Ja koliko sam pitao - ide.
mb011, jbg izvini na reakciji, ali nekako je pocelo da mi smeta, posebno po internetu ono "pljujem po svemu da bih bio kul" ili onaj drugi tip hejtera "ako pljujem po svemu, delovacu pametnije". Eto, izvinjavam se ako ti nisi iz ove dve kategorije. Okej je hejtovati sa razlogom, ali smatram da je na nasim prostorima bilo dovoljno (cak i previse) hejtovanja operatera
sa razlogom, i da je doslo vreme kada bi trebalo pozdraviti svaku njihovu dobru ponudu i pohvaliti njihovu zelju da konacno postanu fer i korektni (u bilo kom smislu). Ne toliko zbog njih, nego zbog drugih korisnika. Da se dobar glas sto dalje cuje. Jer ako mnogi cuju koliko je ova promocija dobra i navale u vip, i ostali operateri ce morati to da prate. Glavni adut nekih operatera je neobavestenost korisnika!
Ja recimo, kada sam video tvoj post sa linkom, onako na brzaka, nisam ni kliknuo na link, pomislio sam "jos jedna upropastena novogodisnja promocija, pogledacu kasnije", i zove me ortak, i kao brate ludilo, vip, sneg pada, nesto.
I ja samo pomislio "bem ti internet hejtere, po ko zna koji put. Ne moze covek da se osloni na njih jednom u zivotu". Eto.