Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Steta,a bas su mogli da promovisu windows telefone.L9 kosta ko i Lumia 620.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa sta su spustili kad lumia 620 idalje kosta 29.520 din. u PiS-150 a ta je cena i ranije bila.
Deksi, verovatno se to odnosi na malo jace pakete. 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Jedino za PiS 150 (i njemu ravnih paketa), koliko sam video, nema popusta. Ja sam Blade III platio 12.600 u PiS150, i sada je toliko. Ali, tada je bio oko 8.000 u PiS500, a sada je 1 din.
Dobra akcija!
Dobra akcija!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mezzano, Kako god ali nece oni od mene videti ni dinara za telefon. Cekam kraj jeseni i daljnji razvoj situacije i lumia 620 ili nesto slicno bi trebalo da se kupi naravno na crno.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Poštujem svačije mišljenje.
Svako ima neku svoju računicu.
Ja sam kupio novu Fiestu za 9.450 evra. Mnogi su mi rekli: "za te pare si mogao polovnog Passata da kupiš". Mogao sam, ali nisam hteo.
A neko bi kupio Passata.

Ja sam kupio novu Fiestu za 9.450 evra. Mnogi su mi rekli: "za te pare si mogao polovnog Passata da kupiš". Mogao sam, ali nisam hteo.

Na pis 500 je do juce bio galaxy advance 2000 din., to je bila fina ponuda. Sad su tu preostali blade g za dinar uz pis 500, desire x za 5000 i lg l7 II za ~7000 din. Ostalo i nije bas dzabe.
u pravu si antec.Posle 7 godina na telenor mrezi,ja sam svoj broj juce preneo iz telenor mreze u mts.Danas su me zvali i ponudili 50posto popusta na 2god ili 25posto popusta na 1god sto sam odbio u startu jer to isto imam na mts-u. gde dobijam takoreci duplo za iste pare kod mts.Zatim su rekli kako mogu da produzim ugovor i kupim tel na 6 mesecnih rata kroz racun kao stari korisnik,reko neka hvala ponudite nekom drugom takve uslove meni ne.Da imate normalne cene aparata pa bi mozda i saradjivali.Kad budete cenili korisnika dok je pod ugovornom obavezom i imali normalne pakete a ne da mi dajete na kasicicu min i internet saobracaj onda mi se javite.Zbogom i prekinem vezu.Na mts sam odabrao paket mix net S prilikom potpisivanja ugovora a krajem meseca najavljujem promenu paketa na mix net XL sa 50posto popusta na 2god.A sto se tice tel njega cu kupiti za kes ko ima da proda nov sa mts mreze samsung galaxy s3 za nekih 300 ili 330 evra,jer mi se ovako isplati.Evo tako se zavrsila prica sa telenorom.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nenad-77, isto ću i ja uraditi u septembru kada mi ističe ugovor na poslednjem broju u telenoru, na mts i 50% 

Kad se preracunam kod mts mi ostaje usteda od 24000 din kad se uzme popust na tarifni paket mix net L,plus na tu ustedu od 24000 dodam 7000 din i eto Sgs3 sto znaci da sam tel dobio za 7000 din uz tarifni paket mix net L umesto da ga platim 33000 din.Dobro je ko moze da isfinasira sebe na ovaj nacin.Ovako bi slicno bilo i sa telenorom uz tarifni paket prenesi i surfuj 1000 samo sto bi kod telenora dobio 300 min i 500mb manje nego na mts mix net L.Pa sad prosudite dali se isplati kupovina tel kod bilo kog operatera i koliko telenor nudi manje za isti novac nego dva druga operatera mts i vip.Ovima u telenoru kao da su im zlatni tel koliko kostaju uz neke pakete i kao da su im paketi nesto posebni koliko su skupi od konkurencije.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Telenor novosti
Kako se bese proverava stanje interneta na prenesi premium paketima,ne radi mi vise ono *111*4*2#
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Andrijano, probaj da pošalješ poruku "sta" na 9000.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
m@c|-|oR, super,radi! hvala puno !
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ljudi, jesam nov na forumu i imam jedno pitanje
. Nisam hteo da otvaram nov topic samo zbog ove teme, a pitanje je u vezi Telenora.
Dakle, razmisljam da predjem na Telenor pospaid, e sad moje pitanje je malo opsirno, radi se o tome sto ja nemam pojma kako ceo postpaid fazon funkcionise. Uvek sam bio prepaid ali je u poslednje vreme jako skupi biti pospaid korisnik, ne isplati se...
Mene zanima Nexus 4 + paket Prenesi Premium M, ( http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... LG/Nexus_4 ). Dakle, ja ovde u startu dam 9920 za telefon i 2633 za ovaj paket, posle toga samo placam 23 meseca paket 2633 i telefon nista vise?
Izvinjavam se ako je pitanje glupo ali se stvarno ne razumem u to :/

Dakle, razmisljam da predjem na Telenor pospaid, e sad moje pitanje je malo opsirno, radi se o tome sto ja nemam pojma kako ceo postpaid fazon funkcionise. Uvek sam bio prepaid ali je u poslednje vreme jako skupi biti pospaid korisnik, ne isplati se...
Mene zanima Nexus 4 + paket Prenesi Premium M, ( http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... LG/Nexus_4 ). Dakle, ja ovde u startu dam 9920 za telefon i 2633 za ovaj paket, posle toga samo placam 23 meseca paket 2633 i telefon nista vise?
Izvinjavam se ako je pitanje glupo ali se stvarno ne razumem u to :/
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Telenor novosti
Bas tako druze. Ako ti treba tako veliki tarifni paket onda je to odlicna kupovina jer tel dobijas za 9000din, a mislim da bi mozda mogao i tel da uzmes na rate ako ti je to uopste potrebno
Note IV N9100 dual
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 05. Feb 2007. 16:57
Ima li jos vas koji ste na pripejdu ili sam ja jedini ?
Ako ima, Telenorovu daje promociju 1600 min i 1600 poruka i neograniceni internet. Imate sve na *111#
Not bad at all. Jeste da mi net ne treba jer sam jos uvek na symbianu, ali SMS derem xD

Not bad at all. Jeste da mi net ne treba jer sam jos uvek na symbianu, ali SMS derem xD
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13
Ovo se isplati za ove mladje sto znaju da barataju sa tehnologijom. Evo konkursa od Telenora, pa ako ima zainteresovanih ovde, javite da navijamo za vas 
http://www.itvesti.info/2013/07/telenor ... refox.html

http://www.itvesti.info/2013/07/telenor ... refox.html
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma ajde stvarno precenili lumiu 620. Paket PiS-150 je 29.520. Lumia 520 u istom paketu je 19.980 din.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Lumia 520 za 4940 RSD uz PiS500 nije losa ponuda. naravno ovo vazi samo dok traje ovaj letnji popust, posle toga ce verovatno da dignu cenu u nebesa...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13
Interesuje me, da li se neko od vas prijavio na ovaj konkurs ? Kako stoje stvari?
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... fox_izazov
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... fox_izazov