GPRS na 063 !?!?!?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
DusanX
Banned
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 23:14

GPRS na 063 !?!?!?

Post od DusanX »

Imam problem sa 063 GPRS-om!
Nece da ni otvara ''polovinu'' sajtova na internetu, a kad stavim 064 karticu koju sam skoro kupi hoce!
Mozda je do kartice jer sam je kupio 1999!
Sta mislite?
:blinky:

Dushan_87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
Kontakt:

Post od Dushan_87 »

jesi probao da nazoves mobtelov call centar ili da odes sa tom karticom u mobtelovo predstavnistvo u tvom gradu?
koliko ja znam ne bi trebalo da ima problema ako je kartica starija... (npr. moj cale ima 063 karticu iz '97, ja mislim, jako je matora, i gprs i mms mu rade savrseno)

pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Slažem se, mislim da nema veze to koliko je stara kartica...Otidji do mobtela, pa vidi sa njima :wink: :roll:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nije do kartice,verovatno do nekih podeshavanja u fonu za 063 karticu...Ako mislish da je do kartice,stavi je u drugi fon i probaj da otvorish te sajtove o5 pa cemo znati dal je do kartice...

DusanX
Banned
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 23:14

Post od DusanX »

Nece ni u drugom fonu! A danas mi je jedan tip relao da je sigurno do kartice!!! 064 je izbacio neke nove JAVA sim kartice, koju sam sigurno ja kupio, tako on kaze!?!?
Nista odnecu u Mobtel pa cu videti!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

DusanX, idi do mobtela, ništa te nekošta...I javi nam šta si uradio, baš me zanima u čemu je fora :wink: :roll:

Odgovori