Uz SURFUJ PLUS paket dobijaš i duplo više gigabajta za brzo surfovanje u narednih godinu dana, a moći ćeš i da uživaš u 25 miliona pesama u svakom trenutku, uz besplatan Deezer muzički servis. Požuri i svrati do najbliže Telenor poslovnice, saznaj sve detalje o našoj prazničnoj ponudi.. Izaberi svoj laptop ili tablet računar do kraja januara i uživaj u neograničenom internetu sa duplo više brzih gigabajta.
Telenor nikako da se odrekne i jednog jedinog dinara. Sve daju nešto duplo što koristi mali broj korisnika.
Dajte eko motivaciju uz popust od 3 do 5 hiljada dinara za novi telefon pa da očekujete neki novi ugovor. Ovako samo tapkaju u mestu.
deksicom napisao:Telenor nikako da se odrekne i jednog jedinog dinara. Sve daju nešto duplo što koristi mali broj korisnika.
I onda niotkuda daju onaj popust kao proletos, 10.000 na telefone, ali sve to u neko čudno vreme, nikako oko nove godine. Mada znaju oni i da padnu u očajanje kao ono kad su dali 5000 popust na telefone zadnje nedelje pred novu godinu...
deksicom napisao:Taj popust od 10,000 din. jeste bio ali za veće pakete i skuplje telefone.
Proletos, u martu ja sam uzeo telefon i znam da je popust bio do 10.000, i za sve telefone je bio neki popust. A ja sam uzeo PiS500, ne znam da li je to veći paket. Mada znam da sam gledao za drugi broj ashu 302 i tada je bila 1 din uz najmanji prenesi paket, a inače je bila 3000...
deksicom napisao:Taj popust od 10,000 din. jeste bio ali za veće pakete i skuplje telefone. Tako da za opet šire narodne mase ništa.
Nije ti ovo baš tačno. Devojka letos uzela Desire X koji je platila na sniženju 6.000 umesto 16.000 na tarifi PiS500.
Jeftin (relativno) telefon i mala tarifa.
Gledam nesto xperiu e za cerku da joj uzmem, i ovaj telefon u telenoru nakon dve godine kosta uz paket PiS-150 velicanstvenih 26340 RSD.
Isti taj telefon u vipu nakon dve godine uz zimsku tarivu i paket smart 150 kosta 14924 RSD.
Samo se pitam ko je ovde lud da da telenoru skoro duplo vise para za isti telefon.
Ah zar nevide sta im radi konkurencija.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.