A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: VIP novosti

Post od Azimuth »

Pa ne bih znao onda šta je po sredi. Obično se to dešava kada je net upaljen. Imao sam ima sličnih momenata, ali na kraju uvek zaokruže.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Radi se o vremenu preseka. Bice da si net iskljucio nakon sto su oni uradili presek stanja koji se desava u noci izmedju poslednjeg dana prethodnog perioda i prvog dana narednog perioda negde u vremenu 19-07 h
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Pa prijatelju,otvori online racun,uloguj se i videces sta je problem....

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Za koliko se vremenski moze uzeti telefon na ugovor u Vip-u a da kod njih nikada nista pre nisam uzimao?Jos pitam za unutrasnjost.I sta je bolje sada uzeti,S5 ili M8 HTC,mislim za sta mogu dobiti jacu cenu za prodaju novog telefona ili zamene istog za jeftiniji npr S3 uz realnu doplatu?Hvala.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Mozes odmah uzeti, ali ne mozes paket preko 2000din. Dakle, paket mora biti do 2000din i uz njega telefon. Tako je bilo pre 2 godine. Posle 6 meseci mozes uzeti koji god hoces paket i uz njega telefon. Provera u kreditnom birou se vrsi u svakom slucaju.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

To je bezveze,ja kada sam pre 3 godine u Telenoru prvi put uzeo telefon pretplata je bila mesecno 3000.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

dule88, probaj, ako su ti racuni kod prethodnog operatera bili veci (akcenat na poslednja 3), i ako si ih redovno placao, ne mora zvanicna informacija nista da znaci - ima realne sanse da ti odobre. Od njihove volje zavisi. Ako prenosis broj kod njih, sanse su jos vece. Samo se pre potpisivanja ugovora sa njima lepo dogovori, budi jasan sta trazis od njih da ne dodje do nekog nesporazuma eventualno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Medussa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Apr 2014. 12:10
:: Samsung S7580

Post od Medussa »

Heh moj telefon je zakljucan, druga dva nisam ni gledala :) Nadam se da ce mi poslati Sim kod, s obzirom na prestanak ugovora. Trazicu im pa cu videti sta ce biti. Inace moj drug je dobio Sim kod, ali po isteku ugovora od 24 meseca, sto ce reci da su oni svakako posednici sim kodova nasih aparata :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Kako ide kad korisniku istekne ugovor i on zeli dalje da koristi isti bez da potpisuje novi ugovor? Dali ga nediraju nista ili ga silom prebacuju na nove skuplje pakete.
Burazeru se zavrsava ugovor pa se misli sta da radi, dali da se vraca u telenor ili da ostaje u vip.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Koliko je bilo priče da je počeo ceo ovaj cirkus u vipu, svi po isteku ugovora automatski idu na nove pakete 90+60. Neka sačeka pa neka proveri...

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

@Deksi
Koliko je meni poznato - ostaje na svom paketu do daljnjeg, osim ako sam ne traži promenu paketa ili uzimanje mobilnog aparata [što automatski povlači promenu paketa].
Osim ako nisu nešto menjali.

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Da vas pitam, bratu istice ugovor u Vipu 10.6., meni 4.7., a nekako smo u fazonu da obojica predjemo u mt:s zbog 50% nize pretplate, sta je potrebno da bi brat preneo broj u mt:s, da ide u mt:s jedno 2-3 dana pre isteka ugovora? A presek stanja u Vip-u je svakog 10. u mesecu.
KISS ME I AM 93

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Deksi, meni je receno da kad izadjes iz ugovorne obaveze oni te automatski prebacuju na najslicniji NOVI smart paket. Zasto? Obrazlozenje je bilo da je to zato sto stari paketi vise ne postoje.
Dakle, kolektivno bezanje u neku drugu mrezu. Moj izbor je mts sa 50% popusta.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hvala za info. Tako sam i ja misleo da te silom stavljaju na novi i sigurno veći paket. Tako je svojevremeno i telenor radio sa onom optimizacijom paketa.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Samo da potvrdim, nakon isteka vazeceg ugovora, novi paket automatski pocinje
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

Vas broj ce 12.05.14 do 06h biti prenet u mts mrezu. Posle 06h ubacite mts SIM karticu u telefon i sve usluge su vam dostupne. Info 064789. Dobrodosli u mts

Napokon da se agonija zavrsi :D :D :D

i do kraja meseca da uradim anex sa 50% popusta na 2godine na najnizem paketu i predah hehe
telefon je u proceduri otkljucavanja putem unlock code -)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Podneo i ja zahtev za prenos broja :)
Odmah dobio i nano sim, rece mi taj lik preko kojeg sam isao da ocekujem ponedeljak ili utorak da se sve ovo zavrsi i da potpisem 50% :wink:

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

Onda azi idemo na pice placa vip ;-)))) e ovaj zadnji racun jel ce biti proporcionalan broju dana i kada ce stici? Znas li nesto...

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

satell200 napisao:Vas broj ce 12.05.14 do 06h biti prenet u mts mrezu. Posle 06h ubacite mts SIM karticu u telefon i sve usluge su vam dostupne. Info 064789. Dobrodosli u mts

Napokon da se agonija zavrsi :D :D :D

i do kraja meseca da uradim anex sa 50% popusta na 2godine na najnizem paketu i predah hehe
telefon je u proceduri otkljucavanja putem unlock code -)
Kog dana si podneo zahtev za prenos? Koliko dugo si cekao?

Mom bratu istice ugovor tacno 10.6., da li da ide u mt:s poslovnicu 2-3 dana pre isteka ugovora?
KISS ME I AM 93

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

miodrage, ako mislis da te oni prebace na nove tarifne pakete to nije tacno....ne smeju te nikada prebaciti, zato su i poskupeli....ni to ne smeju aki zato i mozes raskinuti ugovor bez penala :wink:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori