MTS novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: MT:S novosti
Ni ja ne razumem vise smisao mms-a koji je i preskup i slike su loseg kvalitetw jer su ogranicene na 300kb
Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ukratko - recidiv prošlosti. To je već ugrađeno u firmware svih telefona, pa ako ga ne koristiš - ništa. Kao što mnogi ne koriste GPS na mobilnom, a imaju čip i firmware za to.
Kao što kažeš, ne znam nikog ko ga koristi.
Forget about it....
Kao što kažeš, ne znam nikog ko ga koristi.
Forget about it....

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pojasni.PetarI napisao:Pričanje u mreži košta,jer je to zauzimanje poprečnih kanala u komunikaciji...

Pa Vip bi najsrecniji bio kada bi nam se svi razgovori sveli na pricu unutar mreze, a smartovi procureli na sms i mb - da sto manje ostane za razgovor ka drugim mrezama (sto je realnost, s obzirom da namerno nemaju u ponudi prave internet dodatke koji bi rasteretili smartove).PetarI napisao:tu skidam Vipu kapu,jer je dao izbor za šta ćeš koristiti smartove
Toliko o kostanju unutar mreze

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Razgovor je razgovor što se tiče zauzimanja mreže.Jasno je meni šta ti hoćeš reći,ali nisi razumei mene.Razgivor unutar mreže faktički ti ipak plaćaš ali jako malo jer plaćaš to što koristiš mrežu a van mreže još plaćaš svom operateru što koristi tudju mrežu.Naravno da bi bili najsretniji da imaš samo razgovore u svojoj mreži i opet bi ti to naplatili...A to za Vip,pa upotrebi sve smartove za ono najskuplje...razgovor sa svima po istoj ceni.Nemoraš koristiti ni sns,ni mms,a ni internet,kako ti vilja.Voleo bih ja flet paket i kod drugih.
Pročitao sam u Gigatron katalogu "Uz svaki sklopljen ugovor Gigatron vam poklanja mts Prepaid mobilni Net model sa 6GB protoka"
Jel neko nešto zna o tome, jel čuo? Šta sklopim ugovor i odem tamo da podignem ovaj modem??
Jel neko nešto zna o tome, jel čuo? Šta sklopim ugovor i odem tamo da podignem ovaj modem??
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
acamatic, pretpostavljam da ako sklopis ugovr u gigatronu. To mi ima mnogo vise smisla.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Baš tako i meni ima više smisla da je to. E sad dal kod njih može da se sklopi ugovor samo sa telefonom ili pak može i onaj od 50%? To ću morati da odem da proverim..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Za vikend sam bio u Gigatronu da se raspitam u vezi kupovine tableta uz mt:s pakete. Nemaju nista, a ta kartica se dobija ako se uredjaj kupi kod njih i ne vazi za ugovore sa 50% popusta.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nema tu ugovora, dobija se onaj usb modem, i sim kartica sa 6gb neta, koji vazi 60 dana od dana aktivacije. Kartica je prepaid net. Ja sam dobio nakon kupovine laptopa sada vec bivsoj supruzi, pre nekih godinu dana. Ocito da im to i dalje vazi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
U winwin dobijas vaucer i ako sklopis i sa 50 posto popusta,bez fona na godinu dana.Telefon naravno mora uz 2 godine.Vaucer vredi 2000,traje mesec dana i mozes kupiti bilo sta iz asortimana wiwin-a,bez obzira na cenu,tj uz doplatu il bez nje.
Nema više vaučera uz popust od 50 % od početka godine
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ja sam juce napravio novi ugovor na 2 godine Mix M i imam 50% popusta.
Ljubazna tetkica m je resetovala stanje pa sam izgubio 140 minuta, ali sam dobio 400 novih.
Pa je dobro da se prvo sve potrosi pa onda da se pravi ugovor
Ljubazna tetkica m je resetovala stanje pa sam izgubio 140 minuta, ali sam dobio 400 novih.
Pa je dobro da se prvo sve potrosi pa onda da se pravi ugovor

Android 12
Onako,kako smo odavno rekli.Novi ugovor je kod mts najbolje raditi pred kraj meseca,za malo dana dobiješ ful paket i prenosiš u idući mesec.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Kazite mi sta se dogadja kad se iphone uzme preko mts, i taj neko ko je uzeo ne placa racune?
Nacuo sam kao da mreza blokira telefon, mada ja mislim da ga je nemoguce blokirati, vec da se pokrece krivicni postupak.
Pitam ovo zbog tih ljudi koji kupuju sa nasih mreza, da li imaju rizik taj da neko ne placa racune, a kupili su njegov telefon, i da ni krivi ni duzni imaju problem.
Nacuo sam kao da mreza blokira telefon, mada ja mislim da ga je nemoguce blokirati, vec da se pokrece krivicni postupak.
Pitam ovo zbog tih ljudi koji kupuju sa nasih mreza, da li imaju rizik taj da neko ne placa racune, a kupili su njegov telefon, i da ni krivi ni duzni imaju problem.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne blokira se telefon. Ako neko ne placa racune iskljuce mu odlazni saobracaj na broju, a verovatno posle nekog vremena i dolazni saobracaj. Pokrece se parnicni postupak gde se utvrdi cinjenicno stanje, a odmah i izvrsni postupak za naplatu potrazivanja cime korisnik dobija status izvrsnog duznika.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ostalo mi je još 14 meseci ugovora sa 50% popusta, paket mix net M. Telefon mi hitno treba, a nemam para da ga kupim za keš. Pitao sam ih preko maila da uzmem telefon i odbili su me.
Sada mi jedino na pamet pada da isplatim 14*570 din i budem slobodan ili da smanjim paket na najmanji i onda isto isplatim 14 rata po 300 din. U ugovoru piše da ne mogu preći na manji paket mada se odlično sećam da mi je radnica prilikom sklapanja istog rekla da mogu. Da li je neko probao ovu drugu varijantu.
Sada mi jedino na pamet pada da isplatim 14*570 din i budem slobodan ili da smanjim paket na najmanji i onda isto isplatim 14 rata po 300 din. U ugovoru piše da ne mogu preći na manji paket mada se odlično sećam da mi je radnica prilikom sklapanja istog rekla da mogu. Da li je neko probao ovu drugu varijantu.
Na manji paket ne možeš preći od onog sa kojim si potpisao ugovor, to je sigurno. A drugo je, ja mislim da se penali plaćaju po punoj ceni, a ne po 50% nižoj, ti proveri, za ovo nisam siguran. A i što bi plaćao penale kada za te pare možeš kupiti neki fon..
Ako odlucis da raskines ugovor pre isteka ugovorne obaveze placas paket 100%, odnosno tada se ne racunjau promocije.
Ljudi hvala na informacijama. Ostaje mi da zajmim pare, nema mi druge. Ipak je najbolja kombinacija popust i telefon iz Apatina.