MTS novosti
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Re: MT:S novosti
Možeš za 50€ da nađeš kakav želiš... evo na primer OVAJ ti podržava i 4G..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ima na Limunudu, na KupujemProdajem, a ima i kod operatora (Telenor i Vip)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Cooomi, a da probaš Note 3 N9002. Veliki ekran k'o što tražiš, ima 2 SIM kartice...... samo nema LTE kao N9005 .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Da li još važi 50 % popust na postpaid tarife? Čitam na sajtu da traje do 30. juna 2014. godine, ali mi to zvuči nekako suviše dobro. VIP poludeo skroz, pa želim da se vratim u mts.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
deana, važi popust do kraja godine. Ja sam u petak produžio ugovor na još dve godine sa tim popustom.
bestboy, za ovaj rok su mi rekli u poslovnici. Nisam proveravao na sajtu.
bestboy, za ovaj rok su mi rekli u poslovnici. Nisam proveravao na sajtu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Da, važi. Pitao sam prošle nedelje kada sam podneo zahtev za prelazak iz vipa. Važi bez uzimanja telefona i mora se potpisati pre 1. u mesecu pošto od 1. kreće obračunski period.
Neću stići ovog meseca da to odradim jer treba da prekinem ugovor sa VIP-om i prenesem broj. Šteta!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
deana, kakve to veze ima. Kad god požečiš do kraja godine odeš i preneseš broj i potpišeš ugovor. Ovo što je Nennad, rekao se odnosi na ostvarivanje popusta.
Znači - ti poptišeš ugovor blizu kraja meseca i tog meseca (to što je preostalo) plaćaš po punoj ceni paketa. Ali, dobiješ sav sadržaj iz paketa, makar potpisala ugovor i 29-tog u mesecu.
Popust ostvaruješ od prvog narednog meseca.
Znači - ti poptišeš ugovor blizu kraja meseca i tog meseca (to što je preostalo) plaćaš po punoj ceni paketa. Ali, dobiješ sav sadržaj iz paketa, makar potpisala ugovor i 29-tog u mesecu.
Popust ostvaruješ od prvog narednog meseca.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
zna li neko, da li telefon moze da se uzme ikako bez odlaska u poslovnicu, ako se uzima u ona tri zadnja meseca pred istek ugovora (sto je dozvoljeno). probao sam preko webshopa, ali mi ne da, kaze da unesem broj na kome nema ugovorne obaveze...
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
mb011, ja sam uzeo telefon u martu prošle godine dva meseca pre isteka, bez problema! Možda imaš neki zaostali dug, ili nisi platio račun za tekući mesec? Na primer ugovor ističe u junu, ne možeš ga produžiti dok ne platiš martovski račun (koji dospeva za naplatu u aprilu)! 
Da dodam za popust od 50% on je stalno aktuelan samo s vremena na vreme menjaju datume, kada dodje jun produžiće dalje...

Da dodam za popust od 50% on je stalno aktuelan samo s vremena na vreme menjaju datume, kada dodje jun produžiće dalje...

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- mb011
- Mobil stručnjak
nema dug, nego samo pitam da li moze da se odradi preko webshopa ili mora u poslovnicu? to je caletov broj, penzioner, musterija za pozeleti.. 

Da li na sve pakete u MTS-u vazi popust ukljucujuci i X factor pakete?
I interesuje me ja sam odavno bio u MTS -u i desavalo mi se da zadnjih 5 dana do preseka racuna stanje mi je uvek isto bez obzira koliko da trosim da li su otklonili ili je i dalje tako?
I interesuje me ja sam odavno bio u MTS -u i desavalo mi se da zadnjih 5 dana do preseka racuna stanje mi je uvek isto bez obzira koliko da trosim da li su otklonili ili je i dalje tako?
Može li neko da mi napiše da li u MTS-u imaju neke pogodnosti za stare korisnike, 5/6 godina na postpejdu, da dobiju nekakav popust na mobilne? Tipa, mobilni košta 9000 dinara, ali pošto je stari korisnik, redovno izmireni računi, dobije ga za 4500?
Neko je davno pisao nešto na tu temu, ali se ne sećam. Ili znate li gde bih to mogao saznati?

Neko je davno pisao nešto na tu temu, ali se ne sećam. Ili znate li gde bih to mogao saznati?
mile500, resen je taj problem, ponekad se desava da sam servis (pregled stanja) nije dostupan ali jako retko.
vla-do, da, moze da se dobija popust ali ne tako kako si naveo, vec ako zele i ako ispunjavas "neke" od njihovih uslova, mozes da dobijes telefon uz neki paket za dinar ('obican' korisnik bi platio taj isti uredjaj uz isti taj paket na pr. 7 KDinara).
vla-do, da, moze da se dobija popust ali ne tako kako si naveo, vec ako zele i ako ispunjavas "neke" od njihovih uslova, mozes da dobijes telefon uz neki paket za dinar ('obican' korisnik bi platio taj isti uredjaj uz isti taj paket na pr. 7 KDinara).
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 24. Avg 2013. 06:54
- :: Nokia lumia 620
- :: Samsung galaxy s
Mozda je ovo pitanje vec bilo postavljeno ali zanima me kada tacno mozemo ocekivati apple u mts-u? Hvala 

- mb011
- Mobil stručnjak
Kad je najavljen, rečeno je za oko 2 meseca... Tačan datum u ovom trenutku zna možda samo direktor mts 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vla-do, sto se tog popusta tice, on se dobija tako sto sve stare korisnike razvrstavaju u odredjene grupe, a sve spram prosecne mesecne potrosnje. E sad, ako ti se racuni mere u stotinama dinara onda zaboravi na popust. Ja sam svojevremeno imao u proseku oko 1700-1800din pa su me stavili u neki 4 razred (ako se dobro secam). Da bi dobio neki znacajniji popust, mesecna potrosnja mora da ti bude mnogo veca od ove moje. Isto tako, ti popusti vaze na odredjeni cenovni rang telefona. Neces dobiti popust na top modele ako si u 4. razredu. Itd.
Prilicno je nejasno sve to kod njih, ili je barem bilo do pre bezmalo 2 godine. Nema nigde nista konkretno napisano, sta i koliko treba da bi dobio toliki i toliki popust. I sto je najgore, ako ne trazis neces ni dobiti osim ako ne naletis na nekog raspolozenog zaposlenog kojem si se dopao.
Prilicno je nejasno sve to kod njih, ili je barem bilo do pre bezmalo 2 godine. Nema nigde nista konkretno napisano, sta i koliko treba da bi dobio toliki i toliki popust. I sto je najgore, ako ne trazis neces ni dobiti osim ako ne naletis na nekog raspolozenog zaposlenog kojem si se dopao.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
u sustini je dobitna kombinacija - kupi negde telefon,a uzmi 50% od njih.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, upravo tako. I onda neki veći paket zbog manjka minuta u MixNet paketima i Bog da te vidi.