A1 novosti
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: VIP novosti
Ensiferum, molim te da navedeš gde si pročitao dezinformacije?
Samo si potvrdio ono što smo PetarI, i ja napisali.
Samo si potvrdio ono što smo PetarI, i ja napisali.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
m@c|-|oR, šalim se naravno!
Interesantno mi je izjava da plaćaš 3G pretplatu, ako imaš 3G (čitaj SMART) telefon! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Azimuth, hvala na savetima od pre par strana. Dakle ljudi ako ne zelite da placate dodatni obracunski period prilikom raskida prvo to "dogovorite" sa korisnickim servisom jer ukoliko radniku u poslovnici eksplicitno ne pise da treba to da dozvoli onda nece ni dozvoliti. Molbu svojom rukom napisite...
Pozdrav
Pozdrav
Telenor je nas verovatno najprofi operater i samim tim osetno skuplji (ne daju popust bez telefona).
Meni supruga prosli ugovor imala telefon i u decembru produzi 2 godine 50%. Stize prvi racun kada na njemu 3g. Ode u poslovnicu da se zali i tamo joj kazu da je trebala da naglasi da nece tu uslugu.
Vole oni da uzmu tih 118 din
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Moj otac je imao 3g telefon uz prošli ugovor, sada smo baš zato birali neki da nema podršku za 3g pošto njemu to ne treba. Za svaki slučaj smo po obnavljanju ugovora zvali 789 da se ta glupost deaktivira...knjaz napisao:Ode u poslovnicu da se zali i tamo joj kazu da je trebala da naglasi da nece tu uslugu.
Da li je problem da se po raskidu ugovora sa vipom broj prenese u drugu mrežu i tamo potpiše novi ugovor?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ne razumem napisao si nebulozu ... Kakve molim te veze ima Vipovih 8% sa MTS (DODATNOM) uslogum ko oce da gleda tv preko 3G-a ????Baraba napisao:I kukate na poskupljenje od 8% a ne kukate što se u mts plaća pretplata na 3g uslugu što vam je aktivirana. Znači 50% plus 118,80 din, tako da nije 1000din paket mix net l... ekvivalent tom paketu na vip je Standard 700 (700min ka svim mrežama, 1000min u mreži, 700sms, 700mb), što znači više minuta u vip paketu, a taj paket je jeftiniji od 100din sa zimskom promocijom plus još 25% (nema povoljnije ponude) ako nije uzet telefon. I ako MTS poskupi za 8%? Ne da ne vidim uštedu, nego vidim više keša za mts + ne možete da uzmete telefon (u vip može i skidaju 25% a ostaje zimska promocija, u mts čik uzmite telefon i ostanite bez 50%), plus ste na crnoj listi kod vip, naplatiće oni kad tad ako se nekad vratite.
Ovo što sam gore poredio (mix net l vs standard 700) je moj slučaj kakav sam uzeo na jednom broju, tako da ne vidim neki poseban razlog za kukanjem, drvima i kamenjem na vip, pogotovo ako pristaju da ne podižu 8% posle pretnje raskidom.
MTS, 3G Postpaid:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/3gs ... tpaid.html
Ja imam za firmu MTS i to onaj paket 1980 dinara i dolazi mi racun 990 dinara...
Kako mozes reci da poredis MTS Mix net XL sa vpovih 700?
Kako to da je Vipov 700 bolji od MTS -ovog i slican od MTS -ovg paketa Mix net XL? Na osnovu nekih tvojih brojeva koji imas ..
Evo konkretno
VIP 700 / 700 / 700 sa POPUSTOM od 25 % kosta 1492.5 dinara
MTS 600/1500/1.5GB + neograniceno sa POPUSTOM od 50%za 990 dinara
Jeste vip daje 100 min vise ka svim mrezama ali ni u ludilu ja licno ne bi ga menjao za MTS pa makar mi i VIP pnudio ovaj paket po 990 dinara , jer mi je dosta vise njihovog ogranicavanja Neta i poruka ...
Inace imam paket 1100 i ubih se jedva cekam da mi ga 21 ukinu ...
I pricas jos o prmocijama koje vise nema .....
Kazes da vids stetu ako MTS pokupi 8%? Na osnovu koje racunice ti vidis da ce MTS ako poskupi za 8% biti nepovoljniji ?
Sto se mene tice moze odmah da poskupi 20 % ne bi se bunio uopste ! Ja licno ...
Poslednja izmena od mile500 u Ned, 13. Apr 2014. 09:37, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ne treba da se čeka neki period da prođe, već odmah po raskidu mogu da ga prenesem?
NE vidim razlog za ovoliku komplikaciju oko 3g usluge sa popustom, bez uzimanja telefona......
Sad su izbacili i cenovnik i za standard od maja 350
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1192.html

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1192.html

Mile500, ne daje VIP 100 minuta više razgovora, nego je tih 700 smartova za sve (poruke, prenos podatak, pozive). Ono što preostane, ne prenosi se u naredni period. Obračunska jedinica je 100 kb!
Vidim da si pobrkala loncicedeana napisao:Mile500, ne daje VIP 100 minuta više razgovora, nego je tih 700 smartova za sve (poruke, prenos podatak, pozive). Ono što preostane, ne prenosi se u naredni period. Obračunska jedinica je 100 kb!

A ja o ovoj : http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1192.html
I slazem se sa tih 100 KB to je bezobrazluk nevidjeni !!!! , i naravno ko sto kazes nikada se nije prenosilo nista u Vip-u a ni u MTS do skora koliko sam upoznat...

Prenosi se u mts-u već duže vreme, ono što je od skoro uvedeno je neograničeni spori internet u svim paketima sa internetom. Vip nema spori internet u standard paketima, do nedavno ga nije bilo ni u smart tarifama. Eno @LazaNS kako se proveo, mislio je da ima neograničenog ineterneta, pa je nakrcao račun od 50k. Da su bar isključivali nakon potrošenog, nego te puste da da napraviš račun. Dobro da su bar to ispravili.
Mile,
Nisam pobrkala lončiće, evo citiram te...
Jeste vip daje 100 min vise ka svim mrezama ali ni u ludilu ja licno ne bi ga menjao za MTS pa makar mi i VIP pnudio ovaj paket po 990 dinara , jer mi je dosta vise njihovog ogranicavanja Neta i poruka ...
Nisam pobrkala lončiće, evo citiram te...

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
VIP je sada najskuplji. Kod telenora recimo najmanji prenesi paket košta 595,00 i sadrži 100min 100sms 50MB. I to sa zaokruživanjem 60/60... Kako će se VIP izvući iz ovoga nemam pojma...sigi napisao:Sad su izbacili i cenovnik i za standard od maja
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
deana, jesi jer on prica o standard a ne smart tarifi o kojoj ti pricas gde nemas 700 smartova za pozivde sms i internet vec imas 700 minuta, 700 poruka i 700mb...dao ti je i linkove......
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Sad tek vidim da u standard paketima nakon potrošenog interneta isti ne isključuju, nego naplaćuju 0,05 din/kb. Koliko se sećam, do skoro su isključivali net nakon potrošenog i mogli su da se aktiviraju internet tarifni dodaci.
Biće mnogo astronomskih računa.
Biće mnogo astronomskih računa.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nennad, nisam bas siguran da je tako kao sto ti pricas ikada bilo. Bio sam ja na standardu 2011/2012, situacija je bila ista kao danas, tj. moglo je da se probije. To je oduvek bila najveca mana standard paketa, bar za one koji zele da se opuste i ne misle.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim