Yettel novosti
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Re: Telenor novosti
Nenad-77, to bi već moralo da se proveri kod nekog ko je stručniji. Po nekim mojim saznanjima, broj se gubi. Sad, šta je tačno, stvarno ne znam...
iPhone 4 16GB SIM Free
koliko znam raskid ugovorne obaveze uz obostranu saglasnos i bez placanja penala ja mislim broj mogu da zadrzim i da izaberem drugi vazeci paket iz ponude nema nikakve osnove da oni oduzimaju broj niti da ga gase zbog neplacenih racuna vec je doslo do taskida ugovora uz moju i telenor saglasnost.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Opet kažem, to valja proveriti, jer sam čuo da je moguće i jedno i drugo. Ne znam, nisam više pametan.
iPhone 4 16GB SIM Free
bolje uputite reklamaciju putem maila na adresu. mailto:reklamacije@telenor.rs lepo ostavite svoje podatke ime i prezime adresa jmbg broj i napisete u cemu je problem i vas predlog za resavanje nastalog problema.neksta vas nista da posaljete mail jer sto je nas vise nezadovoljnih korisnika i kad im stignu mejlovi to ce vise da ih boli glava vredi pokusati i boriti se protiv telenorove hierahije i njihovog nameta kao za vreme dahija.
EDIT:
juce kad sm sveazio do poslovnice u lazarevcu i kada sam ih pitao sa kojim pravom oni meni menjaju paket i povecevaju mesecnu pretplatu bez moje saglasnosti i da ja kao korisnik nisam zadovoljan i da je moguc raskid ugovora da neplatim penale ukoliko nedodje do dogovora oni zaposleni su se pogubili nisu mogli da se snadju nemogu da pronadju taj podatk na internetu.poslovnica je bila puna pa su ljudi koji su bili unutra sve culi. cak su neki izasli iz poslovnice kaze covek zeni da se mi nezalecemo sa potpisivanjem ugovora.znaci tu kod zelenora nesto smrdi.
EDIT:
juce kad sm sveazio do poslovnice u lazarevcu i kada sam ih pitao sa kojim pravom oni meni menjaju paket i povecevaju mesecnu pretplatu bez moje saglasnosti i da ja kao korisnik nisam zadovoljan i da je moguc raskid ugovora da neplatim penale ukoliko nedodje do dogovora oni zaposleni su se pogubili nisu mogli da se snadju nemogu da pronadju taj podatk na internetu.poslovnica je bila puna pa su ljudi koji su bili unutra sve culi. cak su neki izasli iz poslovnice kaze covek zeni da se mi nezalecemo sa potpisivanjem ugovora.znaci tu kod zelenora nesto smrdi.
konuaktirali su me iz talenora danas i ponudili mi da ukoliko zeleiim da sklopim novu ugovornu obavezu na postojeca dva broja znaci omogucavaju mi da sklopim nov ugovor pre isteka starog i odobravaju mi neki popust od 5000 din po broju za kupovinu telefona.kao hoceju da izadju u susret korisniku pre sluzbe reklamacije.ja im kazem neka hvala ja sam u reklamaciji lepo napisao 50 posto popusta ma oba broja do steka igovorne obaveze.
Sklapas nov ugovor na novi paket, ili ti dozvoljavaju da zadrzis stari? Jesi li saznao da li se gubi broj ako resis da raskines ugovor sa njima? Ja nekako ne vidim logiku da sada, kada smo napokon postali vlasnici brojeva, neko tek tako moze d anam ih uzme. U stvari, ko nam uopste garantuje vlasnistvo nad brojem? Zna li neko nesto vise mozda o ovoj temi?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Uskok, nakon raskida Ugovora, uvek ti ostaje mogućnost da zadržiš broj, ali kao prepaid.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
oni su mi nudili da pre isteka ugovorne obaveze sklopim nove ugovore za postojeca dva broja sa novim paketima i da mi odobre popust od 5000 din po broju za kupovinu mobilnog telefona iz njihove ponude kao starom korisniku od 7 godina sada kao moze da se sklopi ugovor i 10 meseci pre isteka starog a kada sam ih ja pitao pre 10-tak dana rekli su kao nemoze moze samo mesec dana ranije,mnogo su mi oni darezljivi.sada necu iz principa da uzimam nista sto oni daju vec samo 50 posto popusta na mesecnom nivou za oba broja do isteka stare ugovorne obaveze za jedan broj mi istice 4 aprila 2013 a za drugi 26 juna 2013g i da ihmoji oci vise negledaju.po svim pravilima broj se zadrzava prilikom raskida ugovorne obaveze ili isteka ugovorne obaveze.ovi iz prodaje su hteli ponovo da rese problem nego sto se moja reklamacija razmotri.
