A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: VIP novosti

Post od miodrage »

fannY, koliko sma ja obavesten moze. E sad, ako neko ima vise obavestenja od mene, neka me demantuje.
Znam samo da ne moze Ekomotivacija i 25%
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

ne može i eko i pdv.. ili jedno ili drugo...isto je bilo i kad je bila rođendanska promocija
Samsung S10+ red

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Znaci nemogu se iskoristiti obadve promocije. Provericu veceras kada dodje brat sposla pa da pozovem k.c. i pitacu ih.
Ma i ja mislim da nemoze (voleo bih da gresim) ali eto idalje trazim kod kog operatera da predjem. Idalje je mts u prednosti sa 50%.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Ako neces da uzimas telefon a hoces 50 posto popusta na mesecnu pretplatu bolje predji na mts jer ti dodje najpovoljniji.Ja koriatim postpejd mts,telenor i vip.Veruj mi da.mts pruza najvise za ulozen novac.Sa 50 posto popusta nemozes biti na gubitku,kad bi uzimao tel cena im brzo pada za 2 god.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Ja ne verujem :uhuh:

Vec pet godina sam u vipu i neki vip super gold korisnik sam ili sta vec (ili ti otislo je dosta para :D ), i treba da obnovim ugovor. Hocu da uzmem ovaj Asus Padfone sto su ponudili, i sad, jedino sto su mi ponudili je popust od 25% 6 meseci kao takvom korisniku. Ok, ali ja hocu i PDV popust. Kazu oni to ide samo novim korisnicima. Ja kazem vi niste normalni, ja hocu taj popust :P i oni posalju zahtev kao sta ja hocu i tako to. Kad javljaju mi sutra dan porukom da su mi odobrili popust ali za samo 12 meseci PDV + moj dodatni od 25%. Ja ih nazovem i pitam zasto to, kazu to samo za nove korisnike, ni ovo nije praksa ali kao bla bla 8) ....ja u neverici, rekoh jel moguce da nov korisnik ima veca prava od mene dugogodisnjeg gold korisnika!?! :o Poslao sam mailom zalbu ali mi drugarica u VIP-u kaze da ne veruje da ce odobriti i da ona ne zna ni jednog koji je to dobio.

Ne znam sta da radim, prodao sam i telefon i tablet, cekam NEXUS 4 a kako vidim nece to tako brzo, pa sam hteo ovo da uzmem kao tablet, netbook i dobar telefon koji bih koristio dok mi ne dodje Nexus, i kada je recimo na popravci ili prodam u buducnosti.

PS. Uzimam Smart 5000 + 3GB internet dodatak, tako da aparat u kesu izadje 8000din
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

VIP novosti

Post od miodrage »

I ne daju ti? Pa ne znam za tebe, ali ja bih otisao, trazio menadzera poslovnice, pa trazio od menadzera da razgovaram sa nekim autoritetom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Em uzimas najskuplji paket,em si dugogodisnji korisnik...stvarno sramota...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

U vipu ti treba razgovor sa pravom osobom i sve može. Samo je problem doći do prave osobe...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Moj drug pre dve godine uzeo htc desire a letos s3 i dobio silne popuste. I 25% i rodjendansku promociju, na koji nacin i ja se pitam.
Znaci da su i operateri nekom majka nekom maceha.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Deksi, oni na salterima su svima maceha, majka je na malo visoj poziciji i treba izboksovati razgovor sa njima :wink:
U sustini, to je prica kako kod vipa, tako i kod ova druga dva. Moras se dobrano posvadjati ili sada pretiti prelaskom tj odlaskom iz njihove mreze da bi ti "ucinili" i uputili te na svog nadredjenog.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

