MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Re: MT:S novosti

Post od Zligor »

Mora sad ovi iz robnih rezervi da intervenisu i prodaju 10.000 galaxy s3 modela :) a operateri koji su sakrili s3 da se kazne

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

S3 nema ni u Handy (oni imaju ugovor za telefone sa mts i vip), oni moraju da poruče i čeka se ... nestašica S3 :)

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

danas sam bio i do Telenor poslovnice u mercatoru u Bg, i cujem da devojka sto radi kaze klijentu da "trenutno nemaju S3"... znavi nestasica opsta :D

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Juce u telekomu u Delta City info da S3 stze u oktobru. A u Samsung prodavnici na spratu, regularno ga prodaju.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Sad će Vlada da reaguje na tržištu iz robnih rezervi...
;)
Izvinjavam se na trolu, ali nisam mogao da izdržim. Mnogo me podsetilo na priču sa uljem i šećerom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Gledajuci ljude po DC, SGS 3 je osnovna zivotna namirnica, mozda i PDV skinu na 8% :D

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

Telekom Srbija izgubio je skoro 300.000 korisnika od početka 2012. godine , a negativan trend se nastavlja.
http://telemetar.rs/active/sr-latin/blo ... rbija.html

sa onako smesnom ponudom telefona me ovo i ne cudi

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Zligor, kao sto si i rekao,sa tom smesnom ponudom telefona nije ni cudo,a tek da nisu dali onu ponudu od 50%,to bi tek bilo interesantno..

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: MT:S novosti

Post od pelleruma »

Ne mogu da verujem u taj podatak.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ponuda telefona jeste slaba a i to sto nude je po visokim cenama. I mene je iznenadila ova vest sobzirom da nude idealan popust od 50% ali izgleda da nema nista bez dobre ponude telefona u cemu je vip daleko ispred ostala dva operatera.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

Kome ne treba telefon uzeo je popust, drugi du promenili operatera zbog telefona, mts preteruje + onaj 3g servis sto nikako da ukinu.
http://www.evocentar.net/2012/08/17/vip ... 12-godine/
a ovi novi vip korisnici mislim da potvrdjuju onaj podatak.
Drugo, vip pametno ulaze, skoro su otvorili poslovnicu u malom gradu blizu Nisa gde drugi operateri nisu ni pomisljali na takvu investiciju, i ljudi naravno presli na vip mrezu. Samo tu su dobili bar 2-300 novih korisnika a i firme su presle, ipak je zgodnije da se sve zavrsi tu u mestu nego ide za Nis.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa to je i normalno za vip, ljudi ulazu, investiraju i eto dobrih rezultata. Sto bi se reklo "kako sejes tako zanjes" i samo tako i neka nastave.
A plavi se utepase od opamecivanja ali dzaba im rabota :D

sloba90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 19. Nov 2011. 15:27

Post od sloba90 »

zasto dzaba 22000 novih korisnika u zadnja tri meseca, najveci profit po korisniku, pare stancuju i od vipa za nacionalni roming zato im vip i nije konkurencija svi vip korisnici cim izadju iz grada koriste telenor mrezu jer vip nema pokrivenost,telenoru je mts mozda prava konkurencija ali ako ovako gube korisnike nisu ni oni,nemojte brinuti za telenor znaju oni dobro sta rade.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ala si se nalupao za vip i nacionalni roaming.
Koliko ja putujem stalno sam u vipovoj mrezi. Da je losa mreza ne bi imali 1.5mil korisnika.

sloba90
Novajlija
Novajlija

Post od sloba90 »

ko je rakao da je losa mreza nemoze ni biti jer je ista pokrivenost kao na telenoru,vip van grada nema pokrivenost iskljucujem tu saobracajnice, to naravno nemozes znati ako ne prebacis na rucno biranje mreze ja sam to uradio i uverio se.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ajde bre ne budi tajanstven vec napisi precizno gde to nema signala, gradove, sela, puteve..

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

sloba90, ako možeš malo da nam približiš svoje istraživanje - gde si to putovao i proveravao? Vip jeste (u početku poslovanja u Srbiji) koristio bazne stanice oba konkurenta, kako bi pokrio teritoriju, ali su paralelno ulagali i u svoju infrastrukturu i postavljali bazne stanice i u ruralu.
Na teritoriji Srbije kroz koju sam putovao uglavnom sam viđao bazne stanice sva tri operatera, pa mi je malo zbunjujuće ovo što si napisao u prethodna dva posta.
Ako imaš neke informacije koje su nepoznate članovima foruma, budi ljubazan pa ih podeli sa nama neukima.

EDIT: a dok sam ja kucao ovaj post, AquaZX večć postavio svoj. Tako mi i treba kad sam se raspisao...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve do granice sa Makedonijom imao sam bez problema signal svoje mreze (Vip), znaci od Subotice do Makedonije. E sad, nisam zalazio u svaku selendru, ali verujem da je oko 90% teritorije pokriveno.
A konkretno u mom stanu u BG, najlosiji signal ima mt:s, potom Telenor, dok je Vip zakucan na maximum (Centar grada)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sloba90
Novajlija
Novajlija

Post od sloba90 »

vip ima odlicnu pokrivenost uzih centara gradova,periferije su vec slabije pokrivene a na seoskim podrucjima skoro da i nemaju bazne stanice i tako je uglavnom po celoj zemlji naravno ima izuzetaka broj baznih stanica telenora 3306 vipa 1961(podaci sa vikipedije za proslu godinu) znaci telenor ima 1345 bs vise od vipa i ovo sve govori o razlikama u pokrivenosti.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

I na tarabi pise da je ........ pa nije. :lol:
Na jugu srbije u seoskim sredinama vip i mts su tu negde, telenor je losiji od njih.
A zovu se pametna mreza Slika

Odgovori