pa da te ne obavezuju sa 3g.
Ovo za 3g im je losa fora, niti je to vise neka nova tehnologija, niti neko koristi. Po meni bi trebalo da to bude dodatno usluga a ne da budes u obavezi kroz kupljen telefon da ti jos naplacuju. Bolje da podignu za 2000din svaki pa da te ne obavezuju sa 3g.