Hvala m@c|-|oR...cisto pitam informativno, zasad nemam potrebu da bilo sta menjam (moj operator jos nije korigovao cene
), ali me uvek iznervira ovako bezobrazno i drsko ponasanje s njihove strane. St oje najgore, ako Telenoru ovo prodje, postavice standard za sve operatore, za sva buduca poskupljenja i to kad im god padne na pamet. Jednostavno se preracunaju, koliko dobijaju povecanjem cena, a koliko gube zbog onog broja korisnika koji ce raskinutu ugovore i otici kod konkurencije. Licno mislim da, nazalost, ne mogu biti u minusu nikako. Jer iako izgube odredjeni deo korisnika, verovatno ce i dobiti jedan broj koji ce, iz principa, preci kod njih kad eventualno njihov operator uradi isto..i sve tako u krug
Deluje kao win/win pozicija za njih, a mi smo ga ugasili u skoroj buducnosti

to nekako dodje po njihovom ukidamo pakete prenesi 400 pa ih prebacujemo na pakete prenesi 600 kao imate vise minuta ali zato placate 35 posto vise takva je poslovna politika telenora a kako ce da bude korisniku to je nebitno dali ja kao korisnik mogu da mesecno placam 35 posto vise mesecnu pretplatu.jos onaj biser is sluzbe prodaje mi kaze cene su povecane i povecan je pdv sa 18 na 20 posto ja mu lepo kazem okej pdv je povecan ali samo 2 posto a ne 10 ili 20 posto on prebaci temu na drugu pricu misle pametnjakovici da su privatni korisnici neobrazovani i da neznaju nista.
Znaci, oni su vec poceli sa tim? Ja sam mislio da je to samo najava. Jos da vidim kako ce ovaj veseli Telekom da odgovori, pa da znamo svi na cemu smo.
izgleda da je najbolje vezivanjem ugovora 50 posto na mesecnu pretplatu kod mts ali prilikom potpisivanja najbolje prvi mesec potpisati na najnizu moguci paket pa ga sledeci mesec povecati na vama odgovarajuci paket tako sam ja uradi za svaki slucaj ako bi nesto oni poceli da zezaju.a sa ovakvim ponasanjem operater kao sto je telenor uzimanje telefona uz ugovornu obavezu je lutrija.opet svako odlucuje za sebe sta mu je naj povoljnije.
50% off kod Telekoma je trenutno najisplativija opcija,a tel kupiti negde za kes, jer cene tel uz ugovor su vec odavno prevrsile svaku meru. Sad bas nesto razmisljam i nerviram se, Telekom najavio 50% akciju do kraja godine, a ja jos 5 meseci pod starim ugovorom
Ako slucajno ne produze, nista od ovog mog plana.

dali je jos neko slao mail sluzbi reklamacije telenora zbog nepostovanja ugovora i nasilnog prelaska na vece pakete uz vecu prretplatu.
U Telenoru ne postoji opcija da potpišeš ugovor i da ne uzmeš telefon, a da dobiješ popust na pretplatu?
u telenoru nemaju u redovnoj ponidi 50 posto popusta na mesenu pretplatu ali prilikom podnosenja zahteeva za promenu mreze kada se napusta telenor mreza kad vas kontaktira sluzba prodaje i navedete razlog da hocete da predjete u mts mrezu i da uzmete 50 posto popusta oni vam nude 50 posto popusta kao da vam izadju u susret a ako hocete tel onda se 50 posto popusta prekida o sklapate nov ugovor za tel.kad vam odobre 50 posto popusta potpisujete ugovor na 12 meseci.to je provereno jer sam ja razgovarao pre dva meseca sa sefom poslovnice telenora.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sada se neisplati ostati kod telenora i da daju 50% popusata.
za iste pare u mts su imas paket mix net L a kod telenora prenesi i suefuj 1000.mts 600 min 1500 sms poruka i 1500 mb.telenor 300 min 1000 sms poruka 1000 poruka.