A1 novosti
Re: VIP novosti
Koliko mogu pročitati,lakše bi bilo da smo se našli negde u NS i da sam ti lično dao taj dopis,kraće bi putovao...Pozdrav,poslat je opet.
zna li neko koliko se ceka odgovor od ratela,i u slucaju da platim racun koji mi je vip poslao imam li posle pravo na povrat tog novca,ako ratel kaze da netrebam platiti,inace ugovor mi je istekao u 8 mesecu ,broj prenesen a ovi mi traze da platim racun za 5 dana boravka u njihovoj mrezi kao za citav mesec iako je iskoristeno samo 3 sms za to vreme
RATELu treba oko tri nedelje da odgovori (bar je tako bilo u moja dva slučaja).
Što se para tiče - teško da će da ti ih vrate. Eventualno da ti prebace na pripejd.
Što se para tiče - teško da će da ti ih vrate. Eventualno da ti prebace na pripejd.
sta mogu da mi urade u slucaju da ne platim,rok je do 1, a sad sam u mts,
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 02. Jun 2013. 19:51
- :: Nokia Lumia 620
- :: Samsung U600
Da se nadovezem na prethodnu raspravu i konverzaciju. Odnedavno VIP naplacuje prevremenu obnovu ugovora 'vecu od 3 meseca'. Mozete poslati zahtev za prevremenu obnovu ali naplatice vam 500 rsd., samo za prevremene obnove tri meseca ranije nece biti naplacivano. Mada ne vidim ko bi normalan to uradio sa njihovim trenutnim uslovima. Prenos broja je moguce odraditi dan posle isteka ugovora u suprotnom ce zahtev biti odbijen. Za raskid ugovora potrebno je podneti zahtev mesec dana ranije da vam ne bi stigao jos jedan racun,tj. da ne bi morali da ispostujete jos jedan obracunski period.
I vip-a u vezi apple -
"Spremni smo da ponudimo iPhone uredjaje čim se budu stekli uslovi za njihov legalan uvoz u Srbiju. "
Sta sad ovo znaci?!
"Spremni smo da ponudimo iPhone uredjaje čim se budu stekli uslovi za njihov legalan uvoz u Srbiju. "
Sta sad ovo znaci?!
-
- Povremeni posetilac
Znaci da ovi nasi bambusi od politicara jos uvek nisu uskladili zakone, iako se svi kunu da jesu i prebacuju loptu od marta meseca.
Oni su u obavezi/moraju da ti dozvole da preneseš broj u drugu mrežu bez obzira kad si podneo zahtev. Uslov je samo da imaš izmirene prispele račune.tumbe napisao:Prenos broja je moguce odraditi dan posle isteka ugovora u suprotnom ce zahtev biti odbijen.

Postoji jos jedna obaveza,a to je da nemas nikakav ugovor na broju koji prenosis.Znaci dan nakon isteka...
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Oni su prejaki. Ne interesuje ih što sam im lepo objasnio, računi su tačni i ćao.
Znači ovo je tok događaja: Podnesem zahtev krajem maja, i drugog juna odem iz zemlje na 3 meseca. Coveka u poslovnici znam pa sam to odradio ok bez cimanja i smaranja. Odgovor nikakav nisam dobijao do odlaska, te sam otišao, a karticu od tada prestao da koristim. Ništa nije izrešavano do sredine avgusta, kad sam negde otprilike prebačen na pre paid. Junski, julski i avgustovski račun uredno stigli da se plate. Hvala lepo molim lepo. Al je kao izvršeno -100% na julski račun.
Iako je podnešen zahtev za prekid ugovora, i ništa nije trošeno, zbog traljavosti službe za rešavanje problema, gospoda iz "ispostavljanje računa" službe su uredno nastavila da kreiraju račune, i izvolite sad Poštovani platite iako niste koristili, jer, mi smo korisnički servis, i uvidom u kreirane račune utvrđena je ispravnost računa blablablabla...
Onaj advokat za sad nije nikakvo novo preteće sranje poslao za sad..
Evo iskopiranog dela maila, prosto su neverovatni...
Poštovani,
Povodom reklamacije koju ste nam uputili želimo da Vas obavestimo:
Vaša reklamacija nije uvažena.
Uvidom u kreirane račune na Vašem pretplatničkom broju 060******* utvrđena je ispravnost računa 06/2014, 07/2014 i 08/2014.
Ukupno zaduženje na Vašem pretplatničkom broju 060******* zaključno sa današnjim danom iznosi 2.467,96 dinara. Ovaj iznos možete uplatiti na broj žiro računa 165-10567-63 sa pozivom na broj 29600049855277 koristeći broj modela 97.
Šta raditi? Da li pisati Ratelu?? ili šta god već. Znam samo jedno - Neće dinar jedan dobiti na osnovu ovog preseravanja.
Znači ovo je tok događaja: Podnesem zahtev krajem maja, i drugog juna odem iz zemlje na 3 meseca. Coveka u poslovnici znam pa sam to odradio ok bez cimanja i smaranja. Odgovor nikakav nisam dobijao do odlaska, te sam otišao, a karticu od tada prestao da koristim. Ništa nije izrešavano do sredine avgusta, kad sam negde otprilike prebačen na pre paid. Junski, julski i avgustovski račun uredno stigli da se plate. Hvala lepo molim lepo. Al je kao izvršeno -100% na julski račun.
