naravno da se gubi...dusko1122 napisao:da li se skidanjem sa mreze telefona gubi pravo na garanciju kod Vip-a?
A1 novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: VIP novosti
[quote="frace"]U aprilu mi je isticao postpaid ugovor, ja kao savestan korisnik tri meseca ranije podnesem zahtev za raskid ugovora i u maju me prebacuju na prepaid.
Prvo "Hristos se rodi!"Drugo da pitam,obzirom da mi Ugovor u Vip-u na drugom broju istice 29.03,
,koliko to ranije ja mogu podneti zahtv za raskid,a bez placanja penala?
Prvo "Hristos se rodi!"Drugo da pitam,obzirom da mi Ugovor u Vip-u na drugom broju istice 29.03,

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
PetarI, nema raskida ranije, ali mesec dana pre isteka ugovora moras podneti zahtev da bi te skinuli sa postpejda na dan isteka ugovora. Ne mozes ni dan ranije da raskines jer ce ti napakovati penal za poslednji mesec.
Izvinjavam se sto upadam kao padobranac, ali me zanima jedna stvar. Posto mi uskoro istice ugovor sa mt:s-om, hocu da predjem u vip, da iskoristim ekomotivaciju + smart 400 i onaj net dodatak od 1gb. E sad, posto najvise koristim internet, da li ce ovo pokriti ceo mesec i da li ce net stvarno biti neogranicen (i dovoljno brz)? Bilo bi lepo da mogu uvek da ga drzim ukljucenim kako bi mi obavestenja u vidu maila i facebook-a stizala, pa me zanima hoce li ova kombinacije tarife pokriti sve to
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
Ekomotivacije i net dodatak ne mozes da koristis zajedno, ili jedno ili drugo, bar su meni tako rekli. I to iz razloga sto im onda mnogo "obaras" cenu telefona 

- mb011
- Mobil stručnjak
moja sestra je uzela telefon uz ekomotivaciju i internet dodatak 1gb, ali popust je dobila samo na osnovu ekomotivacije...
Hvala puno. Raspitacu se direktno kod njih, valjda ce u nekoj poslovnici biti dobre volje i dati mi sve ovo 

- frace
- Neredovni učesnik
mb011, ja tu ne vidim racunicu. Ekomotivacija = 5000din popust na tel a int. dodatak 1GB= 7000 popust na tel. Sta ce joj onda ekomotivacija kad veci popust ima sa internet dodatkom?
- mb011
- Mobil stručnjak
u pravu si, mada ona nije sigurna tacno koji je popust od dva dobila, bas cu je ispitati kad dodje sa puta. znam da jeste odnela neki stari telefon... ali to je sve bilo odradjeno na juris, tako da nije iskljuceno da je prevladala zenska logikafrace napisao:mb011, Sta ce joj onda ekomotivacija kad veci popust ima sa internet dodatkom?

mogu da se kombinuju eko i 1gb.. ne mogu eko i 50% više, ili eko + pdv, ili 50% više i pdv...
internet dodatak je dodatak i ti ga plaćaš dve godine i imaš ugovornu obavezu za to...
internet dodatak je dodatak i ti ga plaćaš dve godine i imaš ugovornu obavezu za to...
Samsung S10+ red
- frace
- Neredovni učesnik
godja, Da ali koliko bi se njima isplatilo da daju eko 5000 + 1GB 7000 = 12000 dinara popust na telefon? Verovatno je moguce eko+1GB ali da ti daju popust 5000 ili 7000din. Zato sam i rekao da ne vidim razlog uzimati ekomotivaciju + 1GB ako ti daju samo popust od 5000din
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
E, sad malo ja da iznesem utiske o ovoj kompaniji!
Pre pola godine sam uzeo paket (smart 1100 rođendanski popust) sa trajnim nalogom na mom tekućem računu. Problem je nastao sad za novu godinu jer su mi uplate kasnile zbog neradnih dana i vip nije mogao da skine svoju cifru od nekih 1200-1300 dinara. Poslali su sms da se uplati. Uplatu sam izvršio 11.01.2013. na šalteru pošte. Danas 14.01. su mi isključili odlazni saobraćaj jer uplata nije proknjižena (posle tri dana
). Dobro, to sam nekako pregrmeo, pozvao korisnički centar i ljubazni čikami kaže da pošaljem uplatnicu fax-om (nemam nigde u blizini). Pitao sam da li je moguće mejlom, potvrdno je odgovorio.
Dalji problemi nastupaju kad ceo dan ne mogu da pošaljem mejl njima (kod njih neki problem). Ponovo pozovem korisnički centar i ljubazni čika me obavesti da će najverovatnije uplata biti proknjižena do sutra do 17H
Pa koliko njima treba da proknjiže jednu uplatu????? Stvarno su me razočarali....

