A1 novosti
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: VIP novosti
IMHO, jedna super stvar ako neku opciju koristiš drastično više nego ostale dve.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Samo ljudi koji podjednako kucaju i pricaju treba da uzimaju u obzir pakete sa porukama. Ostali, iskljucivo Smartove.
Deana: preko neta uzimas od nekoga ko je kupio telefon, i ne treba mu pa ga zato peodaje. Puno njih donosi telefone iz inostranstva, gde su uzeti za 1€, pa ga ovde preprodaje da zaradi neku kintu. Garanciju i nemas neku, ali ako uzimas nov uredjaj, bas moras da budes baksuz pa da nesto lose zabodes. A i onda, otcoris uredjaj, i na licu nesta sve proveris. Zato se uzima samo od claniva koji imaju sve pozitivne ocene i ne razmisljas, jer takvi ljudi nece dopustiti da im propadne reputacija za 200€.
Deana: preko neta uzimas od nekoga ko je kupio telefon, i ne treba mu pa ga zato peodaje. Puno njih donosi telefone iz inostranstva, gde su uzeti za 1€, pa ga ovde preprodaje da zaradi neku kintu. Garanciju i nemas neku, ali ako uzimas nov uredjaj, bas moras da budes baksuz pa da nesto lose zabodes. A i onda, otcoris uredjaj, i na licu nesta sve proveris. Zato se uzima samo od claniva koji imaju sve pozitivne ocene i ne razmisljas, jer takvi ljudi nece dopustiti da im propadne reputacija za 200€.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
And once again - AKCIJA PRODUZENA DO 15.03.2014.IDzO napisao:Akcija Račun počinje da pada sa prvim snegom je produžena do 31.01.2014. god.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Tačno je ova inicijativa da pređe u "Račun nastavlja da pada sa visibakama", pa onda "...na bazenu"

Super!

Super!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Samo, zašto samo do 15.marta a ne do kraja meseca kao do sada? Verovatno da neće biti više produžavanja onda?
Trebali su odabrati datum za prekid datum kada počinje proleće. 
Ko zna, možda se posle tog datuma ukida ta promocija.

Ko zna, možda se posle tog datuma ukida ta promocija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Da su pametni pa da ta promocija bude stalna, kao što je mt:s uradio sa promocijom 50% popusta (mada i oni "kao" stavljaju neke rokove), sigurno bi za koju godinu pretekli telenor po broju korisnika! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Samo da se nadovezem na temu telefona preko operatera.. Mislim da se u nekim slucajevima isplati uzeti telefon.. ja sam uzeo HTC One S prvog dana kada se pojavio kod nas.. Platio sam ga 33 000 din u smart 1100 tarifi koja je tada kostala na akciji 1100 din... Tada se taj telefon prodavao na oglasima za 370~ e bez ili sa nekom kratkom pisanom garancijom.. a u regularnim prodavnicama sa 2 god garancije kostao je od 440e pa na vise... Tako da ja mislim da je to dobra kupovina.. dobio sam super tarifu za super cenu 1 smart = 1 din.. I telefon realne vrednosti 400+e ja sam dobio za 280e:) Jeste to fino i lepo sto vi kazete da se bas mora biti baksuz da se pokvari novi telefon ali ipak.. kada je rec o skupljim telefonima bolje dati koju crvenu vise pa biti siguran dve godine nego rizikovati kod kojekakvih svercera u oglasima... Kako god obrnes ja sam super prosao:)
Isto tako devojka mi pre neki dan uzela Galaxy Trend plus za 5000 din uz tarifu 350/350/350.. Prosecno je racun mesecno izadje 900 din tako da sve i da je uzela 20% popusta na predplatu to je na 2 god usteda od oko 4000 din... Znaci na period od dve god ona bi ustedela 4000 din bez telefona.. a ovako je dodala jos jednu crvenu i dobila telefon koji vredi oko 120e i naravno pravi telefon sa 2 god garancije tako da nemas brige...
Kako god obrnes ja ne vidim kako se ne isplati uzimati telefon preko operatera?:)
Isto tako devojka mi pre neki dan uzela Galaxy Trend plus za 5000 din uz tarifu 350/350/350.. Prosecno je racun mesecno izadje 900 din tako da sve i da je uzela 20% popusta na predplatu to je na 2 god usteda od oko 4000 din... Znaci na period od dve god ona bi ustedela 4000 din bez telefona.. a ovako je dodala jos jednu crvenu i dobila telefon koji vredi oko 120e i naravno pravi telefon sa 2 god garancije tako da nemas brige...
Kako god obrnes ja ne vidim kako se ne isplati uzimati telefon preko operatera?:)
- mb011
- Mobil stručnjak
Ako se telefon uzima uz tarifu koju ćeš svakako plaćati, i saobraćaj u okviru nje i koristiti, onda se uzimanje telefona preko operatora isplati. Pogotovo na rate preko telefonskog računa.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Uzimanje telefona preko operatora se za pojedine uredjaje isplati, a za neke druge bas i ne. Konkretan primer je Lumia920 koja uz recimo Smart1200 kosta skoro 1.5x koliko kosta preko oglasa. A ima jos ovakvih primera
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mb011
- Mobil stručnjak
Za mene recimo kupovina preko oglasa nikad nije bila opcija. Jednostavno nemam poverenja u takav način kupovine telefona.
Možda zvuči ludo, ali cena telefona je za mene uvek bila ona cena koja je u prodavnici...
Možda zvuči ludo, ali cena telefona je za mene uvek bila ona cena koja je u prodavnici...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Samo da javim da mi je reklamacija za zimski popust (koji mi nisu uracunali u prvom obracunskom periodu zbog jednog dana) uvazena.
Ali, pre bih rekao da je nadjeno neko kompromisno resenje. Naime, idalje vazi da je zimska promocija pocela da se racuna tek od prvog sledeceg obracunskog perioda, tj. od 26. januara. Ali su resili da mi, nezavisno od zimske, uracunaju popust od 20% i na prvi racun od 27. decembra - dakle, smanjice ga za 20%, ali 'brojac' od zimske promocije pocinje kako je i prvi put bilo podeseno u sistemu, tj. od 26. januara.
Kompromis, ali je okej.
Ali, pre bih rekao da je nadjeno neko kompromisno resenje. Naime, idalje vazi da je zimska promocija pocela da se racuna tek od prvog sledeceg obracunskog perioda, tj. od 26. januara. Ali su resili da mi, nezavisno od zimske, uracunaju popust od 20% i na prvi racun od 27. decembra - dakle, smanjice ga za 20%, ali 'brojac' od zimske promocije pocinje kako je i prvi put bilo podeseno u sistemu, tj. od 26. januara.
Kompromis, ali je okej.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Eto vidis, i vuk sit i ovce na broju 