Iako je podnešen zahtev za prekid ugovora, i ništa nije trošeno, zbog traljavosti službe za rešavanje problema, gospoda iz "ispostavljanje računa" službe su uredno nastavila da kreiraju račune, i izvolite sad Poštovani platite iako niste koristili, jer, mi smo korisnički servis, i uvidom u kreirane račune utvrđena je ispravnost računa blablablabla...
Onaj advokat za sad nije nikakvo novo preteće sranje poslao za sad..
Evo iskopiranog dela maila, prosto su neverovatni...
Poštovani,
Povodom reklamacije koju ste nam uputili želimo da Vas obavestimo:
Vaša reklamacija nije uvažena.
Uvidom u kreirane račune na Vašem pretplatničkom broju 060******* utvrđena je ispravnost računa 06/2014, 07/2014 i 08/2014.
Ukupno zaduženje na Vašem pretplatničkom broju 060******* zaključno sa današnjim danom iznosi 2.467,96 dinara. Ovaj iznos možete uplatiti na broj žiro računa 165-10567-63 sa pozivom na broj 29600049855277 koristeći broj modela 97.
Šta raditi? Da li pisati Ratelu?? ili šta god već. Znam samo jedno - Neće dinar jedan dobiti na osnovu ovog preseravanja.
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
Pa jesi li uopste potpisao bilo sta sto se zove raskid ugovora?
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
PetarI, upravo tako. ako ima papir potpisan da je ugovor raskinut krajem maja, a usled povecenja cene pretplate, lepo ode u poslovnicu sa tim papirom i podnese zalbu fotokopira sve, pa oni neka vide sta ce.
-
- Povremeni posetilac
Ako imas potpisan zahtev mogu da ti pljunu pod prozor. Odnesi sve u poslovnicu kako je naglasio i mb011, ako ni to ne razmotre posaljes mail ratel-u. Mada kada bolje razmislim bolje se odmah obrati ratelu-u, njima treba 15 dana da odgovore.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Na zalost nista. Prazna PR diplomatija.luca napisao:I vip-a u vezi apple -
Sta sad ovo znaci?!
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Naravno da nemam zahtev.. Raskinuli su ga zbog sporog odradjivanja (kao guzva je) tek kasnije, sredinom jula, ili pred avgust valjda.. Stvarno se ne secam.. To sam potpisao ni ne secam se sta sam potpisao.. Valjda izjavu ili sta vec.. Al vala isao u zatvor necu im dati dinara. A koristim prepaid briga me..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
Da se ne vracam unazad toliko,ali ja sam otpisao raskid ugovora u maju i imao sam i taj papir kod sebe,sve dok sigurno poziv na taj broj nije dobio odgovor:"Broj koji pozivate je nepostojeci..."Ajde ti i to lepo proveri,a i sa drugarom koji ti je sve lepo odradio proveri.Veza sa Vipom je jaca nego sa nekom bankom.
-
- Povremeni posetilac
Posto nemas nikakav papir, nije bas sjajno. Ako taj drugar pri zahtevu za raskid ugovora nije naveo kao zeljeni datum za raskid onaj kada istice, onda nastaju komplikacije. Ako je naveo kao datum sledeci obracunski period, onda su ti pristigli racuni za placanje opravdani. Moras da proveris sa njim sta je i kako uradio. Mada ti opet nista od toga ne vredi, posto nemas crno na belo. Pitaj ga cisto samo da znas na cemu si....
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 05. Okt 2011. 21:47
- :: Sony Xperia U
- Kontakt:
Ugovor u VIP-u mi je istekao 31.08., proces prenosa broja u MTS je završen 16.09. Od VIP-a mi je stigao račun od 1636,48 dinara (mesečna pretplata Smart 1100 od 01.09-16.09, tako piše). Dok sam bio pod ugovorom, mesečna pretplata je bila oko 1100 din. Pretpostavljam da je cena paketa bez ugovora, koji sam potpisao dok je trajala njihova rođendanska akcija, 1600 din, ali nije mi jasno zašto bih morao da plaćam ceo mesec.Azimuth napisao:To je ono što su svima radili do sada. A ti, kada ti stigne račun i ako bude obračunat ceo mesec, lepo pošalješ mail ratel-u, objasniš situaciju i dobiješ ono što ti sleduje tj samo za tih par dana platiš pretplatu.
Jel mi vredi da se žalim, kakav mejl da pošaljem ratel-u?
Poenta je da imas popust dok si pod ugovorom.Onog momenta kad si resio da id njih odes,dobijas ful racun.znaci zadnji mesec 100%.Licno ja sam im platio taj zadnji racun i zbogom,daleko im lepa kuca. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam šta više da ti napišem. Eno je neko u drugoj temi postavio link gde do detalja opisuje iskustvo jedna devojka/žena za svoja dva broja.
Ja bih svakako poslao mail ratelu, sačekao odgovor od njih i to je to, usput, u međuvremenu bih otišao i do prve poslovnice i napisao žalbu a u žalbi naveo i ukratko sadržaj mejla koji sam poslao ratelu.
Ako ti nije do cimanja, prosto plati i završi sa njima odmah.
Ja bih svakako poslao mail ratelu, sačekao odgovor od njih i to je to, usput, u međuvremenu bih otišao i do prve poslovnice i napisao žalbu a u žalbi naveo i ukratko sadržaj mejla koji sam poslao ratelu.
Ako ti nije do cimanja, prosto plati i završi sa njima odmah.