Dakle drugari, treba mi vase misljenje, koji operater ima najbolju postpaid ponudu po pitanju minuta i poruka ka svim mrezama uz najpristupacniju cenu ?
Postpaid planiram da uzmem bez ugovorne obaveze (sto znaci i bez telefona) osim ako bude neka promocija slicna onoj (ako se potpise ugovor dobija se 50% popusta na pretplatu tokom cele ugovorne obaveze).
Internet me ne interesuje jer kupujem telefon koji ne podrzava GPRS tako da to izbacujem u startu.
Mesecno trosim oko 50 minuta (mesovito) i oko 80 poruka tako da to je neka orijentacija priliom izbora.
Najbitniji mi je kvalitet, da uvek imam dometa (NBG, Zemun), i da nema sustanja prilikom razgovora kao sto sam video kod nekih drugova koji su pre koristili Vip.
Postpaid za razgovore i poruke
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Postpaid za razgovore i poruke
radnik69, pa Vip se sada znacajno poboljsao, pa razmisli o nekom najmanjem Smart paketu. Ako ne to, uvek imas neke male tarife tipa Prenesi u Telenoru ili neki mali Mix u Telekomu.
Konkretno, Smart 150 ti je 590 din, dobijas svakako 25% popusta ako ne uzmes telefon, i mozes da biras - 50% Smartova vise sto je onda 225, ili PDV popust, sto je onda oko 350 din mesecno ukupan racun. Pa ti vidi.
Na mt:s za 480 din mesecno dobijas 100 minuta i 100 poruka, ako ne uzmes telefon, dobijas 50% popusta, sto je onda 240 din. Od ovoga bolje nema!
Cisto da ispostujem sve 3 mreze, kod Telenora, isti ovaj paket je 600 din, i nema nikakvih popusta!
Konkretno, Smart 150 ti je 590 din, dobijas svakako 25% popusta ako ne uzmes telefon, i mozes da biras - 50% Smartova vise sto je onda 225, ili PDV popust, sto je onda oko 350 din mesecno ukupan racun. Pa ti vidi.
Na mt:s za 480 din mesecno dobijas 100 minuta i 100 poruka, ako ne uzmes telefon, dobijas 50% popusta, sto je onda 240 din. Od ovoga bolje nema!
Cisto da ispostujem sve 3 mreze, kod Telenora, isti ovaj paket je 600 din, i nema nikakvih popusta!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Uh, ovo mi se cini najbolje. Da li ovih 50% vazi i bez ugovorne obaveze i kada se ne uzima telefon ili je potrebno potpisati ugovor bez telefona ?
Hvala na brzom odgovoru
Izmenio: IDzO
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Hvala na brzom odgovoru
Izmenio: IDzO
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
50% popusta je uz ugovornu obavezu od 1 ili 2 godine i tada ne moze da se uzme telefon.
znaci, potrebno je potpisati ugovor, bez telefona, naravno.
znaci, potrebno je potpisati ugovor, bez telefona, naravno.
radnik69, MTS ima najbolju ponudu uz 50% popusta. Taj popust traje do 31.12.2012. god.
Ako bude bilo potrebe, svakom trenutku možeš preći na veći paket ali sa većeg na niži se ne može.
Ako bude bilo potrebe, svakom trenutku možeš preći na veći paket ali sa većeg na niži se ne može.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ok, hvala. Najverovatnije uzimam na ugovor od godinu dana bez telefona.
Hvala jos jednom svima
Hvala jos jednom svima