Pre pola godine sam uzeo paket (smart 1100 rođendanski popust) sa trajnim nalogom na mom tekućem računu. Problem je nastao sad za novu godinu jer su mi uplate kasnile zbog neradnih dana i vip nije mogao da skine svoju cifru od nekih 1200-1300 dinara. Poslali su sms da se uplati. Uplatu sam izvršio 11.01.2013. na šalteru pošte. Danas 14.01. su mi isključili odlazni saobraćaj jer uplata nije proknjižena (posle tri dana

Dalji problemi nastupaju kad ceo dan ne mogu da pošaljem mejl njima (kod njih neki problem). Ponovo pozovem korisnički centar i ljubazni čika me obavesti da će najverovatnije uplata biti proknjižena do sutra do 17H

Pa koliko njima treba da proknjiže jednu uplatu????? Stvarno su me razočarali....
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Realno sam si kriv što si u problemu (nisu bili neradni dani u decembru), ti si sada platio račun za decembar koji je odavno trebao biti uplaćen. Telenor bi te do sada isključio i morao bi da platiš da te uključe u mrežu.Što se tiče proknjižavanja to je svuda isto i nije momentalno u realnom vremenu (osim ako nisi online uplatio).
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Одг: VIP novosti
Slazem se da sam kriv. Uvek ja ostavim pare na racunu i to sve bude ok, ali NG, trosilo se mnogo, a uplate kasnile...
I nije problem to, vec njihova neazurnost. Danas je treci dan od uplate, a oni ce tek 4-og dana prikljuciti... sto je mnogo mnogo je.
I povrh svega danas dobijam poziv 0601234, ja se taman ponadao sad ce ukljuciti. Kad ono ide snimljena poruka da ce me ISKLJUCITI (dakle buduce vreme) zbog neizmirenih obaveza. A ja vec iskljucen... Kao da je kompanija posvadjana i nema interne komunikacije.
I nije problem to, vec njihova neazurnost. Danas je treci dan od uplate, a oni ce tek 4-og dana prikljuciti... sto je mnogo mnogo je.
I povrh svega danas dobijam poziv 0601234, ja se taman ponadao sad ce ukljuciti. Kad ono ide snimljena poruka da ce me ISKLJUCITI (dakle buduce vreme) zbog neizmirenih obaveza. A ja vec iskljucen... Kao da je kompanija posvadjana i nema interne komunikacije.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Cija bre neazurnost? To knjizenje ima veze sa Postom a ne sa vipom. Takodje vikendom u drzavi ne radi platni promet, to valjda svako zna.
Olako pljujes jer si besan a ne kapiras da si totalno u krivu. Siris dezinformacije u javnosti.
Zasto nisi uplatio u Vipu? Zasto nisi uplatio u Hypo?
Sam si kriv jer dugujes pare za ono sto si potrosio. Duznik si, a sa duznicima zna se.
Olako pljujes jer si besan a ne kapiras da si totalno u krivu. Siris dezinformacije u javnosti.
Zasto nisi uplatio u Vipu? Zasto nisi uplatio u Hypo?
Sam si kriv jer dugujes pare za ono sto si potrosio. Duznik si, a sa duznicima zna se.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: VIP novosti
Verovatno da ima veze sa postom i kako oni to pustaju na ciji racun, jer online kada uplatim brzo legne lova za par minuta (bilo da je vip, telenor itd).
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kada se uplata obavlja sa zakasnjenjem, overenu uplatnicu treba odneti u poslovnicu VIPa da bi je radnik faksirao. Time se sve mnogo brze obavlja i imaju dokaz o uplati. Isto tako, ako je broj iskljucen, ukljucuju ga u roku od 1h od faksiranja overene uplatnice iz poslovnice.
Radio sam to do sada jako cesto, sto za mene, sto za babu i kevu.
Radio sam to do sada jako cesto, sto za mene, sto za babu i kevu.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zato iduci put pamet u glavu. Inace moj savet ti je da iskljucis glupi trajni nalog, uzmes lepo odes u banku, zahtevas mPIN za placanje u Vipu (postpaid racun), i posle odes do Vipa ako jos imas da regulises sa njima, mada mislim da nemas (davno sam to radio).
Placanje racuna ide pute 2 besplatna SMS -
VIPR <tvoj mPIN> <mesec koji placas>
Kada dobijes potvrdu da ce da ti naplate onda ides
PL <mPIN>
Posle 30-40 sec dobijas potvrdu od banke da su ti sa racuna skinete pare, a od Vipa dobijas potvrdu o placenom racunu. Radi bez greske vec godinu i po
Placanje racuna ide pute 2 besplatna SMS -
VIPR <tvoj mPIN> <mesec koji placas>
Kada dobijes potvrdu da ce da ti naplate onda ides
PL <mPIN>
Posle 30-40 sec dobijas potvrdu od banke da su ti sa racuna skinete pare, a od Vipa dobijas potvrdu o placenom racunu. Radi bez greske vec godinu i po

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Kako vam radi mreza poslednjih par dana? Desi mi se da samo ispadne iz mreze i ne vraca se dok ne restartujem telefon pa ne znam da li je do roma ili oni nesto petljaju.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni radi savrseno.Pre jedno 20 dana sam imao 40-ak minuta outtage, pisao sam i o tome, mislio sam da mi umire My Precious, ali se srecom sve vratilo i nema frke nikakve 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!