A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
jaa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Jan 2013. 13:18
:: Sony Xperia miro
:: Nokia E63

Re: VIP novosti

Post od jaa »

Mislim da ekomotivaciju vise ne prihvataju :unsure: moje pitanje je sledece: posto sam trenutno u toku prenosa broja u vip i hocu da uzmem xperia miro, u poslovnici mi kazu da trenutno nemaju uz reci i stav da je malo verovatno da ga ikako dobiju ili naruce i nude mi lg l7 i xperia j. Zar je moguce da ne mogu da ga nabave iz drugih poslovnica ili cak iz drugog grada?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

jaa, sto ne bi uzeo xperia J? Bolji je telefon od xperie miro. :)

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

*uzela :) eh, rado, znam da je mnogo bolji, ali studentski budzet jbg, razlika u ceni je 6000 :wacko: ako bas nista ne bude od mira, onda cu uzeti L7, samo bih malo vise da se borim za sony, nemoguce mi je da je toliko tesko nabaviti

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

jaa, polako. Prvo rpenesi broj kod njih. Onda trazi uredjaj koji zelis. Takodje, proveri recimo Handy prodavnicu mobilnih telefona, jer i oni nude telefone uz ugovore sa mt:s i Vip. Ne gori ti nigde pod nogama, nemoj da zuris, samo polako.... Ko ceka doceka :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

miodrage, naravno, kad sam cekala da istekne ugovor, cekacu i ovih osam dana da se broj konacno prenese, mnogo su oduzili a navodno treba 4 dana :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

jaa, nije do Vipa nego do tvog sada vec bivseg operatora. Kad treba da puste broj zatezu samo tako... Da nije Telenor u pitanju? Moj kum je 9 dana prenosio broj...

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

Nije, mts je u pitanju :dry: necu da ih ogovaram posto mi nisu nikad pravili probleme, ali ne znam cemu to otezanje :angry: sad da vidim kakav je vip kao operator 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Malocas objavljeno:

https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredja ... .2110.html

Nije onako skupo kao sto sam ocekivao, ali nije bas ni jeftino. Pa ko voli, nek izvoli.

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

miodrage, kako ide to za handy? Da ih imam u vidu. Samo dodjem, kazem gde sam, u kojoj tarifi, sta hocu i to bude isto kao u vipu? :unsure:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne bas... Moras da si bez ugovorne obaveze. Nadalje, odes kod njih, kazes zelim taj i taj telefon, oni ce da kazu nema frke, i ti napomeni da bi zelela preko ugovorne obaveze da ga kupis. E dalje ce oni reci sta i kako.

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

hvala, ali imali su u vipu pa sam danas prosetala i uzela :) jedino mi nije jasno sto mi 1gb neta ne krece odmah nego tek od sledeceg meseca :wacko: kad sam uzimala smart tarifu, rekli su da net ne moze dok se ne uzme telefon, a danas rekose da ne mogu istovremeno da startuju jer nisu u isto vreme zapoceti :disgust:

edit: vipov centar kaze da je net aktiviran, samo ne znam kako da proverim, ali dobro, polako :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Tako je i meni bilo kad sam prebacio broj kod njih, :dry: .Rekli mi 1Gb od iduceg meseca...Kad ono ide net...pa onda nesto glupo racunaju,pa ispadne da sam mesec i po dana bio na obicnom smartu(a ugovor na + 1Gb?), :? ...Kazu nesekirajte se prebacicemo Vam to sto smo Vas zajebali u naredni period,tako da:"Cete dva meseca zajeba imati produzen ugovor...,da Vam se revansiramo"Ne ljutite se,totalni idiotluk.Dacu broj mami,nju ne interesuju poruke,progutacu ovih 500 din mesecno za net i Vip NIKAD vise.(da ne pricam o peripetijama oko raskida ugovora,sto je za drugi post i produzetka ugovora za mesec dana...NIKAD VISE, :D , :uhuh: :disgust: .gadjenje totalno

jaa
Novajlija
Novajlija

Post od jaa »

glupost :disgust: na onom njihovom servisu 1260 mi stoji 0 MB iako sam vec koristila, mada obilazim stidljivo oko downloada i svega sto bi moglo da povuce veliku potrosnju. Je l' to prikazuje negde, da znam da se ne zeznem, ako stvarno nema neta, da ne dodje do netipicne potrosnje 8)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

pokusao sam da ti opisem moje licno iskustvo sa prenosom broja - smart+1Gb neta.Na kraju su mi nihov zajeb velikodusno produzili za 2 meseca+gasenje broja(a to ce SIGURNO biti),bice da ce mi ugovor biti 27 meseci(jer oni gase broj na samo njima svojstven nacin).

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo nije loša stvar ali stvarno nije loše 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 11:37
:: Samsung galaxy S5

Одг: VIP novosti

Post od jelenac »

Nije loše uopšte, jedino što ne mogu da ih podnesem... Loše iskustvo :mad:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Još kada bi sada kontrola troškova izgledala ovako za 500din...sada je blagi užas...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ovo za prepaid zvuci kao bajka, cak je bolje od postpaida. Bas vip iznenadio ovom promocijom. :blinky:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

jaa, instaliras neki od internet brojaca, Onavo count recimo ili My data manager na Androidu a predppstavljam da ga imaju i Ios i Windows....i natu cifru racunaj nekih 10%vise da je potroseno zbog zaokruzivanja operatera na svakih 100kb ili 1mb kako gde
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori