Yettel novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Telenor novosti
Mb011, wvidja mi se ovo sto si napisao i voleo bih da i ja sa moja dva br prodjem isto kao i ti
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Evo ja sam im poslao mejl, pa ćemo videti šta će biti. Naveo sam i konkretan primer u razlici između Prenesi i surfuj paketa i MixNet paketa i zatražio u najmanju ruku 50% popusta.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Važi. Kapiram da ukoliko žele da daju nešto, nazvaće u ponedeljak, najkasnije utorak. Tako da videćemo..
- toda81
- Prijatelj foruma
Aj posalji mi na pp text tvog mail-a da ga imam u pripravnosti kada budem ja resio malo da se bavim ucenama
Vec imam nesto u vidu, mada dobro dodje svaka nova ideja

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Važi 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Kakav sam Indijanac, poslao mejl, a nisam broj telefona. Evo sad mi se javili iz Telenora
Dragi *****,
Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili da nas ovim putem obavestite o svojim utiscima i željama po pitanju nastavka naše poslovne saradnje.
Imamo želju da svi naši korisnici budu jednako zadovoljni ponudama koje kreiramo za njih kao i kvalitetom usluga koje pružamo. Svakom zahtevu pristupamo sa posebnom pažnjom i željom da doprinesemo pozitivnom korisničkom iskustvu.
Da bismo bili u mogućnosti pružiti konkretniji odgovor, zamolićemo da nam ponovite slanje istog maila sa podatkom o broju telefona uz koji koristite naše usluge.
Do dobijanja potrebne informacije, srdačno Vas pozdravljamo.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telenor i Vip podigli cenu razgovora sa operaterom na 15 din 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nadam se da će se javiti. Mada, iskreno mi je svejedno. Ako me oni odbiju, za mesec dana MixNet uz 50% i kraj. Apsolutno mi je svejedno u kojoj sam mreži, čak šta više mislim da je mts trenutno bolja opcija.
Posto ne uzimas telefon,mts-ovih 50% je najbolja opcija.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa da, svakako. Mada eto, ajde pošto sam dugo u Telenoru, da prvo pogledam sa njima nešto. Sve mislim isplatiće se ta "vernost". Najvažnije mi je u suštini da je oko Beograda lepo pokriven internet u obe mreže.
Da li moze po isteku ugovora postpaid broj da se prebaci na prepaid?
Moje iskustvo sa brojem koji je bio u starom Start paketu...u jednom momentu nisam hteo više da mesečno plaćam za broj koji mi stoji u "zapećku" pa sam podneo zahtev za raskid pretplatničkog odnosa.Posle dan-dva su me zvali iz kosrisničkog da me pitaju zašto i isto sam im rekao da mi je jednostavno višak.Onda su me pitali da li bi nastavio broj da koristim kao pripejd...
?Nisam ni znao da može,ali ajde,tako da je i dalje kod mena,a uplatim ovako 50-din u tri meseca. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Obicno to ne moze, osim ako nemas nekog u telenoru. Vidim da postaju popustljivi haha
Note IV N9100 dual
Da li je moguce da telefon preko paketa bude otkljucan i za druge mreze po defaultu-u tj fabricki? Konkretno mislim na alcatel 6040. Posto sam uglavnom vidjao primere koji su zakljucani na telenor mrezu i sad sam cuo da neki kazu da im je otkljucan za ostale mreze( po oglasima). Znaci da li je moguce da neki primerak bude zakljucan a neki otkljucan?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Tanor, moguce je. Isto kao sto mozes dobiti kod za otkljucavanje telefona od operatora (ukoliko si isplatio telefon u celosti tj nemas ugovornu obavezu).