http://www.kamatica.com/vesti/vip-u-srb ... inara/4915

Kod mene u imeniku sve više vip korisnika ali čini mi se da pridošlice dobijaju samo kada imaju promacije. Letos su imali zaista dobre promocije i eto rezultata. Očekujemo nešto slično i za novogodišnje praznike.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Nisam pametan, u svakom slucaju, video sam da cu se morati nacekati za Nexus 4 i dosadilo mi je da nemam telefon pa sam ipak uzeo Asus Padfone.....al da su cigani, cigani su :chytry:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Krile007, čestitam na telefonu. Ajd' sad, budi drug, pa nađi (ili otvori) temu za to čudo i daj nam neki review, utiske, komentare....
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

viewtopic.php?f=39&t=23365

Vec imas temu, nesto malo sam i opisao a ako zelite mogu i malo opsezniji review , sta te zanima? :D

I hvala :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ne znam da li se ikome od vas desilo,al Ja pre neki dan sam proveravao stanje i izbaci mi da sam 10000 premasio preko racuna,nazovem njih u korisnicki servis,kaze istekli su vam megabajti,za dva dana ste potrosili 200mb,1mb je 50din,to je to...
ja sam pogledao racune u proteklih godinu dana,potrosnja mb na mesecnom nivou,bilo da koristim android ili windows il simbian nije premasivala nekih 340mb,a sad za 2 daana potrosih 200..
nazovem devojku u vip,u zrenjaninskoj poslovnici,kaze dodji napisacemo zalbu,svi sa paketom 600 imaju isti problem,to jest nenormalne racune...sramota,samo znam da od mene nece dobiti te pare,jer su mi pre dva meseca dva puta naplacivali roaming minute iz avgusta meseca...e kad sam se pozalio onda je kao sv u redu... :x

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

skar, to se ne desava samo kod vip-a. Mislim da sam pisao ovde o fantomskim racunima koje sam imao i kod ondasnjeg Mobtel-a (nekakav roming se pojavio a ja nisam mrdnuo iz NS-a taj mesec), i pre neku godinu kod mts-a (nekakvo prekoracenje od nekoliko stotina mb). Idu valjda na APP varijantu. Ko plati i ne posumnja taj je puk'o lepe pare, a ko se pozali "izadju mu u susret". Nista cudno za ovu nasu drzavu.

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Postoji druga tema na tu temu:viewtopic.php?f=19&t=23902
Puno ljudi se bezuspešno žalilo...I to su uglavnom ljudi koji su na pola ugovorne obaveze i ne mogu da raskinu ugovor bez plaćanja kazne.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Aj' i ja da se zalim... nisam dugo. :D
Ovi kreteni su opet poceli da me za*ebavaju. Kao sto sam par puta pisao, imam onaj dodatak od 3GB sto je naravno i vise nego dovoljno za mesec dana. E ovi idijoti su opet krenuli da mi, ako potrosim u jednom cugu vise od 150 - 200 MB, iskljucuju net "radi moje bezbednosti"... :angry:
A taman sam mislio da su o'ladili sa tim posto mi je prosli mesec sve bilo OK.
Bas me interesuje da li se to desava npr. kod mts-a... Steta sto, ako kod drugih nema tog cimanja, ne mogu ovo da iskoristim protiv njih pa da lepo pobegnem kod jednog od ovih koji me nece tako zezati posto mi ovo sve vise ide na zivce. :dry:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

psyhound, nema toga kod mtsa. Znas ono ogranicenje kad prekoracis paket kod vipa? I to se da resiti. Prosto odes i trazis da salju zahtev za ukidanje ogranicenja. Ja sam to odmah uradio i dobio sms sa potvrdom da su ukinuli.
Btw, stvarno mi je neshvatljivo da kad ti vec daju nesto, tih 3GB neta ili ko zna koliko hiljada smartova, da te ogranice da ne mozes da ih potrosis u cugu nego moras da seckas...debilno al ajd, sve zarad nase sigurnosti :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Isto imam 3gb dodatak ali nista ne gase, nije mi se desavalo a skidao sam igrice i filmove.

Odgovori