Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Telenor novosti

Post od El Laki »

Šta znam, ja bukvalno imam dva dela društva - jedni koji su stalno online (whatsapp, viber, facebook) i druge da kojima komuniciram samo preko sms i poziva. Minuta bi mi trebalo možda 70ak više, poruka može -200, mb taman (2gb mesečno).

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

fannY napisao:Lobachewsky, kako god da kombinujem u manjku sam s minutima, a poruka milion...
bata bogdan napisao:Mislim da to samo još kod nas ima, da uvaljuju sms tipa 1000 sms i ograničene pozive van mreže i u mreži.
Vreme je da idu malo u korak sa evropom što se tiče sms i poziva, npr kao ovde u de, sms neograničeno, pozivi na sve mreže i fiksni neograničeno.
Biraš paket po GB, 3g ili lte i po brzini interneta .
Dok se kod nas ne uvede ovo sto bata bogdan prica, fannY, kombinacija vip smart paketa (sve na minute) i telenor surfa za net i viber, u dual sim telefonu.
Vip sada daje 50% popusta. Tako da za 1600 din imas boli glava "paket" - Smart 1000 da se lesis od price i 5 GB da se konacno opustis dok surfujes. :wink: Smesne su to pare za ono sta se dobija, realno.
Ovaj kombo ti je hit sezone, pazi sta ti kazem. :wink: 8)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Lobachewsky, opasna je to koombinacija. :) Moja greska je sto sam kombinovao samo u okviru jedne mreze. :lol:

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Istice mi ugovor u Vipu za mesec dana. Danas me zvala ljubazna teta, ponudila 25% popusta na vece smart tarife, kad sam pitao za 50%, kaze to vise ne vazi, prosla promocija, spominjala je novu tarifu 'Opusteno'...
Kako god, bitna stvar sto me odbija od Vipa je strasno los signal i uzasno spor net (ako ga uopste ima).
Da ne duzim, vidim da su neki od vas putem mejla trazili popuste u Telenoru. Do pre 4 godine sam bio njihov korisnik, ali bas zbog skupih i ne izbalansiranih tarifa sam presao u Vip. U Telenor bi se vratio ako bi mi odobrili popust od 25, 30% (a sto da ne i 50% :D ) u tarifi Prenesi i surfuj Extra (i ne bi uzimao telefon), pa me zanima koje su sanse da dobijem tako nesto kao novi-stari korisnik.
Hvala.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ima sanse, zato napisi mejl i to je to.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Koristio sam jedan broj telenora kao postpeid 3meseca da bi ga vratio na pripeid kada sam podneo raskid ugovora posle 3meseca zvala me sluzba za brigu o korisnicima da me pitaju za raskid ugovora i da mi ponude neku ponudu koja nije standardna kako bih i dalje koristio njihove usluge.Pitali su me dali bi uzeo neki tel iz njihove ponude sto sam im odgovorio da su im cene tel visoke gledajuci model huawei g7 rekli su moze na 24rate preko telenor banke hvala gospodjice ili gospodjo ali ja moram da platim tel 40000din sto u danasnje vreme nije malo uz paket prenesi i surf extra hvala vam ali to je skupo.Pa evo da vam ponudimo ovo ako se odlucite za tel uz paket imate 30posto popusta na mesecnu pretplatu za vreme trajanja ugovorne obaveze i placate tel na 12 ili 24 preko telenor banke uz paket koji se odlucite razmislite pa cemo vas nazvati sutra.Rekoh hvala pa se cujemo.Racunam taj tel u mts uz isti paket lepa mu je cena ali nemam popust obrni okreni ponuda je okej.Posto je cale imao broj u telenoru postpeid bez ugovorne obaveze placao je 1500din mesecno kaze uzecu ja broj a ti uzmi tel reko vazi i tako sam uzeo huawei g7 za 800din na 12 meseci da ga otplacujem uz tarifni paket prenesi i surf extra gde je osnovna pretplata 1995din a ja placam 1400din sa popustom od 30posto 24meseca.Izbegavajte fore njihove mesec dana ranije mozete da uzmete tel pre isteka ugovora pa ako sam sacekao 23 mogu jos i jedan mesec da sacekao ili podnesite prenos broja kao u drugu mrezu pa ima da vas zovu da vam ponude nesto bolje od standardne ponude nego u poslovnicama.Ugovor i tel su mi poslali preporuceno brzom postom ili da dodjem u poslovnicu gdeceme to sve cekati za 24sata pa sam sutradan otisao u poslovnicu i sve potpisao i uzeo paket sa tel.Znaci morate da pregovarate sa njima kao bi im sto manje svog novca za malo skupe usluge mobilnih operatora.Ja sam vam preneo svoje iskustvo.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Nenad-77 napisao:Znaci morate da pregovarate sa njima kao bi im sto manje svog novca za malo skupe usluge mobilnih operatora.Ja sam vam preneo svoje iskustvo.
Ovaj, khm, ko ce da mu kaze? :roll:
Nenad-77, nisi ti dobio nikakav specijalni popust, niti su ti dali ponudu koja nije standardna.
To sto su ti ponudili je deo njihove standardne ponude.
Na rate bez kamate