@miodrage
Ali dali je taj telefon na oglasima sa 2 god garancije iz regularne ovlascene prodavnice? Ne racunamo telefone na koje ti neki pera ili djura da pisanu garanciju od recimo 6 meseci ili sta ti ja znam.. Ili ti cak uopste ne daju garanciju... U tome je poenta.. Dali je pametno kesirati 200,300, 500 eura za telefon bez garancije.....
Ali dali je taj telefon na oglasima sa 2 god garancije iz regularne ovlascene prodavnice? Ne racunamo telefone na koje ti neki pera ili djura da pisanu garanciju od recimo 6 meseci ili sta ti ja znam.. Ili ti cak uopste ne daju garanciju... U tome je poenta.. Dali je pametno kesirati 200,300, 500 eura za telefon bez garancije.....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da li je moguce da sa Sigurica paketima ne mozes da platis parking SMS-om?!
Totalno mi je debilno da ne moze. Razumem poentu tog paketa, ogranicavanje potrosnje, ali ovaj sms za parking mogu da dodaju na pretplatu tako da paket ostaje netaknut, kao sto to rade sa drugim paketima. Vec koji put cale dobija istu poruku kada pokusa da plati parking, kazu u sms-u da nema dovoljno sredstava.
Totalno mi je debilno da ne moze. Razumem poentu tog paketa, ogranicavanje potrosnje, ali ovaj sms za parking mogu da dodaju na pretplatu tako da paket ostaje netaknut, kao sto to rade sa drugim paketima. Vec koji put cale dobija istu poruku kada pokusa da plati parking, kazu u sms-u da nema dovoljno sredstava.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
ToMiC, tako sam nekad i ja razmisljao.
2006.07.08 godine i bilo je povoljnije uzeti telefon kod operatera, jer tad nije bilo 50% promocija. Sada kada ih ima jeftinije se prodje kada se telefon kupi van operatera a od njih da se dobije popust reguralni kod mts-a, iskukani kod telenora ili neka od aktuelnih vipovih kombinacija.
2006.07.08 godine i bilo je povoljnije uzeti telefon kod operatera, jer tad nije bilo 50% promocija. Sada kada ih ima jeftinije se prodje kada se telefon kupi van operatera a od njih da se dobije popust reguralni kod mts-a, iskukani kod telenora ili neka od aktuelnih vipovih kombinacija.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Azimuth, tako je i kod Telenora na prenesi i dopuni. Kredit koji dobijas uracunat u pretplatu ne mozes da koristis za te posebne brojeve i usluge ili kako ih vec nazivaju, nego moras uplatiti dopunu kredita i onda samo to sto si dopunio mozes koristiti u te svrhe.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Glupostda joj nema ravne. A svakako racun stize. Ne vidim sta je tu problem da samo zalepe na pretplatu jos i te poruke.
Jel se ta dopuna uplacuje u poslovnici ili u trafici? Kako se onda vrsi provera stanja? Koliko traje ta dopuna?
Jel se ta dopuna uplacuje u poslovnici ili u trafici? Kako se onda vrsi provera stanja? Koliko traje ta dopuna?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
vipmobile.rs napisao:Kredit u okviru mesečne pretplate važi prema svim mrežama I možeš ga koristiti za pozive, SMS i MMS poruke, kao I za prenos podataka u nacionalnom, internacionalnom I roming saobraćaju. Svoj kredit možeš dopunti u svakom trenutku, a dopunu možeš koristiti narednih 6 meseci.