Mts nudi to isto samo sa 50% posto popusta na pretplatu

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

]Da ali ja sam dobio popust na mesecnu pretplatu 30 posto uz paket prenesi i surf extra plus sto sam uzeo huawei g 7 uz cenu od 8000 din i da ga placam na 12 meseci.Pretplatu za prenesi i surf extra je 2000 di a ja placam sa popustom 1400din.Da sam hteo da kupim tel i da ostvarim popust platio bi punu cenu tel sto je oko 40000 din.Kod mts bi uz odabrani tarifni paket uzeo i tel po toj ceni ali nebi dobio popus na pretplatu.Ako se uzme 50 posto popusta placa se puna cena tel sto je oko 42000 din.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Cekaj, hoces da kazes da je tebi telenor dao popust na pretplatu 30% + huawei G7 za 8000 dinara umesto za 40 000?! :blinky: Meni je ovo maltene nemoguce ili te ja nisam lepo razumeo.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Gledam Telenorov sajt i uopšte ne vidim Huawei G7 u ponudi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

znemanja napisao:Gledam Telenorov sajt i uopšte ne vidim Huawei G7 u ponudi.
Da da dobio sam sa popustom za 8000 din umesto 40000din ja nisam mogao da verujem da su mi ponudili takvu ponudu.Ja sam ostao zatecen njihovom ponudom jer su oni poznati sa skupim cenama.To sam uzeo pre otprilike mesec i vise dana sada ga nemaju u ponudi hteo sam meizu mx4 ali cenu mu je bila ja mislim oko31000din a meizu m1 note nisu imali u ponudi.Bore se da ostanes kao korisnik kod njih kad vide raskid ugovora ili prelazak u drugu mrezu.

goran_mias
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30

Post od goran_mias »

^ to sto si ti dobio, dobijaju samo najvredniji korisnici svaka cast kako su dali uz taj paket i taj telefon

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Ma daj kakav sam vredan korisnik kada sam koristio 3 meseca postpeid najmanji paket prenesi kako bi reaktivirao broj i ponosle 3meseca hteo da ga vratim na pripeid.Ja sam se bas nasao u cudu kada su mi to ponudili.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ako uzimaš telefon na rate preko Telenor banke,onda OBAVEZNO dobijaš popust od 30% na pretplatu,ali minimalni paket je PiS standard koji je oko 1500 din( uz popust je oko 1050 din),tako da ništa posebno ekstra nisi dobio.To je u potpunosti REDOVNA stvar.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Nenad-77, ovo sto pricas nema ni matematicke, ni ekonomske logike, ali svaka cast ako ti je tako nesto poslo za rukom.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Ma znam da nema nikakve ekonomske ni matematicke logike pa sam bio razmisljao nekih 14h da nisu oni pogresili ili ih ja nisam dobro razumeo,ali kad sam pricao sa operaterom briga o korisnicima napomenuo sam da cu taj broj koji je bio 3 meseca postpeid prebaciti na pripeid i da cu izvrsiti dopunu samo da ostane u sistemu jer sam odbijao bilo kakvu ponudu tipa 50posto popusta ili neki tel sa popustom model telenor i pitali me dali ima neki tel koji mi odgovarao ja sam rekao ima huawei g7 ali da nije bas jeftin a ekonomski se neisplati imati 2 broja postpeid pa su rekli da ce me nazvati za 60 min ako nije problem,reko vazi nije nikakav problem.Kad su me zvali i saopstili mi njihovu ponudu i da mogu da razmislim pa ce me zvati sutra da im kazem da ili ne.Posle se setih da broj mogu da dam ocu pa reko uzecu huawei g7 za 8000din.Tel je zakljucan na telenor mrezu i necu ga dirati jer ako mi mts neponudi nesto bolje za nastava saradnje u dec prenecu broj u telenor pa cu traziti popust 50posto bez telefona ili cu posle tri meseca podneti zahtev za promenu mreze da ide iz telenor pa ce oni zvati.U svakom slucaju ovo je ok sto sam uzeo otac placa 1400din racun umesto 2000din.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li ste videli novu telenorovu reklamu i imena koja se spominju?
Moram da se pohvalim da sam snimio reklamu za njih, ali sam morao da nosim periku ;)

https://youtu.be/RptlnzWWIp0
Note IV N9100 dual

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

O, lepo, lepo. 8)
Ali, kako cemo te prepoznati sa perikom? :wink: :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pise Toda ;)
To je jedini nacin da me prepoznate :)
Note IV N9100 dual

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ovo si stvarno ti? Lozis nas 100% [emoji38]
Cim sam video reklamu pomislih u sebi da nisi ovo ti....

Odgovori